Tchýně nam všem dává

Anonymní
5.11.15 16:06

Tchýně nam všem dává

Ahoj, Právě jsem koukala na přátele a tam měl Ross tejny problem jak já.
Ve zkratce. Tchyně se s náma všema při příchodu i odchodu vítá pusou na pusu. Mně to přijde nechutný a slizký. A vzhledem k tomu že nasává pořád víno tak i smradlavý. Vždycky když jí nastavim tvář říká že chce normální. Proto věčně tvrdim že se mi dělá opar nebo mam aft a podobně. Taky vám to připada ujetý? Anonym chodí sem totiž i švagřice

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9819
5.11.15 16:08

Ano, přijde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 16:10

Je to citlivka. Hrozně by se urazila už jí znám. Spis mne zajíma jestli to je fakt ujetý nebo se mi to zdá

• Citovat
  • Upravit
5455
5.11.15 16:12

My se i s vlastní matkou líbáme na tvář. Na pusu je to intimní, to jen s manželem a dcera bude mít jedenáct, ta zatím dává pusu na ústa i na tvář, ale v poslední době také spíše převládá na tvář. S tchyni si lepneme pusu na narozky nebo tak a na tvář.

Takže za mě je to nechutné, aby mě oblizoval v podstatě cizí člověk. Já jsem od rány, nemám problém nikomu nic říct na rovinu - samozřejmě slušně. Přitvrzuju, když slušně nezabere. Takže bych tchyni normálně řekla, že i s mamkou se líbáme na tvář a ať se nezlobí, ale nemám ráda polibky na ústa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
5.11.15 16:13

Je to ujetý… mě by přišlo moc asi i obejmutí, ale furt by to bylo takové víc rodinné než težce osobní jako líbání na ústa… nevidím důvod proč to dělat… nikdy mě nelíbala ani vlastní matka natože, aby to dělala tchýně… přišlo by mi to nechutné a divné a rozhodně by mi to narušovalo komfortní zonu. Já jsem zase taková, že by mi bylo jedno jestli je uražená, ale řekla bych jí že mi to vadí. A že se líbám jen se svým manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
5.11.15 16:16
@Anonymní píše:
Je to citlivka. Hrozně by se urazila už jí znám. Spis mne zajíma jestli to je fakt ujetý nebo se mi to zdá

Jelikož mi to přijde až úchylný, tak bych vůbec neřešila, jestli se urazí nebo ne, tohle prostě nee! A chudáci vnoučata, u dětí by mi to vadilo ještě víc. Slušně, ale jasně bych ji to vysvětlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 16:17

Já vždycky tiše tripm ale z těch jejích slizkých pus je mi na blití. Musim jí to říct. Líbá tak vážně všechny i manželovi kamarády :poblion:

• Citovat
  • Upravit
20767

Je to ujetý. Já tedy nejsem moc kontaktní člověk (až na blízkou rodinu - manžel, moje mamka a sourozenci) nesnesu jakýkoli fyzický kontakt, tchyni mám opravdu ráda, ale když mě vezme kolem ramen, tak mám husí kůži, naštěstí to udělala zatím je třikrát :mrgreen: Líbání bych nesnesla, přijde mi to nechutné a až moc osobní. Na tvém místě bych jí řekla, že ti to není příjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
@Anonymní píše:
Ahoj, Právě jsem koukala na přátele a tam měl Ross tejny problem jak já.
Ve zkratce. Tchyně se s náma všema při příchodu i odchodu vítá pusou na pusu. Mně to přijde nechutný a slizký. A vzhledem k tomu že nasává pořád víno tak i smradlavý. Vždycky když jí nastavim tvář říká že chce normální. Proto věčně tvrdim že se mi dělá opar nebo mam aft a podobně. Taky vám to připada ujetý? Anonym chodí sem totiž i švagřice

Fakt úchylný chování… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.11.15 16:18

No tak ten nadpis „Tchyne nam vsem dava“ by se dal vylozit i problematicteji, nez jen jako pusa na pusu :)
A jinak je to nechutarna a nechapu, ze ji nechas zajit takhle daleko do tveho osobniho prostoru.

Mne by bylo fuk, ze se urazi, naopak ONA ma respektovat tvuj osobni prostor. :nevim: nechapu, fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
5.11.15 16:18
@Anonymní píše:
Já vždycky tiše tripm ale z těch jejích slizkých pus je mi na blití. Musim jí to říct. Líbá tak vážně všechny i manželovi kamarády :poblion:

Cože 8o? A to ji nikdo nic neřekne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.15 16:20

Když jí to nikdo neřekne, jak to má vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 16:22

Jsou lidé, kteří to tak dělají - kdyby řekla, že „chce normální“, řekla bych, že já za normální považuju pusu na tvář, tečka. Já tedy nemám ráda ani pusu na tvář, se spoustou lidí se zdravím podáním ruky a mám k nim kolikrát hezčí vztah než k „líbačům“.

Jinak možná bys nemusela být anonymní - když chci, aby tchýně něco věděla, ale nechci jí to říkat, řeknu to švagrové a mám vystaráno :mrgreen:
(a teď prosím o anonymitu, nechci, aby mi švagrová na tento trik přišla :pankac:

• Citovat
  • Upravit
20767
5.11.15 16:23
@Bábrdl píše:
Když jí to nikdo neřekne, jak to má vědět?

Jak to má vědět? Od rodičů, ti ji měli naučit slušnému chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.11.15 16:28

Jako me fascinuje, kolik je tu prispevku na tema „to a to mi vadi od manzela/tchyne/kamaradky, ale nemuzu jim to rict, protoze by se urazili“.

Lidi, naucte se rikat NE. Proste - NE. Nemeli bychom si u to na to zalozit nejaky kurz nebo neco?

Ne je ne, a ANO je ano, a ja proste nepochopim lidi, co obetuji svuj komfort a pomalu i zdravi na ukor necich utlocitu. Jsem sice obcas bezohledna, ale kdyby nas bylo vice takovych, co jasne stanovime pravidla pro druhe a ocekavame jejich respektovani, bylo by nam vsem mozna lepe. Pokud by nekomu vadilo, co delam, radeji, aby mi to rekl, protoze ja to prece nepoznam, a nemuzu mu cist myslenky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová