Tchýně nam všem dává

Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
5.11.15 16:29

Neni nic jednodussiho, nez ji rict, ze ti to neni prijemne. Proc to resit, v jednoduchosti je krasa.
Ja sama rekla, ze mi to vadi a je klid. Vzdycky kdyz se louci s manzelem, pokazde se vtipkuje, ze se mnou ahoj ahoj, ze me nebudou oblizovat kdyz nechci :))))
Rekni to a hotovo, jsou mnohem horsi problemy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
5.11.15 16:31

Umea…naprosto souhlasim!!! Prece nebudes cely zivot delat neco, co nechces. To proste nepochopim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.11.15 16:42

My jsme zase naopak velmi kontaktní rodina, takže se „olíbáváme“ v jednom kuse, ale většinou jenom na tvář, a nejenom z důvodu, že jsem téměř stále nalíčená,
ale i z hygienických důvodů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.11.15 16:43

Tak se odtajňuju, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nechci aby mně libala tchyně. hned až se uvidime tak ji to reknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.11.15 16:46

Pardon nemelo to byt napsane dvakrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.11.15 16:47
@nostress píše:
My jsme zase naopak velmi kontaktní rodina, takže se „olíbáváme“ v jednom kuse, ale většinou jenom na tvář, a nejenom z důvodu, že jsem téměř stále nalíčená,
ale i z hygienických důvodů. :)

nebo zkusim výraznou rtěnku :lol: pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.15 16:52
@Anonymní píše:
Ahoj, Právě jsem koukala na přátele a tam měl Ross tejny problem jak já.
Ve zkratce. Tchyně se s náma všema při příchodu i odchodu vítá pusou na pusu. Mně to přijde nechutný a slizký. A vzhledem k tomu že nasává pořád víno tak i smradlavý. Vždycky když jí nastavim tvář říká že chce normální. Proto věčně tvrdim že se mi dělá opar nebo mam aft a podobně. Taky vám to připada ujetý? Anonym chodí sem totiž i švagřice

to bych nesnesla.. my si dáváme pusu na tvář, to je v klidu, navíc se mi tchýně ptala, zda mi to neva, takže v pohodě.. já jsem většinou spíř mimo z kámošů - někdo dává pusu na pusu, někdo na tvář, kdo si to má pamatovat :mrgreen: ale od úplně cizích mi to fakt vadí - pusa na seznámení fakt ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.11.15 16:54

Za mne zadny pusy. Líbám se leda s manželem. Zkkusim to s tou rtěnkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 16:59
@lolla.jones píše:
Za mne zadny pusy. Líbám se leda s manželem. Zkkusim to s tou rtěnkou

Nebo si před návštěvou vždycky dej syrečky nebo pořádnou dávku česneku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.11.15 17:04

@radkka :lol: :lol: :lol: :lol: ani jedno z toho nemuzu jist:D Alergie na kravskou bilkovinu a po cesneku je mi zle:Dale dobrej napad co treba rybičková pomazánka? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
5.11.15 17:05

Taky mi to přijde nechutné líbat se s tchyní na pusu. Nechápu, že je tak nedůvtipná a nepochopí náznaky - nastavení tváře, výmluvy na afty. Asi jí to budeš muset říct na rovinu. V manželově rodině jsou všichni zvyklí líbat se na tvář, taky mi to není úplně příjemné, ale to jsem ještě ochotna zvládnout, na pusu bych to fakt nedala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 17:05
@lolla.jones píše:
@radkka :lol: :lol: :lol: :lol: ani jedno z toho nemuzu jist:D Alergie na kravskou bilkovinu a po cesneku je mi zle:Dale dobrej napad co treba rybičková pomazánka? 8o :lol:

Jo, rybičková pomazánka s vééélkou vrstvou cibule :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.11.15 17:06
@lolla.jones píše:
@radkka :lol: :lol: :lol: :lol: ani jedno z toho nemuzu jist:D Alergie na kravskou bilkovinu a po cesneku je mi zle:Dale dobrej napad co treba rybičková pomazánka? 8o :lol:

Nebo věnec z česneku na krk? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.11.15 17:06
@radkka píše:
Jak to má vědět? Od rodičů, ti ji měli naučit slušnému chování.

Její rodiče jsou pravděpodobně mrví, takže už jim nemůžeme říct, jak strašně špatně dceru vychovali a co hůř, pokud nevyužijí spiritistické tabulky, nemůžou ani oni dceři říct „nelíbej lidi na pusu“.

Takže m, ůj dotaz trvá. Jak to má vědět, když jí to nikdo neřekne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.11.15 17:10
@Bábrdl píše:
Její rodiče jsou pravděpodobně mrví, takže už jim nemůžeme říct, jak strašně špatně dceru vychovali a co hůř, pokud nevyužijí spiritistické tabulky, nemůžou ani oni dceři říct „nelíbej lidi na pusu“.Takže m, ůj dotaz trvá. Jak to má vědět, když jí to nikdo neřekne?

oba jeji rodice žijí:) takze ano zitra ji reknu ne nechci pusu diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová