Tchýně přede mnou zamkla

Anonymní
2.10.20 20:49

Tchýně přede mnou zamkla

Ahoj, žijeme společně v jednom domě s tchýní, která si myslí, že ji kradu a schovavam naschvál věci, aby na ní její syn byl naštvaný. Měl nic neřekne, ale jejímu synovi mému partnerovi ano. Musím obcházet celý barák kvůli prani prádla dolů do prádelny s miminem, jak byste reagovali vy? Řešit..ignorovat ji? Přede mnou dělá, jako že se nic neděje..nic mi nerekne.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
2.10.20 20:52

Odstěhovat se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
2.10.20 20:53

Najit si vlastni bydleni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga

A či je ten dům?

• Citovat
  • Upravit

@Martina84 jediný řešení 😁spíš me drtí, zda ji mám něco říct protože to v sobě dusim nebo ji ignorovat..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.20 20:55

@Alriga její dům..měsíc je její po zemřelém manželovi a dává to dost jasně nejevo

• Citovat
  • Upravit
4523
2.10.20 20:55

Odstěhovat se. Není nic horšího než bydlení s rodiči, ať už vlastními nebo tchanovci. A pro začátek si dej pračku do koupelny, kuchyně…kamkoliv, ale obcházet barák kvůli praní by mě teda nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
2.10.20 20:57

Okamžitě jsem si vzpomněla na milion diskusí na téma „Tchyně nám ve dvougeneračním domě neustále leze do soukromí“, tam se jako první radu dozvíš co? Zamkni se :mrgreen: Ta tvoje tě jen předběhla :palec: Svoje dveře si asi může zamykat jak chce, no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
@Anonymní píše:
@Alriga její dům..měsíc je její po zemřelém manželovi a dává to dost jasně nejevo

Aha takze ji pred měsícem zemrel manzel? Asi se s jeho odchodem vyrovnava no, co byt trochu citlivější a misto pomlouvání na netu ji treba nabidnout pomoc? :nevim: kdyz uz bydlis pod jeji strechou. Nebo si najdi vlastní bydlení, pak ti nikdo zamykat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
@Anonymní píše:
@Alriga její dům..měsíc je její po zemřelém manželovi a dává to dost jasně nejevo

Taky se jí mohla silné dotknout manželovi smrt. Kolik jí je? A tvůj muž nedědil?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.20 20:58

Jasně napsala partnerovi, že pokud čekáme, zda nám dům spadne do klína tak se pleteme..že se o vše postará notář..platíme tu normálně nájem na vše prispivame..bohužel se jí ztratil klíč a obviňuje mě, že jsem jediná, kdo to mohl vzít

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.20 21:00
@Kriss Tina píše:
Aha takze ji pred měsícem zemrel manzel? Asi se s jeho odchodem vyrovnava no, co byt trochu citlivější a misto pomlouvání na netu ji treba nabidnout pomoc? :nevim: kdyz uz bydlis pod jeji strechou. Nebo si najdi vlastní bydlení, pak ti nikdo zamykat nebude.

Nevidím to jako pomlouvání po netu ale jako o pomoc o radu..manžel ji zemřel před půl rokem..dědila před měsícem.. pomoc z mé strany byla vždy i po smrti manžela..jenže i kdybych delala stojky, nic nebude dobré

• Citovat
  • Upravit
6499
2.10.20 21:00

Jestli má pocit že se jí ztrácí věci, co takhle vyšetření na psychiatrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35936
2.10.20 21:03

Odstehujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
2.10.20 21:03
@Anonymní píše:
Jasně napsala partnerovi, že pokud čekáme, zda nám dům spadne do klína tak se pleteme..že se o vše postará notář..platíme tu normálně nájem na vše prispivame..bohužel se jí ztratil klíč a obviňuje mě, že jsem jediná, kdo to mohl vzít

Proc mu pise, kdyz spolu bydlite, proc mu to nerekne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová