Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina84 jediný řešení 😁spíš me drtí, zda ji mám něco říct protože to v sobě dusim nebo ji ignorovat..?
@Alriga její dům..měsíc je její po zemřelém manželovi a dává to dost jasně nejevo
Odstěhovat se. Není nic horšího než bydlení s rodiči, ať už vlastními nebo tchanovci. A pro začátek si dej pračku do koupelny, kuchyně…kamkoliv, ale obcházet barák kvůli praní by mě teda nenapadlo.
Okamžitě jsem si vzpomněla na milion diskusí na téma „Tchyně nám ve dvougeneračním domě neustále leze do soukromí“, tam se jako první radu dozvíš co? Zamkni se
Ta tvoje tě jen předběhla
Svoje dveře si asi může zamykat jak chce, no… ![]()
@Anonymní píše:
@Alriga její dům..měsíc je její po zemřelém manželovi a dává to dost jasně nejevo
Aha takze ji pred měsícem zemrel manzel? Asi se s jeho odchodem vyrovnava no, co byt trochu citlivější a misto pomlouvání na netu ji treba nabidnout pomoc?
kdyz uz bydlis pod jeji strechou. Nebo si najdi vlastní bydlení, pak ti nikdo zamykat nebude.
@Anonymní píše:
Taky se jí mohla silné dotknout manželovi smrt. Kolik jí je? A tvůj muž nedědil?
Jasně napsala partnerovi, že pokud čekáme, zda nám dům spadne do klína tak se pleteme..že se o vše postará notář..platíme tu normálně nájem na vše prispivame..bohužel se jí ztratil klíč a obviňuje mě, že jsem jediná, kdo to mohl vzít
@Kriss Tina píše:
Aha takze ji pred měsícem zemrel manzel? Asi se s jeho odchodem vyrovnava no, co byt trochu citlivější a misto pomlouvání na netu ji treba nabidnout pomoc?kdyz uz bydlis pod jeji strechou. Nebo si najdi vlastní bydlení, pak ti nikdo zamykat nebude.
Nevidím to jako pomlouvání po netu ale jako o pomoc o radu..manžel ji zemřel před půl rokem..dědila před měsícem.. pomoc z mé strany byla vždy i po smrti manžela..jenže i kdybych delala stojky, nic nebude dobré
Jestli má pocit že se jí ztrácí věci, co takhle vyšetření na psychiatrii?
@Anonymní píše:
Jasně napsala partnerovi, že pokud čekáme, zda nám dům spadne do klína tak se pleteme..že se o vše postará notář..platíme tu normálně nájem na vše prispivame..bohužel se jí ztratil klíč a obviňuje mě, že jsem jediná, kdo to mohl vzít
Proc mu pise, kdyz spolu bydlite, proc mu to nerekne?
Ahoj, žijeme společně v jednom domě s tchýní, která si myslí, že ji kradu a schovavam naschvál věci, aby na ní její syn byl naštvaný. Měl nic neřekne, ale jejímu synovi mému partnerovi ano. Musím obcházet celý barák kvůli prani prádla dolů do prádelny s miminem, jak byste reagovali vy? Řešit..ignorovat ji? Přede mnou dělá, jako že se nic neděje..nic mi nerekne.