Začínám nesnášet tchyni

Anonymní
2.10.20 18:57

Začínám nesnášet tchyni

Ahoj, jdu se vypovidat, pac nikomu to vlastne rict nemohu..tchyni jsem celou dobu prekousavala, ma uplne jiny nazory apod ale budiz. Nemam si s ni proste moc rict. No a k veci. Oni nikdy mebyli takovi, ze by prijeli ma navstevu protoze jsme nekuraci a oni nedaj bez toho ani ranu, takze tam musim pokazdy my. Narodil se nam s pritelem syn, ma 7 mesicu, ona NIKDY nerekla at se stavime, nevidi ho mesic i dyl, furt se pritel doprosuje ze tam pojedem, me se taaak strasne nechce. Jednou nam rekla, ze nikdy hlídat nebude, ze neni babka na hlidani a ze chce odpocivat, tudoz všechno odnaseji moji rodice, oni jsou ale za malyho radi, vzdy pomuzou a sami nam nabizeji kdykoliv hlidani, jsou nemocni, ne nejmladší, rodina od partnera jsou zdravi mladší a proste nejevi zajem. Kdyz tam jsme tak se mu baba venuje, hodinu ale konec. Nikdy mu nic nedala, když prijedem nenabidne ani kafe nic…pak furt jede kecy typu za nas a tohle nebejvalo a ze ona soupla deti napriklad na dovolene do stanu a nechala je tam a sla relaxovat a strasne se divi, ze bych tohle neudělala. Co mi zbejva, jsou to partnera rodiče ale zacina se mi to tam uz hnusit a ji začínam mit tezce pokrk… Nevim uz jak na ty jeji kydy reagovat..? Protože kazdou navstevu mele hovadiny, uz jsem 3× odmitla tam jet.. jenze ja nevim jak se chovat, mam vztek ze mam chit ji rict neco od plic jenze vuci partnerovi se drzim…furt je to jeho matka a porodila ho, jak on sam rika…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
2.10.20 18:59

No tak tam nejezdi. Babky nemaj povinnost hlídat, a už vůbec ne kojence co má bejt u mámy.

• Citovat
  • Upravit
916
2.10.20 19:02

Některé ženy neviděli tchyni půl roku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
2.10.20 19:04

Já nevidím důvod k nesnášenlivosti. Kdejaká babička prostě není hlídací, není to jejich povinnost. Odnáší to tvoji rodiče? Co je to za blbost? Nezahlcuj je hlídáním, je to tvoje dítě, hlídání je jejich dobrá vůle a měla by to být radost, ne povinnost. Tchýně tady vážně není od toho, aby tě hostila a hlídala ti dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12613
2.10.20 19:08
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se vypovidat, pac nikomu to vlastne rict nemohu..tchyni jsem celou dobu prekousavala, ma uplne jiny nazory apod ale budiz. Nemam si s ni proste moc rict. No a k veci. Oni nikdy mebyli takovi, ze by prijeli ma navstevu protoze jsme nekuraci a oni nedaj bez toho ani ranu, takze tam musim pokazdy my. Narodil se nam s pritelem syn, ma 7 mesicu, ona NIKDY nerekla at se stavime, nevidi ho mesic i dyl, furt se pritel doprosuje ze tam pojedem, me se taaak strasne nechce. Jednou nam rekla, ze nikdy hlídat nebude, ze neni babka na hlidani a ze chce odpocivat, tudoz všechno odnaseji moji rodice, oni jsou ale za malyho radi, vzdy pomuzou a sami nam nabizeji kdykoliv hlidani, jsou nemocni, ne nejmladší, rodina od partnera jsou zdravi mladší a proste nejevi zajem. Kdyz tam jsme tak se mu baba venuje, hodinu ale konec. Nikdy mu nic nedala, když prijedem nenabidne ani kafe nic…pak furt jede kecy typu za nas a tohle nebejvalo a ze ona soupla deti napriklad na dovolene do stanu a nechala je tam a sla relaxovat a strasne se divi, ze bych tohle neudělala. Co mi zbejva, jsou to partnera rodiče ale zacina se mi to tam uz hnusit a ji začínam mit tezce pokrk… Nevim uz jak na ty jeji kydy reagovat..? Protože kazdou navstevu mele hovadiny, uz jsem 3× odmitla tam jet.. jenze ja nevim jak se chovat, mam vztek ze mam chit ji rict neco od plic jenze vuci partnerovi se drzim…furt je to jeho matka a porodila ho, jak on sam rika…

Babka Ti dite hlidat nemusi, je to jen bonus kdyz ji to bavi..nic narokoveho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
2.10.20 19:08

Noa? Ja vidim tchyni tak 3× do roka, ani by mi nevadilo videt ji častěji, ale bydlí daleko. Ona nema zadnou povinnost hlidat tvoje dite ani mu nic kupovat, tak nevím co myslis tim, ze je teda vse jen na tvých rodicich :nevim: a co ma spolecneho to ze jsou kuraci s tim, ze za vama neprijedou? Jakoze kuraci jsou automaticky zavreni jen doma nebo co? :think: tam nejezdi no, kdyz se ti tak hnusi, muze tam jet chlap s ditetem sam a ty si mezitím hod nohy nahoru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.10.20 19:12
@lilith1 píše:
Babka Ti dite hlidat nemusi, je to jen bonus kdyz ji to bavi..nic narokoveho..

Nepoužívej o její příbuzné taková hanlivá slova.Sama jsi bába a patříš do šrotu :cert:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.10.20 19:16
@Anonymní píše:
Nepoužívej o její příbuzné taková hanlivá slova.Sama jsi bába a patříš do šrotu :cert:!

Použili jsme zakladatelcina slova.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.20 19:17

Ano, nejsou povinnii hlidat ale nepotrebuju tp slyset kazdou navstevu, kolikrat potrebuji k doktorovi nebo nekam odjet a jsou situace ze nemuzu vzit malyho sebou, tak uz automaticky rik nasim, ti maji zajem…jen se divim, ze proste oni nemaji zajem ho ani vidět, to jen pokud pritel zavola a oni řeknou otravene noo tak teda přijeďte no… U kamaradek slysim, jak maj skvelou tchyni, jak se zajima, stara se..a z jejich strany nic.. a moji rodinu nezahlcuji, oni se sami nabidnou a kolikrát volaj, ze se jim styska at privezu malyho..a ano, kojenec ma bejt u mamy, ale taky mam narok si vyjot aspon na nakup nebo cokoliv, a kdyz uz, tak nakupuju stejne hlavne pro nej nebo pro nas..taky ze tam jezdit nechci, jenze co ma lm delat, me nebavi fakt kazdou mavstevu poslouchat jak ona byla laxni le svejm detem a proc to taky nedelam…

• Citovat
  • Upravit
916
2.10.20 19:18
@mackA159 píše:
Použili jsme zakladatelcina slova.

Tak to je v pořádku :).!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.20 19:19
@Anonymní píše:
Nepoužívej o její příbuzné taková hanlivá slova.Sama jsi bába a patříš do šrotu :cert:!

Když už chceš školit uživatelku za její vyjádření, tak se pochlap a nepiš pod srabáckým anonymem, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.10.20 19:22

Nejezdi tam, pokud nemáš dost úcty, aby ses o matce svého manžela vyjadřovala slušně, bude lepší, když od sebe budete co nejdál. Můžeš si o druhých myslet co chceš, ale měla by ses chovat jako dáma a podle toho se vyjadřovat. Podle tvého příspěvku mám pocit, že si partner vybral ženu ne nepodobnou své matce.

• Citovat
  • Upravit
916
2.10.20 19:22
@Hraběnka Stradová píše:
Když už chceš školit uživatelku za její vyjádření, tak se pochlap a nepiš pod srabáckým anonymem, ju?

Vždyť jsem se zmínila. Stradová byla v nějakém filmu už jsem ho zapoměla řekni mi to.Byl to Císařův pekař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
2.10.20 19:23

A co ti vlastně vadí? Že vás nezve? Vždyť tam stejně nechceš :think: Nějak nechápu pointu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
2.10.20 19:25

Promiň, ale mě to přijde směšné. Jsi dospělá matka dítěte s jeho otcem. Jo super vaši mají zájem hlídají a co? Není povinnost tchyně hlídat ani se starat. Dokonce má tchyně právo mít jakékoliv hlody, které si vymyslí… Nechovej se tak ublíženě a raději se starej o to co máš doma. Tedy otce dítěte, který se doprošuje návštěv rodičů, zřejmě se tě tam nezastane a slepě důvěřuje té paní co ho porodila… Nechápu proč tam jezdíte a proč se on doprošuje když oni zájem nemají. Všechny babičky a dědečči prostě nejsou jako malovanej obrázek, smiř se s tím. S chlapem sis udělala dítě za plného vědomí a zcela jistě i s jeho rodinou o které se vyjadruješ tak, že jste si zřejmě kytky nenosili ani před dítětem, tak o co ti jde. Říct, že tvoje rodina je lepší? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová