Tchýně – prosba o radu, názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
10.4.14 15:32

Psycholog - tedy dobrý psycholog - by určitě poradil. Tchýni nikdo nezmění - můžeš změnit jedině svůj přístup, naučit se, aby tě to tolik nevytáčelo, naučit se s tou situací zacházet. Ale musí to být dobrý psycholog ( protože těch špatných je bohužel taky dost - hledala bych někoho s dobrým vzděláním a zkušeností. Mluvím z vlastní zkušenosti - v jednom období jsem dost zoufale hledala pomoc, a zažila setkání s různými psychology - proto radím k opatrnosti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.4.14 15:54

Já už tě obdivuju jen za to ježdění. To by mě zabilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.14 20:53

Přesně, psycholog by mohl pomoci, aby mě tolik nedokázala vytočit…protože ta už se prostě nezmění…to je fakt :-) Zrovna dnes nás opět stíhala po telefonu.

• Citovat
  • Upravit
27
11.4.14 22:53
@Anonymní píše:
Přesně, psycholog by mohl pomoci, aby mě tolik nedokázala vytočit…protože ta už se prostě nezmění…to je fakt :-) Zrovna dnes nás opět stíhala po telefonu.

No telefon se dá vypnout, ne :mrgreen: :mrgreen: Četla jsem si ještě jednou, do čeho všeho se ti tchýně plete - upřímně, to by teda u mně narazila těžce. Kam dám zapsat dítě do školky? :cert: :cert:
Myslím, že by sis měla vážně promluvit s mužem - třeba mu vůbec nedochází, že tohle už je hodně přes čáru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.16 15:58

Tchýně mě nemá ráda

Ahoj všem potřebovala bych řadu či názor, s přítelem jsem tři roky mám tříletého syna není jeho ale on to tak bere jako by byl jeho, jeho máma je je až moc dokonalá vše ma tip top její dědeček byl Saša Rašilov je trochu jiná nicméně mě nějak nevzala do rodiny :( s přítelem sme s pólů bydleli pak nás majitelka vysoupla a skončilo to tak ze sem chvíli byla u rodičů než si něco najdu a přítel u „tchyne“ nastěhovala sem se zpátky do města kde sme bydleli ale tchýně jak jsem zjistila nechce aby byl se mnou ani přítel nechápe proč ji vadim dlužno ji 3000,–kč a kvůli tomu nevím asi ona si pořád něco vymyslí ze ji opak vadí prcek ze ji pak zas vadim ja a tak dále tak abych to shrnula přítel stále bydlí u rodičů aninmevi že je každý den s námi a když mu řeknu ze mu je třicet řekne ze se sní nechce hádat a ja chci docílit toho aby me měla ráda :/ nevím jak na to nevidíme se žádný kontakt :( poradí te? Sem s toho už tak vyčerpaná ze každý den mám o ní sny :nevim: :( :zed:

• Citovat
  • Upravit
7376
21.8.16 16:06
@Anonymní píše:
Ahoj všem potřebovala bych řadu či názor, s přítelem jsem tři roky mám tříletého syna není jeho ale on to tak bere jako by byl jeho, jeho máma je je až moc dokonalá vše ma tip top její dědeček byl Saša Rašilov je trochu jiná nicméně mě nějak nevzala do rodiny :( s přítelem sme s pólů bydleli pak nás majitelka vysoupla a skončilo to tak ze sem chvíli byla u rodičů než si něco najdu a přítel u „tchyne“ nastěhovala sem se zpátky do města kde sme bydleli ale tchýně jak jsem zjistila nechce aby byl se mnou ani přítel nechápe proč ji vadim dlužno ji 3000,–kč a kvůli tomu nevím asi ona si pořád něco vymyslí ze ji opak vadí prcek ze ji pak zas vadim ja a tak dále tak abych to shrnula přítel stále bydlí u rodičů aninmevi že je každý den s námi a když mu řeknu ze mu je třicet řekne ze se sní nechce hádat a ja chci docílit toho aby me měla ráda :/ nevím jak na to nevidíme se žádný kontakt :( poradí te? Sem s toho už tak vyčerpaná ze každý den mám o ní sny :nevim: :( :zed:

Kdyz ti to reknu narovinu, která máma by pro sveho 30 ti leteho syna chtela zenskou s ditetem, co neni jeho… (ehmm, taky budu asi super tchyne..) na druhou stranu, proc trvat na nekom, kdo se ve triceti neumi rozhoupat a postavit se za sve touhy? Pokud by opravdu chtel byt s vama, tak jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.8.16 16:15

@MarieOVMUC když sme se poznali bylo vše v pořádku ale pak jak sme chvíli bydleli u rodičů tak to začlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
21.8.16 16:21

Holka, pokud se typecek neumi odstehovat od matinky ve 30ti kvuli svoji partnerce a diteti ktery ma rad, tak mi ver ze tchyne te nebude milovat nikdy- kdyby jo a byla normalni, tak davno navrhne at jdete bydlet spolu, nebo by te mela trochu rada, ale rikam, pokud by byla normalni,… A chlapec kdyz si neumi dupnout a najit podnajem a vyhovuje mu tepla rajska od matinky k veceri a kakaícko k snidani, tak se od ni nehne a kdyby naaaaahodou (20% sance?) se odstehoval, tak mi ver ze to s nim bude peklo, nehne prstem.. Pochopila jsem spravne ze k nemu chodis spis na navstevu? Ze to zadny spolecny bydleni neni? A ma to v baraku rozdeleny na generace nebo tam ma akorat svuj pokojik? Stejne, jak jsem rekla, neumi si dupnout, neumi se odpoutat, matce taky zapomneli rict ze pupecni snura uz 30 let neni, nema to smysl. Dala bych ultimatum a uvidis sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
21.8.16 16:29

Nejde o tychni, ale o to, ze se jemu proste nechce. Kdyby s tebou zit opravdu chtěl, uz se davno stalo. Jiste je na tom i financne lepe, nez kdyby mel spolecnou domacnost s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.8.16 16:29
@Anonymní píše:
Ahoj všem potřebovala bych řadu či názor, s přítelem jsem tři roky mám tříletého syna není jeho ale on to tak bere jako by byl jeho, jeho máma je je až moc dokonalá vše ma tip top její dědeček byl Saša Rašilov je trochu jiná nicméně mě nějak nevzala do rodiny :( s přítelem sme s pólů bydleli pak nás majitelka vysoupla a skončilo to tak ze sem chvíli byla u rodičů než si něco najdu a přítel u „tchyne“ nastěhovala sem se zpátky do města kde sme bydleli ale tchýně jak jsem zjistila nechce aby byl se mnou ani přítel nechápe proč ji vadim dlužno ji 3000,–kč a kvůli tomu nevím asi ona si pořád něco vymyslí ze ji opak vadí prcek ze ji pak zas vadim ja a tak dále tak abych to shrnula přítel stále bydlí u rodičů aninmevi že je každý den s námi a když mu řeknu ze mu je třicet řekne ze se sní nechce hádat a ja chci docílit toho aby me měla ráda :/ nevím jak na to nevidíme se žádný kontakt :( poradí te? Sem s toho už tak vyčerpaná ze každý den mám o ní sny :nevim: :( :zed:

Upřímně řečeno, kdyby se moje snacha vyjadřovala jako ty, asi bych z ní taky nebyla úplně nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.8.16 16:30

Tak zaprvé bych vymazala tu osobní informaci čí je příbuzná, protože jsi díky tomu sakra dobře identifikovatelná a taky na tebe může zítra naběhnout, co o ní vypisuješ na internetu a udělala bych to HNED! Musíš požádat admina o editování.

Jinak její syn bydlí doma a je mu třicet, to snad vypovídá takřka o všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
21.8.16 16:33

@Sabinka01 spis vypada na pekneho mamincaka :roll: u matky ma vse a prisel by o luxus jak uz tu nekdo psal predemnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
21.8.16 16:36
@hanka.br. píše:
Upřímně řečeno, kdyby se moje snacha vyjadřovala jako ty, asi bych z ní taky nebyla úplně nadšená.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
21.8.16 16:45
@MarieOVMUC píše:
Kdyz ti to reknu narovinu, která máma by pro sveho 30 ti leteho syna chtela zenskou s ditetem, co neni jeho… (ehmm, taky budu asi super tchyne..) na druhou stranu, proc trvat na nekom, kdo se ve triceti neumi rozhoupat a postavit se za sve touhy? Pokud by opravdu chtel byt s vama, tak jde.

Tak například mně by to nevadilo. Kdyby s ní byl šťastný on, tak klidně budu dělat babičku kukačce. :mrgreen: Ale rozhodně je potřeba ustřihout tu pupeční šňůru. Jinak než komunikací s přítelem to asi nepůjde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65267
21.8.16 16:45

Když se podívám na Wiki, tak Saša Rašilov tam má psané jen vnuky.
edit: našla jsem nějakou vnučku pracující v televizi.

Příspěvek upraven 21.08.16 v 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová