Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lucky - a jak to máte s přepisem auta? Vždyť bývalý majitel si techničáky nechává kvůli přepisu. To Vám je kvůli tý technický půjčí? Bez nich na technickou jet nemůžete.
Ale jinak bych to taky riskla. Kdyby vás chytli policajti, prostě bych jim řekla jak to je, že jste to auto teď koupili a jedete s ním na technickou. A ukázala bych jim techničáky, že nekecám.
no auto jezdí,brzdy vpořádku i motorově ale jde o to že je 4 měsíce propadlá technická,to jsi dostala jen 300kč pokutu,tak to hledím
podle toho co tu píší tak by následky se střetu s policistou měli být přísné.
Kamča.dalmatinka píše:
a proč tam nejdojedete?Auto nejezdí?
Já dnes za technickou dostala 300 pokutu(moc hodnej pan policista),ale vim o tom že jí mám propadlou už 3 měsíce,ale neměla sem na to vubec čas.Zítra už jdu,takže kdy mě chytí byla otázkou času,ale než platit odtah,tak bych to radši riskla.Odtah vyjde podstatněji dráž
auto nebudeme přepisovat,jen sepíšeme s prodejcem kupní smlouvu,takže techničáky by nám měl dát hned při koupi.
PetraJ píše:
Lucky - a jak to máte s přepisem auta? Vždyť bývalý majitel si techničáky nechává kvůli přepisu. To Vám je kvůli tý technický půjčí? Bez nich na technickou jet nemůžete.
Ale jinak bych to taky riskla. Kdyby vás chytli policajti, prostě bych jim řekla jak to je, že jste to auto teď koupili a jedete s ním na technickou. A ukázala bych jim techničáky, že nekecám.
lucky mě dneska chytli znovu a proto že už sem dostala 300včera tak dnes sem pokračovala bez pokuty.Navíc dnes sem opravdu měla cestu na stk.Nakonec sem zjistila že nemám malej techničák,tak mám jen emise
a zítra jedu zas
no tak uvidíme ještě,ale odtahovka je dost peněz a těch není na zbyt ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
lucky mě dneska chytli znovu a proto že už sem dostala 300včera tak dnes sem pokračovala bez pokuty.Navíc dnes sem opravdu měla cestu na stk.Nakonec sem zjistila že nemám malej techničák,tak mám jen emisea zítra jedu zas
Opět mimo,ale Kamčo to mě mrzí,malej se asi těšil viď. Hlasy jsme poslali rádi
![]()