Ted' se stydím - kočka a pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
11.5.13 22:56
@Gladys píše:
Ty asi nemáš děti, že? :lol: Tak si zatím žádný nepořizuj, nebo se opravdu zvencneš :mrgreen:

nemám děti :) ale myslím, že máš pravdu a chápu co tím chceš říct :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shyamani
11.5.13 22:56

Ten tvůj příspěvek mě nejdřív rozesmál a pak úplně dojal. Úplně živě jsem si to všechno představila :-) Myslím si, že tvoje reakce byla v pořádku. Taky občas vypěnim. Aspoň tě vyventilovali. Určitě si z toho Šanny nic nedělá a je ráda, že tě má. Máme tři Tibetský dogy. Naši je naučili taky na doma, takže sem tam, sem tam. Vleze jedna a ne aby šly najednou. Nechaj člověka usednout zpátky k práci a pak jde druhá, to samý třetí po minutce :-)
Možná ti chtěla něco říct :-) Ale myslím si, že kvůli tomu bys neměla mít výčitky. Plácnutí novinama je v pohodě. Oni jsou lása sama, ta by na tebe nebyla naštvaná, ani by nebyla smutná, kdybys jí praštila rovnou ecyklopedií. Bezpodmínečná láska je totiž bezpodmínečná, a to pejskové umí na 100%. Takže se netrap :-) Taky na svý 2 holky občas vylítnu a pak je mi to líto, tak to proberem a vše je ok. To je normální.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
11.5.13 22:57

@Mischellinka tak skákni na veterinu, v Gayerkách je tuším nonstop :think:

• Citovat
  • Upravit
31594
11.5.13 22:58

Máš dítě 8o No potěš.

Pes vy. íral, tobě ujely nervy a plácla jsi ho novinama. Je možný, že se z toho dospělá ženská s děckem hroutí? Nejsi znovu těhotná? To se takhle zpočátku člověk rozsype i nad většima blbinama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503

Jaja…tys ji dala jednou pres zadek a kvuli tomu ten roman? To ja bych takove Romany musela kvuli dceri psat denne…proboha neres takove veci. A furt na kazdeho nehazej Ty kroutici oci..bo nevim, co jineho cekas za reakce na neco takoveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ne děti si určitě nepořizuj, ty totiž koukají jako telata a u toho řvou pochybuji že bys na ně vzala noviny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566

Ježkovi voči… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.5.13 23:00

Jooo, kdyby tak děti jen seděly a čuměly na mě s vyplazeným jazykem, to by mi hnedka ubylo nervování :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
11.5.13 23:00

HEHE :D

• Citovat
  • Upravit
168
11.5.13 23:01
@Shyamani píše:
Ten tvůj příspěvek mě nejdřív rozesmál a pak úplně dojal. Úplně živě jsem si to všechno představila :-) Myslím si, že tvoje reakce byla v pořádku. Taky občas vypěnim. Aspoň tě vyventilovali. Určitě si z toho Šanny nic nedělá a je ráda, že tě má. Máme tři Tibetský dogy. Naši je naučili taky na doma, takže sem tam, sem tam. Vleze jedna a ne aby šly najednou. Nechaj člověka usednout zpátky k práci a pak jde druhá, to samý třetí po minutce :-)
Možná ti chtěla něco říct :-) Ale myslím si, že kvůli tomu bys neměla mít výčitky. Plácnutí novinama je v pohodě. Oni jsou lása sama, ta by na tebe nebyla naštvaná, ani by nebyla smutná, kdybys jí praštila rovnou ecyklopedií. Bezpodmínečná láska je totiž bezpodmínečná, a to pejskové umí na 100%. Takže se netrap :-) Taky na svý 2 holky občas vylítnu a pak je mi to líto, tak to proberem a vše je ok. To je normální.

Jsem moc ráda, že někdo pochopil, co jsem chtěla říct :hug: moc jsi mě rozesmála, jak chodí jeden po druhém domů :potlesk: :mrgreen:
něco podobného mě taky Šanny dělá :mrgreen: jakmle si sednu, přinese mě hračku a má nejvíc starostí jak si hrát :mrgreen:
Děkuju, ulevilo se mě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.5.13 23:01
@Gladys píše:
Máš dítě 8o No potěš.Pes vy. íral, tobě ujely nervy a plácla jsi ho novinama. Je možný, že se z toho dospělá ženská s děckem hroutí? Nejsi znovu těhotná? To se takhle zpočátku člověk rozsype i nad většima blbinama :think:

teď koukám, to čtyřměsíční nebylo tvoje, ale psala jsi za nějakou kamarádku, že?
No každopádně bych testla, já se takhle v prvním těhotenství rozsypala v metru z bezdomovce. On ti tam tak seděl a smrděl, měla jsem slzy na krajíčku, chudák malej vousatej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.5.13 23:02

@jurášek 07.07.09 A dělají i mnohem horší věci. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
Tace] @Mischellinka píše:
právě že jsem jí nepřetáhla nikdy až dneska a proto mě to mrzí :roll:

Mam12 let kočky, taky byly jak me děti.. jen za dneska visely x krát za skury a kočka už je hysterická jenom vidí malou a víš co? Stejně se mi večer snaží narvat do postele a vrni pořád stejně, ani já jsem se neobesila :-) nebudu spekulovat o tom, kolik ti je, ale opravdu resis blbostí. Asi je to dobře, je vidět, že opravdové problémy té zatím minuly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
@Gladys píše:
Máš dítě 8o No potěš.Pes vy. íral, tobě ujely nervy a plácla jsi ho novinama. Je možný, že se z toho dospělá ženská s děckem hroutí? Nejsi znovu těhotná? To se takhle zpočátku člověk rozsype i nad většima blbinama :think:

Nemám dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.13 23:03
@Gladys píše:
teď koukám, to čtyřměsíční nebylo tvoje, ale psala jsi za nějakou kamarádku, že?
No každopádně bych testla, já se takhle v prvním těhotenství rozsypala v metru z bezdomovce. On ti tam tak seděl a smrděl, měla jsem slzy na krajíčku, chudák malej vousatej :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný