Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Gladys píše:
Ty asi nemáš děti, že?Tak si zatím žádný nepořizuj, nebo se opravdu zvencneš
nemám děti
ale myslím, že máš pravdu a chápu co tím chceš říct ![]()
Ten tvůj příspěvek mě nejdřív rozesmál a pak úplně dojal. Úplně živě jsem si to všechno představila
Myslím si, že tvoje reakce byla v pořádku. Taky občas vypěnim. Aspoň tě vyventilovali. Určitě si z toho Šanny nic nedělá a je ráda, že tě má. Máme tři Tibetský dogy. Naši je naučili taky na doma, takže sem tam, sem tam. Vleze jedna a ne aby šly najednou. Nechaj člověka usednout zpátky k práci a pak jde druhá, to samý třetí po minutce ![]()
Možná ti chtěla něco říct
Ale myslím si, že kvůli tomu bys neměla mít výčitky. Plácnutí novinama je v pohodě. Oni jsou lása sama, ta by na tebe nebyla naštvaná, ani by nebyla smutná, kdybys jí praštila rovnou ecyklopedií. Bezpodmínečná láska je totiž bezpodmínečná, a to pejskové umí na 100%. Takže se netrap
Taky na svý 2 holky občas vylítnu a pak je mi to líto, tak to proberem a vše je ok. To je normální.
Máš dítě
No potěš.
Pes vy. íral, tobě ujely nervy a plácla jsi ho novinama. Je možný, že se z toho dospělá ženská s děckem hroutí? Nejsi znovu těhotná? To se takhle zpočátku člověk rozsype i nad většima blbinama ![]()
Jaja…tys ji dala jednou pres zadek a kvuli tomu ten roman? To ja bych takove Romany musela kvuli dceri psat denne…proboha neres takove veci. A furt na kazdeho nehazej Ty kroutici oci..bo nevim, co jineho cekas za reakce na neco takoveho
Ne děti si určitě nepořizuj, ty totiž koukají jako telata a u toho řvou pochybuji že bys na ně vzala noviny
![]()
Jooo, kdyby tak děti jen seděly a čuměly na mě s vyplazeným jazykem, to by mi hnedka ubylo nervování
![]()
@Shyamani píše:
Ten tvůj příspěvek mě nejdřív rozesmál a pak úplně dojal. Úplně živě jsem si to všechno představilaMyslím si, že tvoje reakce byla v pořádku. Taky občas vypěnim. Aspoň tě vyventilovali. Určitě si z toho Šanny nic nedělá a je ráda, že tě má. Máme tři Tibetský dogy. Naši je naučili taky na doma, takže sem tam, sem tam. Vleze jedna a ne aby šly najednou. Nechaj člověka usednout zpátky k práci a pak jde druhá, to samý třetí po minutce
Možná ti chtěla něco říctAle myslím si, že kvůli tomu bys neměla mít výčitky. Plácnutí novinama je v pohodě. Oni jsou lása sama, ta by na tebe nebyla naštvaná, ani by nebyla smutná, kdybys jí praštila rovnou ecyklopedií. Bezpodmínečná láska je totiž bezpodmínečná, a to pejskové umí na 100%. Takže se netrap
Taky na svý 2 holky občas vylítnu a pak je mi to líto, tak to proberem a vše je ok. To je normální.
Jsem moc ráda, že někdo pochopil, co jsem chtěla říct
moc jsi mě rozesmála, jak chodí jeden po druhém domů
![]()
něco podobného mě taky Šanny dělá
jakmle si sednu, přinese mě hračku a má nejvíc starostí jak si hrát ![]()
Děkuju, ulevilo se mě ![]()
@Gladys píše:
Máš dítěNo potěš.Pes vy. íral, tobě ujely nervy a plácla jsi ho novinama. Je možný, že se z toho dospělá ženská s děckem hroutí? Nejsi znovu těhotná? To se takhle zpočátku člověk rozsype i nad většima blbinama
teď koukám, to čtyřměsíční nebylo tvoje, ale psala jsi za nějakou kamarádku, že?
No každopádně bych testla, já se takhle v prvním těhotenství rozsypala v metru z bezdomovce. On ti tam tak seděl a smrděl, měla jsem slzy na krajíčku, chudák malej vousatej ![]()
Mam12 let kočky, taky byly jak me děti.. jen za dneska visely x krát za skury a kočka už je hysterická jenom vidí malou a víš co? Stejně se mi večer snaží narvat do postele a vrni pořád stejně, ani já jsem se neobesila
nebudu spekulovat o tom, kolik ti je, ale opravdu resis blbostí. Asi je to dobře, je vidět, že opravdové problémy té zatím minuly ![]()
@Gladys píše:
Máš dítěNo potěš.Pes vy. íral, tobě ujely nervy a plácla jsi ho novinama. Je možný, že se z toho dospělá ženská s děckem hroutí? Nejsi znovu těhotná? To se takhle zpočátku člověk rozsype i nad většima blbinama
Nemám dítě ![]()
@Gladys píše:
teď koukám, to čtyřměsíční nebylo tvoje, ale psala jsi za nějakou kamarádku, že?
No každopádně bych testla, já se takhle v prvním těhotenství rozsypala v metru z bezdomovce. On ti tam tak seděl a smrděl, měla jsem slzy na krajíčku, chudák malej vousatej