Ted' se stydím - kočka a pes

168
11.5.13 22:44

Ted' se stydím...

Ahoj holky, dneska jsem od rána nějaká divná a udělala jsem jednu ošklivou věc :zed: takže jak píšu, od rána jsem nebyla v pohodě, asi tím počasím :nevim: no a moje Šanny(fenka labradora) byla od rána taky jak nepříčetná :nevim: pořád knukala a seděla proti mě a koukala mě upřeně do obličeje, jazyk až na vestě a dejchala jak kdyby j bylo hrozné teplo, přitom jsem topení měla zaplé chvilku :nevim: dobře tedy, vypla jsem topení a dala jí do misky vodu, vykašlala se mě na ní, řekla jsem dobře, máš asi hlad, dala jsem jí trochu granulí, snědla granule a zase si proti mě sedla stylem, mě je teplo a dejchala jak b. lázen :nevim: dobře, řekla jsem si, chceš jít asi ven :roll: a zavřela jí na zahradu, venku byla ani ne 5min. a vůbec se nevyvenčila, jen si sedla k vratům a koukala jak trubka, pochvilce se začla dobývat zase dovnitř, tak jsem jí otřela tlapky a hrnula se dovnitř. Sedla si naproti mě a zase jazyk ven a koukala mě do očí, to už mě začla docházet trpělivost a začala mě bolet hlava :zed: do toho za oknem začal mnoukat můj kocour, no řev jak když ho někdo vraždí, tak jsem ho pustila dovnitř, dala mu najíst konzervu a šla si číst a snažila se nevnímat moji Šannynku sedíc proti mě a hledíc mě provokativně do obličeje. Kocour se najedl a po chvilce jsem se koukla co dělá Šanny a ona seděla pořád proti mě a vedle ní seděl kocour a oba na mě koukali, začala jsem vzteky ječet co po mě vlastně chtěj, kocoura jsem pustila ven a šanny za ním, stylem dejte mě pokoj :nevim: za chvilku se ozvalo knučení na chodbě a Šanny chtěla domů :evil: utřela jsem jí tlapky a pustila dovnitř. Tak jsem si sedla k počítači a Šanny zase proti mě a jazyk zas na vestě a koukala mě do obličeje a zvenku zese začal ječet můj kocour :zed: to už jsem neměla bolest hlavy ale migrénu :nevim: takhle se to opakovalo celý den, pouštěla jsem Šanny ven a dovnitř, utírala tlapky, nervy na pochodu, co tomu pejskovi vlastně je, jen sedí, knourá a kouká na mě :nevim: po důkladné prohlídce kdy jsem jí prohmatala břicho, jestli jí nebolí, kroutila tlapkami, jestli je nemá zlomené :zed: koukání do krku a na zuby jsem byla zralá na veterinu a pes na divoko jsem se svalila do křesla s hadrem na hlavě a psem před sebou opět se mě smějící do obličeje a řvoucím kocourem za oknem na balkoně :zed: najednou se Šanny zvedla a začala štěkat, to už jsem se nedokázala udžet a zařvala na ní at' už drží h.u.bu popadla jsem noviny plácla jsem jí novinama přes zadek a zavřela jí na balkon :zed: :roll: :zed: ulevilo se mě ale pochvilce jsem se šla kouknout na balkon a ona tam chudinka seděla záda svěšený a vedle ní seděl kocour stejně jako ona, seděli tam jak dva sirotečci, tak jsem se smilovala, pustila je dovnitř, pomuchlala jsem se s oběma najednou a oni se ke mě tak tulily a já se rozbrečela jaká jsem byla na oba hnusná a představte si, najednou začli oba dva skotačit a blbnout spolu a pískat hračkama a ječet a já byla ráda, že je Šanny už v pořádku, dala jsem jim pak najíst a šla na procházku aby jsem si vyžehlila ten vroubek a když jsem přišla, tak sebou můj pejsek začal šít, zívat na celé kolo, stočila se do klubíčka a šla spát 8o žádné vy. sí. rání a bez debat do pelechu? To jsem ještě nezažila :nevim: tak ted' tady sedím, kocoura na klíně a koukám jak pejsek spokojeně spí a moc se stydím za svoji reakci a bojím se, jestli jsem jí nějak neublížila když jsem jí plácla a vrtá mě pořád hlavou, proč se tak chovala, co jí asi bylo :nevim: nikdy se tak nechovala a já ji nikdy neplácla, mám jí už skoro šest let, vycvičila jsem si jí sama, učila se moc rychle, nikdy jsem na ní nekřičela, až dneska mě nějak vypochodovaly nervy :pocitac: :zed: vyčítám si to :roll: a říkám si, co budu dělat, až budu mít jednou děti a začnou zlobit, přece na ně nebudu křičet a bít je :zed: víte, možná si říkáte že jsem hysterka, co blázní kvůli pejskovy ale ona je moje všechno, nedala by jsem jí za nic na světě, máme se strašně rádi, brečela jsem když byla nemocná a já jí ošetřovala, protože jí to bolelo.
Děkuji všem, které jste to dočetli až sem a máte zkušenost s tím, proč se pejsek může takhle chovat jak jsem popisovala a pak je naprosto v pohodě :nevim: a ještě jestli jsem jí neublížila tím, jak jsem jí plácla novinama :oops:
Ted' chrupe jako stará mašinka, mlaská ze spaní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
11.5.13 22:49
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
13073

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
@Jasněnkaa píše:
8o 8o 8o
:?: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.5.13 22:50

Šmarjá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.5.13 22:51
@tamata píše:
Holka, to je na terapii :mrgreen:
Ale neboj, oni tě nepřestanou mít rádi, všichni máme své dny :palec: I psi a kočky…Příspěvek upraven 11.05.13 v 22:50
:mrgreen: doufám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.5.13 22:51

:?: :?: :?: 8o Kdybych se měla zhroutit pokaždé, když jsem zařvala na psa, tak už mě dávno odvezli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.5.13 22:52

Zkoušela jsi nějakou práci, koníčka, sport, sex? Resis blbostí :-) psa si nepretahla pohrabacem abysis to musela vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.5.13 22:53
@valkil píše:
Raději bych ji vzala na rentgen, člověk nikdy neví, co novinama napáchá.

prosím :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.5.13 22:53

Ty asi nemáš děti, že? :lol: Tak si zatím žádný nepořizuj, nebo se opravdu zvencneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.5.13 22:54
@MarieOVMUC píše:
Zkoušela jsi nějakou práci, koníčka, sport, sex? Resis blbostí :-) psa si nepretahla pohrabacem abysis to musela vyčítat.

právě že jsem jí nepřetáhla nikdy až dneska a proto mě to mrzí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.5.13 22:54

Já bych napsala asi toto: máš dítě? protože zlatej pes. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
11.5.13 22:55

Podle mého tě pes chtěl rozveselit a ty jsi to vzala jako vysírání. Nebo ona to přežije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.5.13 22:55
@Gladys píše:
Ty asi nemáš děti, že? :lol: Tak si zatím žádný nepořizuj, nebo se opravdu zvencneš :mrgreen:

Jsi mě předběhla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
11.5.13 22:56

To je nějakej vtip, ne :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...