Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Melody 4 píše:
Mě syn asi před měsícem vylil celou lahev stolního oleje na sedačku![]()
![]()
Myslela, jsem že mě omejou fakt, pak se v tom válel a ručičkama rozpatlal po stole, televizi, podlaze a stěně, nechala jsem ho o samotě 5 minut než jsem pověsila prádlo.
![]()
![]()
Příspěvek upraven 11.05.13 v 23:12
@Kallkapa píše:
A navíc mají o dvě chodící tlapky méně
Já mám děti dvě, takže počet chodících tlapek je stejný. Navíc si k tomu hojně vypomáhají těma nechodícíma a to je kolikrát ještě horší ![]()
Jako pro mě je to fascinující historka, protože tím, ja¨k mě zaměstnávají ti moji dva experti, by mě ani nenapadlo přemýšlet o tom, jestli se pes náhodou nedívá nějak divně a o co mu jako jde ![]()
@Kallkapa píše:
Doufám, že sedačka byla kožená?
Ne není, normálně výpln z molitanu a na tom potahová látka, takže jsem si musela objednat firmu která mi to strojově vyčistila
Když si na to člověk sedl měl okamžitě mastnou p.del
![]()
@Hanulkaa píše:
Nic proti diskuzi, ale trochu mi uniká umístění mezi „manželství a partnerství“ celý příspěvek jsem čekala, kdy do toho vstoupí chlap, nebo kdy ho někdo přetáhne novinamajinak hezký večer
V tomto příběhu je partnerem zjevně pes ![]()
Tak já čekala nějakej tragickej konec, jakože jsem si psa dostatečně nevšímala, snažil se na sebe upozornit a já tomu nevěnovala pozornost a on pak lehnul a umřel…ale tohle jsem teda nečekala
trochu mi unikla pointa, ale hlavně že jste všichni v pořádku ![]()
Teda to je román
neměj výčitky, hold se stane, že nervy ujedou.
Prosím Tě, fakt řešíš blbiny. Naší čubině neustále vyhrožuju, že půjde k vietnamcům do nudlí, dětem babyboxem.
@Mischellinka na jizlivy prispevky tady se povznes. Ja myslim, ze placnout zvire nebo dite je pro nekoho, kdo to nema jak se rika"v krvi" vec, ktera pak mrzi. Samozrejme ze placnuti a biti je rozdil, ale ja kdyz dcerku za neco placnu, nebo ji nejak ukrivdim treba jen proto, ze mi ujedou nervy, hrozne me to mrzi ![]()
Dneska se mi to zrovna stalo a ona se pak jeste prisla udobrit, chtelo se mi bulit. Joo, my citlivky, budem nepochopeny:-)
@jurášek 07.07.09 píše:Děti občas můžou být moc rádi že je máme rádi.Příspěvek upraven 11.05.13 v 23:12
Zvlášt ten můj demolátor, ted už toho stihl napáchat a zničit za ty dva roky
![]()
@Acinore píše:
Tak já čekala nějakej tragickej konec, jakože jsem si psa dostatečně nevšímala, snažil se na sebe upozornit a já tomu nevěnovala pozornost a on pak lehnul a umřel…ale tohle jsem teda nečekalatrochu mi unikla pointa, ale hlavně že jste všichni v pořádku
Jako holky, tohle jsem nečekala jako Vaše řeči typu děti si nepořizuj
ani nevíte co jsem se natrápila s tím, že nemohu otěhotnět
s bývalým přítelem jsme se 4 roky snažily a naprd
to jste opravdu tak zlé
dělá vám to dobře někomu ubližovat ![]()
Ted' tady budu poslouchat tyhle řeči
ani nevíte jak by jsem ráda byla maminka a že mě to leze na mozek?!Že si lásku bohužel vynahrazuju zbytečně, protože nemám nikoho kromě psa?!Ano hrabe mě tam! Přesně tak, kdyby jsem měla dítě určitě by jsem neřešila tyhle píčoviny!!!Uvědomuju si, že dítě a pes je sakra velký rozdíl, který asi nikdy nebudu mít možnost vyzkoušet! Už prosím nereagujte, prosím nechte mě v klidu…
@Reyne píše:
Prosím Tě, fakt řešíš blbiny. Naší čubině neustále vyhrožuju, že půjde k vietnamcům do nudlí, dětem babyboxem.
ještě jsi to neudělala? chyba
nevyhrožuj něčím, co nemůžeš splnit ![]()
@Acinore píše:
Tak já čekala nějakej tragickej konec, jakože jsem si psa dostatečně nevšímala, snažil se na sebe upozornit a já tomu nevěnovala pozornost a on pak lehnul a umřel…ale tohle jsem teda nečekalatrochu mi unikla pointa, ale hlavně že jste všichni v pořádku
Také jsem čekala něco takového… Nebo že začal rodit, když teda funěl. Ale to by asi musela být fena, že? ![]()
@Acinore píše:
Přesně! Já jsem čekala, že pes buďto zahynul na nějakou „skrytou nemoc“ nebo zakladatelčinou rukou
A ony to byly jenom noviny ![]()