Ted' se stydím - kočka a pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3259
11.5.13 23:30

Jejda, pokud bych se mela stydet pokazde, kdyz placnu psa, tak se asi stydim stale. JE pravda ze psa neliskam za priblblej vyraz :). Dej si panaka a hod se do klidu, novinama jsi mu urcite pater neprerazila. Taky jsem cekala story a ono nic. Jo jeste me tak napadlo, ty davas psovi pred vychazkou nazrat? nebo jsem cetla spatne? to bych se mozna zamyslela nad timto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.5.13 23:32
@pannacotta píše:
Trošku tvrdá slova a ačkoliv jsem diskusi proletěla v rychlosti jsem si nevšimla, že by ti někdo říkal aby sis děti nepořizovala- krom poznámek které byli myšleny ironicky, ale teda bacha na slovník, pokud nejsi zvědavá na nýázory holek, žen, matek a pod. na emimi tak nezakládej podobné diskuse ;)

já zase nebyla zvědavá na to, aby mě někdo ironicky říkal, že si nemám pořizovat děti. Chtěla jsem slyšet názor nebo radu, proč se ten pes začal tak divně chovat když se nikdy takhle nechovala nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.5.13 23:33
@Mischellinka píše:
já zase nebyla zvědavá na to, aby mě někdo ironicky říkal, že si nemám pořizovat děti. Chtěla jsem slyšet názor nebo radu, proč se ten pes začal tak divně chovat když se nikdy takhle nechovala nic víc

Tak si ke konci měla napsat proč to asi dělal, tys to ukončila neukončeně, pomazlením a pod,. ale dej se do klidu, vztekáš se pro hovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.5.13 23:34

Nikdo z nás tady nemože vědět že máš problém otěhotnět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
11.5.13 23:35

Jak s tebou pes debatuje nez jde spat? TO me strasne zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
11.5.13 23:37

@Mischellinka

Příště až bude zase koukat a mít jazyk na vestě, tak ji zkus místo polemizování o tom, co jí je a proč tě „štve“, pohladit a pomazlit se s ní ;), třeba by to pomohlo :lol:.

A myslím, že plácnutí novinama si nemusíš vyčítat. Mám dvě feny výmařského ohaře a ty občas novinama taky dostanou, když zlobí a vždycky mi to ty dvě mršky odpustí, mimo nich mám ale i děti :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.5.13 23:44

Asi reaguju přehnaně :nevim: sice tu někdo psal, že mohu být těhotná, no je pravda, že mě to 14dní nějak mešká :nevim: ale pochybuju o tom, že jsem těhotná, když jsem s bývalým otěhotnět nemohlaprostě to nešlo a ted' s,,kamarádem,, to bylo jen jednou :oops: a byla by jsem v tom :think: to asi ne, to by byla moc velká náhoda :nevim: spíš se mě nějak splašily hormony, taky mě to kolikrát meškalo třeba měsíc a těhotná jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
11.5.13 23:46

:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: se po.seru. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6256

@Mischellinka no koupila bych test. 14 dní je dost a i to jednou stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 27.01.14 v 18:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

8o 8o 8o co to sakra je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.5.13 23:47
@Žanysek píše:
Jak s tebou pes debatuje nez jde spat? TO me strasne zajima

nosí mě hračky a misku na žrádlo a chce si hrát prostě dělá všechno proto jen aby nemusela spát a blbnula s ní až do půlnoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528

@Mischellinka No aby si se nedivila naši psi poznali, že jsem těhotná, to zase pro změnu ke mně nechtěli vůbec jít :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
@blorchi píše: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: se po.seru. :lol: :lol:
:mrgreen: :pankac: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.13 23:48
@Mischellinka píše:
Asi reaguju přehnaně :nevim: sice tu někdo psal, že mohu být těhotná, no je pravda, že mě to 14dní nějak mešká :nevim: ale pochybuju o tom, že jsem těhotná, když jsem s bývalým otěhotnět nemohlaprostě to nešlo a ted' s,,kamarádem,, to bylo jen jednou :oops: a byla by jsem v tom :think: to asi ne, to by byla moc velká náhoda :nevim: spíš se mě nějak splašily hormony, taky mě to kolikrát meškalo třeba měsíc a těhotná jsem nebyla.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný