Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mischellinka píše:
Holky, hned v pondělí mažu pro test a pak vám dám vědět, jak to dopadlo jo a jestli jsem opravdu v tom, tak napíšu deníček jak hysterická panička ke štěstí přišlaa jak se k tomu postavil nastávající tatínek(mimochodem moc fain chlap
)držte mě všechny pěsti, at' mám štěstí
@Mischellinka Hele zkus domácí těhotenský test
http://www.home-made.cz/…e-testy.html Zkus ty pampelišky o ostatním nevím zda funguje ![]()
To počkej až jednou zařveš na dítě. občas ho mám taky chuť plácnout novinama ![]()
@Mischellinka píše:
nemám dětiale myslím, že máš pravdu a chápu co tím chceš říct
Fakt si je nepořizuj, nedopadlo by to dobře. nevím co si mám myslet, ale snad je to provokace, takhle se snad dospělej člověk nechová ne?
nebo fakt zkus ten sex, protože to co jsi napsala není ani trochu normální ![]()
Pokud jsi takhle nevyrovnaná, tak si nepořizuj zvířata ani dítě. Pes na plácnutí novinama neumře, to ani dítě. Ale ty bys se sebou měla něco dělat ![]()
Počkej, až budeš mít děti a ono to bude řvát když je položíš, řvát když je zvedneš, chodíš, sedíš, skáčeš, stojíš na hlavě, do toho u tebe kňučí pes, že chce jít ven…to máš psa šest let a bojíš se, že mu ublížíš novinama? ![]()
@valkil píše:
Raději bych ji vzala na rentgen, člověk nikdy neví, co novinama napáchá.
@beznicku000
Ano, už jsem ji dočetla. Beru zpět to, že si ho nemá pořizovat, abych ji neranila. Ale pořád si myslím, že ji v životě čekají hodně těžší chvíle než koukající pes. Mohlo mu být zle, mohl být na nervy z jejího chování cokoliv. A takové věci se řeší jinak, než hroucením, plácnutím a pak následným sebeobviňováním. Bez ohledu na hormony.
@beznicku000
no já si ji přečetla a připadá mi, že je to celé vymyšlené nějakým vtipálkem. Od začátku jsou tam narážky, aby někoho napadlo, že je těhotná - ach, a to překvapení v pondělí! že by?
@nepř.G12 píše:
@beznicku000
Ano, už jsem ji dočetla. Beru zpět to, že si ho nemá pořizovat, abych ji neranila. Ale pořád si myslím, že ji v životě čekají hodně těžší chvíle než koukající pes. Mohlo mu být zle, mohl být na nervy z jejího chování cokoliv. A takové věci se řeší jinak, než hroucením, plácnutím a pak následným sebeobviňováním. Bez ohledu na hormony.
@beznicku000 píše:
Holky prectete si celou diskuzi…slecna je mozna tehotna…![]()
![]()
No nevím, jsem už na pohádky nějak stará, nejdřív strašné haloooo jak nemůže otěhotnět a „najednou“ má 14 dnů zpoždění
No nevím, myslím si, že si zakladatelka dělá prču, nebo by potřebovala pár balení léků
To nemyslím zle, kamarádka psychiatrička by prý antidepresiva předepisovala povinně všem jako bombony
![]()
@harpyje píše:
@beznicku000
no já si ji přečetla a připadá mi, že je to celé vymyšlené nějakým vtipálkem. Od začátku jsou tam narážky, aby někoho napadlo, že je těhotná - ach, a to překvapení v pondělí! že by?