Ted' se stydím - kočka a pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
12.5.13 00:51
@Mischellinka píše:
Holky, hned v pondělí mažu pro test a pak vám dám vědět, jak to dopadlo jo a jestli jsem opravdu v tom, tak napíšu deníček jak hysterická panička ke štěstí přišla :dance: a jak se k tomu postavil nastávající tatínek(mimochodem moc fain chlap ;) )držte mě všechny pěsti, at' mám štěstí :mavam:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
12.5.13 07:06

@Mischellinka Hele zkus domácí těhotenský test :palec: http://www.home-made.cz/…e-testy.html Zkus ty pampelišky o ostatním nevím zda funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.5.13 07:24

To počkej až jednou zařveš na dítě. občas ho mám taky chuť plácnout novinama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
12.5.13 07:34
@Mischellinka píše:
nemám děti :) ale myslím, že máš pravdu a chápu co tím chceš říct :oops:

Fakt si je nepořizuj, nedopadlo by to dobře. nevím co si mám myslet, ale snad je to provokace, takhle se snad dospělej člověk nechová ne? :think: nebo fakt zkus ten sex, protože to co jsi napsala není ani trochu normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
12.5.13 07:38

Pokud jsi takhle nevyrovnaná, tak si nepořizuj zvířata ani dítě. Pes na plácnutí novinama neumře, to ani dítě. Ale ty bys se sebou měla něco dělat :-(

• Citovat
  • Upravit
180
12.5.13 07:39

Holky prectete si celou diskuzi…slecna je mozna tehotna… :pankac: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
12.5.13 07:41

Počkej, až budeš mít děti a ono to bude řvát když je položíš, řvát když je zvedneš, chodíš, sedíš, skáčeš, stojíš na hlavě, do toho u tebe kňučí pes, že chce jít ven…to máš psa šest let a bojíš se, že mu ublížíš novinama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150
12.5.13 07:48

Nejsi těhotná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150
12.5.13 07:48
@valkil píše:
Raději bych ji vzala na rentgen, člověk nikdy neví, co novinama napáchá.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
12.5.13 07:50

@beznicku000
Ano, už jsem ji dočetla. Beru zpět to, že si ho nemá pořizovat, abych ji neranila. Ale pořád si myslím, že ji v životě čekají hodně těžší chvíle než koukající pes. Mohlo mu být zle, mohl být na nervy z jejího chování cokoliv. A takové věci se řeší jinak, než hroucením, plácnutím a pak následným sebeobviňováním. Bez ohledu na hormony.

• Citovat
  • Upravit
10848
12.5.13 07:51

@beznicku000
no já si ji přečetla a připadá mi, že je to celé vymyšlené nějakým vtipálkem. Od začátku jsou tam narážky, aby někoho napadlo, že je těhotná - ach, a to překvapení v pondělí! že by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.5.13 07:55

Ja bych rekla, ze to smysleny neni…i takovy jsou mezi nami… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.5.13 07:56
@nepř.G12 píše:
@beznicku000
Ano, už jsem ji dočetla. Beru zpět to, že si ho nemá pořizovat, abych ji neranila. Ale pořád si myslím, že ji v životě čekají hodně těžší chvíle než koukající pes. Mohlo mu být zle, mohl být na nervy z jejího chování cokoliv. A takové věci se řeší jinak, než hroucením, plácnutím a pak následným sebeobviňováním. Bez ohledu na hormony.
:palec: kdyz ma nekdo pocit, ze nema zadne problemy, asi ma potrebu si je vytvorit… :mrgreen: nic jineho mi smysl nedava.. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
12.5.13 08:06
@beznicku000 píše:
Holky prectete si celou diskuzi…slecna je mozna tehotna… :pankac: :pankac: :mavam:

No nevím, jsem už na pohádky nějak stará, nejdřív strašné haloooo jak nemůže otěhotnět a „najednou“ má 14 dnů zpoždění :zed: No nevím, myslím si, že si zakladatelka dělá prču, nebo by potřebovala pár balení léků :nevim: To nemyslím zle, kamarádka psychiatrička by prý antidepresiva předepisovala povinně všem jako bombony :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
12.5.13 08:06
@harpyje píše:
@beznicku000
no já si ji přečetla a připadá mi, že je to celé vymyšlené nějakým vtipálkem. Od začátku jsou tam narážky, aby někoho napadlo, že je těhotná - ach, a to překvapení v pondělí! že by?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný