Ted' se stydím - kočka a pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
11.5.13 23:48
@Mischellinka píše:
Asi reaguju přehnaně :nevim: sice tu někdo psal, že mohu být těhotná, no je pravda, že mě to 14dní nějak mešká :nevim: ale pochybuju o tom, že jsem těhotná, když jsem s bývalým otěhotnět nemohlaprostě to nešlo a ted' s,,kamarádem,, to bylo jen jednou :oops: a byla by jsem v tom :think: to asi ne, to by byla moc velká náhoda :nevim: spíš se mě nějak splašily hormony, taky mě to kolikrát meškalo třeba měsíc a těhotná jsem nebyla.
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.5.13 23:49
@s-l-u-n-í-č-k-o píše:
8o 8o 8o co to sakra je?

ale nic, asi si půjdu pro test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.5.13 23:50
@Mischellinka píše:
nosí mě hračky a misku na žrádlo a chce si hrát prostě dělá všechno proto jen aby nemusela spát a blbnula s ní až do půlnoci
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15404
11.5.13 23:53

Tak jsem tak sama doma, vsude tma a z mobilu ctu tvuj pribeh. jak se na tebe divali…zni to jako v hororu, tak uvazuju, jestli docitat, protoze se zacinam bat. prekonam strach a ty me tak vypeces :-D :-D ja treba chapu, ze te to mrzi, ze si byla oskliva na nekoho, koho mas rada, at to je clovek nebo zvire. zkus o tom napsat denicek :-D ne, promin. :pankac: :kytka: no udelej test a uvidis, treba bude kamarad tatinek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.5.13 23:55
@Mischellinka píše:
ale nic, asi si půjdu pro test ;)

a dej pak vědět ;) myslím že tam něco bude :lol:

• Citovat
  • Upravit
168
11.5.13 23:57

Jestli jsem těhotná, tak se radostí zblázním :) ale něco mě napalo, jjá jsem poslední dobou náladová jako prase a pořád se mě chce spát, tak si myslím, že si jen vynucovla pozornost :nevim: proto tak vyváděla, já s ní chodím každý den na procházku ale ted¨mě to nějak vyčerpává víc než jí :mrgreen: takže po procházce sebou mrsknu na gauč a hraní musí počkat a ona na to není zvyklá, tak si myslím, že si to prostě vynucuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.5.13 23:57

A že se rovnou nešlo zeptat, jestli můžeš být těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.5.13 23:59
@Mischellinka píše:
Jestli jsem těhotná, tak se radostí zblázním :) ale něco mě napalo, jjá jsem poslední dobou náladová jako prase a pořád se mě chce spát, tak si myslím, že si jen vynucovla pozornost :nevim: proto tak vyváděla, já s ní chodím každý den na procházku ale ted¨mě to nějak vyčerpává víc než jí :mrgreen: takže po procházce sebou mrsknu na gauč a hraní musí počkat a ona na to není zvyklá, tak si myslím, že si to prostě vynucuje :nevim:

no já u prvního taky pořád spala 8o je to tam :palec: hele zítra šup do lékárny a testit ;)

• Citovat
  • Upravit
26093
12.5.13 00:00
@Angua píše:
Já mám děti dvě, takže počet chodících tlapek je stejný. Navíc si k tomu hojně vypomáhají těma nechodícíma a to je kolikrát ještě horší :lol:Jako pro mě je to fascinující historka, protože tím, ja¨k mě zaměstnávají ti moji dva experti, by mě ani nenapadlo přemýšlet o tom, jestli se pes náhodou nedívá nějak divně a o co mu jako jde :lol:

Taky bych obˇas vyměnila svoje děti za psa a věřím, že naši sousedi by z toho měli taky radost :lol: :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.5.13 00:05

Holky, hned v pondělí mažu pro test a pak vám dám vědět, jak to dopadlo jo a jestli jsem opravdu v tom, tak napíšu deníček jak hysterická panička ke štěstí přišla :dance: a jak se k tomu postavil nastávající tatínek(mimochodem moc fain chlap ;) )držte mě všechny pěsti, at' mám štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
12.5.13 00:06
@MarieOVMUC píše: :mrgreen: :pankac: :potlesk: :palec:
:mrgreen: :P :pankac: :mrgreen: :P :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
12.5.13 00:07
@blorchi píše: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: se po.seru. :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
12.5.13 00:08

Od začátku diskuse si sedím na rukou, ale to se nedá :mrgreen:. Se z toho to… Neboj - újmu určitě mít nikdo nebude - zatim.

@Jasněnkaa : Sem uviděla nové foto a čůrla jsem si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
12.5.13 00:09

@Mischellinka No třeba to dopadne tak, že za 3 roky založíš diskusi, stydim se bouchla jsem dítě novinama :mrgreen:. Jinak držím palce, at ti ten test vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
12.5.13 00:18

Prvně na tomto webu si myslím, že je to 100% smyšlený příběh. ty odpovědi jsou tak návodné, ta naivita, nevěřícnost totální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný