Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den…Chtela jsme se zeptat..Zjistili mi cca ve 25tt vysokou tehotenskou cukrovku…namerili mi 10,2..dostala jsme okamzite dietu a glukomer a hlidam si to jednou tydne…uz ji drzim druhy tyden cice hodnoty sli dolu ale ne tak jak mi doktorka zadala ze mam mit hodnoty nekdy mam treba o kousek vysi pr:5,1 a mam 5,3 veceri mam mit 7,7 ale vylitlo mi to i na 9,5 pritom mam k veceri to co jsem mela k snidani..vse si vazim a drzim jak mam..v pondeli jdu k doktorce a horzi mi inzulinem…Je tu prosim nekdo kdo si timhle prosel bo to proziva? A jake je to riziko pro maleho? Cehose mam bat a c oto obnasi…Dekuji ![]()
Pocti si tady.
www.tehotenskacukrovka.cz
Je tam vse pekne napsane
Moc dekuji…Jsem z toho uplne hotova..protoze jsme teprve ve 27tt a do porodu daleko…na zacatku tehot. mi zjistili i spatnou funcnost stitne zlazy…A ted jeste tohle…Na miminko jsme cekali 2 roky…A jsem strasne stastna ze jsme to takhle dokazali a sami…Vim ze cukrovku ma kazda druha ale zejim dieta pomohla..Ale me se to proste nedari dat dolu jako myslim si ze pokrok je velky ze jsme to stahla dost ale asi jet porad malo…:-(
Mno snazis se na ot nemyslet a nestresovat se, ale tomu seneda asi porodcit u vnitr sebe to asi mam a jim porad tak nejak stejne k snmidani rohlik sunka horky caj…svacinu ovoce jedno obed ke svace zeleninovy salat ci sopak…k veceri mam skoro to same co k obedu a ke snidani..ale prostep orad mi ot skace…Zitra se rozhodne
..Ale moc dekuji za to ze vim ze nejsem sama…a ze malej bude v poradku… ![]()
Tak holky dneska mi sdelili vysledky testu na cukr. Volala mi sestricka a sdelila mi prijdte si pro zadanku a pujdete k dietologovi. Mam se bat? Jsem na voziku po autonehode a na miminko jsme cekali 3 roky a docela mam nahnano ![]()