Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky
nevíte v jakém týdnu dostanete kartu?.Kolik stojí fotka ultrazvuku? ![]()
Děkuji všem za odpověd'
Tak to je asi u každého lékaře trochu jinak. U nás jsem průkazku dostala +- ve 12.tt (po screeningu) a foto stálo 50Kč.
Myslíš těhotenskou průkazku? Tak to je individuální. Každý lékař ji dává jinak. Někdo hned při první návštěvě, někdo později, někdo třeba až ve 12tt. Já ji dostala při první návštěvě a zároveň jsem byla tenkrát v 9tt. S těma fotkama je to taky všude jinak. U mého doktora se platilo za fotku 50KČ.
Dostala jsem jí v 9. týdnu, když už doktor viděl na ultrazvuku srdíčko.
Myslíš těhotenskou průkazku? Tu jsem dostala tentokrát 6+5, když Dr. potvrdila srdíčko. Fotka mě tojí 20Kč.
Tak to je všechno individuální. Některý dr. dává kartu až překročíš 12 tt, některý ji vydá hned, jak na utz mimi uvidí. Já ji mám od 10 tt.
No a stejné je to s fotkama. Já platím 30,– za fotku, někde 50,–, někde i víc no a někde ji dávají zadara.
Ahoj, já ji mám od 10. týdne, na třetí návštěvě doktorky a první poradně zároveň…
Průkazku jsem dostala při první návštěvě v 8tt,fotku taktéž,byla zdarma.Ale jak píšou holky,všude je to trochu jinak ![]()
Při prvním jsem jí dostala někdy až kolem 16tt a u druhýho ve 13tt. Za foto neplatím nic, ale to je fakt co doktor.
uvidím dneska právě jsem asik v 7tt +2dny tak uvidíme
pokud tam něco půjde vidět a nebo ne
U nás jakmile bylo srdíčko- kolem 8 tt. A fotka stála 60 kč a teď je už za 100 myslím ![]()
obecně jsem vysledovala, že podle konkrétního doktora se liší vydání průkazky od prvního srdíčka po asi 12tt(nebo samozřejmě později, pokud to zjistíš jako moje kamarádka až ve 4.měsíci
. a u nás se za fotky teda neplatí, ale taky ti je nikdo nenabízí, jen když poprosíš, tak ti ji vyjede
a třeba na utz ve 20tt jsem dostala dvě rovnou a taky nikdo nic nechtěl (a to byl utz na pojišťovnu, takže jsem to čekala)
Ahoj,já prukazku dostala asi v 10tt…po potrvzení těhotenství mi jí ještě nedal,až na druhé návštěve a fotku jsem platila bud nic nebo 50,–
Ahoj, těhu průkazku jsem dostala při první návštěvě v 11.tt a k tomu hned jednu fotečku zdarma. Druhou ve 20.tt jsem platila 50,– ![]()