Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky a maminky a nastávající maminy a všichni ![]()
jen malý dotaz byla jsem před měsícem na profouknutí vaječníků a pak na kontrole dr řekla že je to ok a chci se zeptat pár dní po tom jsme s manžou měli .......
a teď mám divné stavy jako točení hlavy a návali ale nezvracím
Používám clostík .......
měla jsem jít na kontrolu a napíchnutí pregnylu ale byla jsem nachlazená a tak jsem nejela …proto se ptám zda bych mohla otěhotnět po tom profukování i bez použití pregnylu ?? ![]()
Já byla na profouknutí před 7 měsíci a nic
![]()
Jestliže ale bereš clostík tak myslím že šance je veliká
s pregnylem neporadím ale držím palce ![]()
Děkuji moc přemýšlím že konce měsíce si koupím testík a nebo ještě počkám ![]()
Ahoj Janculka.
To víš žebys mohla být těhu..proč ne?Vždyť nemusíš být těhu jenom s Pregnylem..Pregnyl je hormon HCG který ty máš v těle a spouští se když otěhotníš..na podporu se dává kvůli tomu aby se vajíčko vylouplo a aby došlo k oplození u případného IUI anebo IVF.Kolikátý DC jsi? ![]()
ahaaa já před tím profouknutí měla za sebou 3 iui a DC 25
a já myslela že bez pregnylu to nepůjde ![]()
Tak ja osobni zkusenost nemam,ale moje sestra byla na profouknuti vajecniku a 2 mesice na to opravdu otehotnela.Nebrala ani clostik ani pregnyl.Hodne stesti! ![]()
děkuju moc mě kdyby nebylo nevolno každou chvilku tak k tomu nějak nepřikládám pozornost a ještě čekám na genetiku ale to s tím tak moc nesouvisí …Nebo myslíte děvčátka že si mám udělat testík? nebylo by to brzo? ![]()
@janculka22 píše:
děkuju moc mě kdyby nebylo nevolno každou chvilku tak k tomu nějak nepřikládám pozornost a ještě čekám na genetiku ale to s tím tak moc nesouvisí …Nebo myslíte děvčátka že si mám udělat testík? nebylo by to brzo?
Kolikátý jsi DC???
Ja byla na profouknuti a kontrole vajecniku laparkou loni 1.4. a 24.4. se mi dostavila posledni MS..
A nebrala jsem ani ten clostik, jen ty profuky.. Snazili jsme se 9 mesicu a nic a po tom se dned zadarilo..
A to doktor rikal ze srusty nebyli, asi byl potreba cerstvý vzduch.. ![]()
Ahoj, určitě můžeš být těhotná, ale bacha, že to motání můžeš mít i z clostíku… ale to že jsi neměla pregnyl nevadí, já ho taky neměla, dali mi ho až ted při IUI… ten jen nepomůže prasknutí vajíčka, ale to neznamená, že nepraskne bez něho a nemůžeš otěhotnět
držím pěsti…
já budu doufat že to vyjde jinak půjdu na 4 iui a tomu už nevěřím ale prý jsou i místo clostíku injekce a ty jsou lepší prý
Můžeš být těhu a když jsi 25 DC asi bych počkala ještě 3 dny a pak jsi koupila testík.Moc držím palečky..my jdeme do 3.IUI a když se nepovede tak už jenom IVF ale v natívním cyklu.. ![]()
já když to nevyjde tak budu mít 4 iui říkala mi že jich mohu mít 6
@janculka22 píše:
já když to nevyjde tak budu mít 4 iui říkala mi že jich mohu mít píše: Více
To jo můžeš ale mně gyndařka říkala že 3 pokusy a pak že je lepší IVF..je pravda že kámoška teď otěhotněla po 4.IUI..je to spíš o štěstí
Ahojky všem mam prozbu včera jsem byla na profuku vaječniku mužu otehotnet ja se snazim uz 5let a tetka jsem byla na tomto a nevim teda zda muzu otehotnet a nebo jak to je