Profouknutí vaječníků a těhotenství?

63
26.3.12 09:52

profouknutí vaječníků a těhu??

Ahoj holky a maminky a nastávající maminy a všichni :-)

jen malý dotaz byla jsem před měsícem na profouknutí vaječníků a pak na kontrole dr řekla že je to ok a chci se zeptat pár dní po tom jsme s manžou měli ....... :-) a teď mám divné stavy jako točení hlavy a návali ale nezvracím
Používám clostík .......
měla jsem jít na kontrolu a napíchnutí pregnylu ale byla jsem nachlazená a tak jsem nejela …proto se ptám zda bych mohla otěhotnět po tom profukování i bez použití pregnylu ?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
26.3.12 09:57

Já byla na profouknutí před 7 měsíci a nic :cert: :cert: :cert:
Jestliže ale bereš clostík tak myslím že šance je veliká :palec: s pregnylem neporadím ale držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.3.12 09:59

Děkuji moc přemýšlím že konce měsíce si koupím testík a nebo ještě počkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
26.3.12 10:00

Ahoj Janculka.
To víš žebys mohla být těhu..proč ne?Vždyť nemusíš být těhu jenom s Pregnylem..Pregnyl je hormon HCG který ty máš v těle a spouští se když otěhotníš..na podporu se dává kvůli tomu aby se vajíčko vylouplo a aby došlo k oplození u případného IUI anebo IVF.Kolikátý DC jsi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.3.12 10:03

ahaaa já před tím profouknutí měla za sebou 3 iui a DC 25
a já myslela že bez pregnylu to nepůjde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
26.3.12 10:05

Tak ja osobni zkusenost nemam,ale moje sestra byla na profouknuti vajecniku a 2 mesice na to opravdu otehotnela.Nebrala ani clostik ani pregnyl.Hodne stesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.3.12 10:08

děkuju moc mě kdyby nebylo nevolno každou chvilku tak k tomu nějak nepřikládám pozornost a ještě čekám na genetiku ale to s tím tak moc nesouvisí …Nebo myslíte děvčátka že si mám udělat testík? nebylo by to brzo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
26.3.12 10:19
@janculka22 píše:
děkuju moc mě kdyby nebylo nevolno každou chvilku tak k tomu nějak nepřikládám pozornost a ještě čekám na genetiku ale to s tím tak moc nesouvisí …Nebo myslíte děvčátka že si mám udělat testík? nebylo by to brzo? :think:

Kolikátý jsi DC???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
26.3.12 10:56

Ja byla na profouknuti a kontrole vajecniku laparkou loni 1.4. a 24.4. se mi dostavila posledni MS.. :) A nebrala jsem ani ten clostik, jen ty profuky.. Snazili jsme se 9 mesicu a nic a po tom se dned zadarilo.. :) A to doktor rikal ze srusty nebyli, asi byl potreba cerstvý vzduch.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19018
26.3.12 11:46

Ahoj, určitě můžeš být těhotná, ale bacha, že to motání můžeš mít i z clostíku… ale to že jsi neměla pregnyl nevadí, já ho taky neměla, dali mi ho až ted při IUI… ten jen nepomůže prasknutí vajíčka, ale to neznamená, že nepraskne bez něho a nemůžeš otěhotnět :) držím pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.3.12 11:52

já budu doufat že to vyjde jinak půjdu na 4 iui a tomu už nevěřím ale prý jsou i místo clostíku injekce a ty jsou lepší prý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
26.3.12 12:02

Můžeš být těhu a když jsi 25 DC asi bych počkala ještě 3 dny a pak jsi koupila testík.Moc držím palečky..my jdeme do 3.IUI a když se nepovede tak už jenom IVF ale v natívním cyklu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.3.12 12:13

já když to nevyjde tak budu mít 4 iui říkala mi že jich mohu mít 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
26.3.12 16:32
@janculka22 píše:
já když to nevyjde tak budu mít 4 iui říkala mi že jich mohu mít píše: Více

To jo můžeš ale mně gyndařka říkala že 3 pokusy a pak že je lepší IVF..je pravda že kámoška teď otěhotněla po 4.IUI..je to spíš o štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.10.13 17:18

Prozba

Ahojky všem mam prozbu včera jsem byla na profuku vaječniku mužu otehotnet ja se snazim uz 5let a tetka jsem byla na tomto a nevim teda zda muzu otehotnet a nebo jak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí