Profouknutí vaječníků a těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4679
29.10.13 22:37

Ahojky chtěla bych se zeptat jak probíhá ten profuk vaječníků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ilča1840
14.11.13 09:29

profuk

Ahoj holky, taky přemýšlím o profuku, s bývalým partnerem jsme se snažili 2 roky, ale bála jsem se a pak jsem nešla. Teď mám jiného partnera a snažíme se už pár měsíců, ale stále nic. Mohli by jste někdo trošku popsat, jak to probíhá, doslýchám, se, že to není žádná sranda..

• Citovat
  • Upravit
72725
14.11.13 09:34
@Ilča1840 píše:
Ahoj holky, taky přemýšlím o profuku, s bývalým partnerem jsme se snažili 2 roky, ale bála jsem se a pak jsem nešla. Teď mám jiného partnera a snažíme se už pár měsíců, ale stále nic. Mohli by jste někdo trošku popsat, jak to probíhá, doslýchám, se, že to není žádná sranda..

byl partner na spermiu? jinak profuku bych se nebála - mi to dělali pod narkózou, pak mírná bolest, asi jako slabší ms, ale to trvalo jen chvilku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
14.11.13 10:25

Dělá se to laparoskopicky pod narkozou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
14.11.13 10:26
@Ilča1840 píše:

není to tak hrozný, je to jen banalita mám za sebou 2× ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
14.11.13 11:06

A nemá to být náhodou profuk VEJCOVODŮ? já jsem ho podstoupila 2krát. není to nic hroznýho. dělá se to laparoskopicky pod celkovou narkozou. takže nic necítíš. mě akorát po probuzení bolelo trochu břicho, ale bylo to v pohodě…nemusíš se bát. ale mě tam poslal doktorka až když viděla, že je nemám průchozí. a partner měl spermio ok, takže bych nejdřív vyšetřila spermio a pak ten profuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ilča1840
14.11.13 16:46

No přesně to jsem myslela :) Děkuju Ti :)

• Citovat
  • Upravit
376
14.11.13 23:00

Ahojte taky jsem byla - není to nic hrozného - s partnerem jsme se snažili 3 roky a pak mě tam poslal doktor a do půl roku jsem otěhotněla. I když první těhotenství nedopadlo - tak hned na to jsme otěhotněla znovu a ted máme doma 3 měsíční princeznu. Tak přeji hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ilča1840
15.11.13 06:32

profuk

Tak jo, je rozhodnuto, měla jsem na to jít už před 4mi lety, ale vzdala jsem to. Díky za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
963
15.11.13 09:27
@Ilča1840 píše:
Tak jo, je rozhodnuto, měla jsem na to jít už před 4mi lety, ale vzdala jsem to. Díky za odpovědi :)

nemáš zač opravdu to není nic hroznýho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.1.14 16:52

pro žoržeta

Ahoj jak probiha pro fuk no nic to neni prijdes tam lehnes si aon do tebe zavede tenkou hadicku a pak pousti pomalu teplou tekutinu a je to a jinak pred zakrokem si vem dva az tri brufeny a je to pak cse v pohode jen pak vecer to trosku boli ale jinak se to zvladnout a ja jsem uspala nebyla neni to tak strasne jako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
14.1.14 20:13

Ahoj holky chtěla sem se zeptat, s manželem se snažíme 15 měsícu otěhoznět bez výsledku, spermio má v pořádku a ja hormon. profil také, 28.1 jdu na kontorlu a chtěla bych taky profouknout ( bože to je název :lol: doufám, že by to mohlo pomoci… Mám to doktorovi říct, nebo by to měl navrhnout on… vůbec nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
14.1.14 20:51

@Teruu ahoj, no myslím že tohle je na dr. záleží jak na tom jsi zdavotně on by ti měl navrhnout jak postupovat dál…oni to nemají rádi když jim radíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
14.1.14 20:52

@nony01 tak nic :D budu doufat ze na to prijde sam :( ale 15 měsícu nic moc nečeší no… jedno mi nasadil clostik a pregnyl a jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
14.1.14 20:52

Vzdycky mi rekne ze je vse v poradku ze ted uz se to musi podarit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie