Nateklý stydký pysk v těhotenství

Anibas55
25.3.12 11:00

Nateklý stydký pysk v těhotenství

Ahoj holky, potřebuji poradit. Od čtvrtka mi natekl pravý stydký pysk až jako do pochvy, nejprve to ani nebolelo, vůbec nic jsem necítila, ale od včerejška to začalo i bolet když si třeba sedám. Jsem těhotná v 18+5 a právě se bojím aby to nebylo nic závažného. Stalo se vám to některé?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2978
25.3.12 11:15

anibasko…neměli jste styk s partnerem ? že by jsi byla podrážděná?
nebo by to mohl být zánět…šmaruj k mudr. ať se na to podívá..ať se to nerozleze kam nemá a ať nemáš větší problémy…Tohle bych neriskovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
25.3.12 11:46

a co treba krecova zila?

• Citovat
  • Upravit
deps
25.3.12 13:41

Jj,souhlasím se Sifou,může to být křečová žíla,dost žen to mělo i na takovém místě,vše je hrozně prokrvené.

• Citovat
  • Upravit
tina.b
25.3.12 13:42

Mně se to stalo, ale až při porodu a taky mi rupl. Pak se to asi 6 týdnů zatahovalo.

• Citovat
  • Upravit
99
25.3.12 13:57

Ahojky, ja mela natekle oba dva, po podrobnejsim prozkoumani :P jsem zjistila ze jsou to krecaky a na tom jednom byla teda uplne vystoupla- zaciala v polovine stehna a koncila zakroucena az „tam“. Od te doby to bylo jen a jen horsi, na konci tehu jsem se uz nemohla ani posadit- hrozne to jakoby tahlo…TTak se tam dolu zkus kuknout a uvidis. Jo a ted jsem si vzpomnela, po styku jsem to mela fakt natekle…Kdyz to bude ono, klidne pisni zpravu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
25.3.12 19:13

Je to křečová žíla. měla jsem to taky, jen už si nepamatuju v jakém týdnu se to objevilo u mě. Po porodu to zase zmizí. U mě byla výhoda, že mě to nebolelo, jen to vypadá nevzhledně. Pokud s tím máš problém, šla bych asi na gyndu, třeba se to dá nějak řešit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
25.3.12 21:54

Po pohl. styku to nebylo. Ale byl vcera a tak nevim jestli je to bolestive po styku protoze normalne ze zacatku to nebolelo. Neni to zadna boule spis natekle ani to neni zarudle nebo neco. Je to na dotek mekke a jedine co tam nahmatam je takova zdurela jakoby zila kterou na druhe strane nemam.

• Citovat
  • Upravit
505
26.3.12 15:25

Tak to bude asi ten křečák. Taky to mám. Zvlášt když dlouho stojím nebo si moc neodpočinu. Když zalehnu hned to zmízí. Nech si napsat Detralex nebo něco na žíly. Je to potom lepší i když to zmizne asi až po porodu. U prvního jsem to neměla tak hrozny aspon ne pocitově a po porodu se dr. divila že mě to neprasklo. Měla jsem je i uvnitř :-( Takže se ted porodu docela děsím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
26.9.12 11:21

Pardon, příspěvek byl poslaný 2×

Příspěvek upraven 26.09.12 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
26.9.12 11:22

Ahoj, obnovuji téma… Před 2 dny mi otekl celý spodek, ale žádná žíla, křečák, nic. Ani pupínky, svědění, že by to byl zánět. Nemáte nějaká ještě tip, co by to mohlo být? Odpoledne jdu na gyndu, ale můj dr. má volno a je tam nějaká nová dr. na záskok, mladá a nepříjemná, tak s ní to asi moc neproberu :? Nemůžu se ani pořádně utřít po wc a mám pocit, že mi snad rupne šití z prvního porodu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
26.9.12 11:25

Mayerka - to se mi stalo jako alergie na ATB Augmentin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
26.9.12 11:28

@ygreen uff, možná ses trefila - mám antibiotika, minulý týden jsem dostala angínu.. Nějaký Ospen. Díky moc za tip. Ale že si ta alergie umí vybrat místo, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
27.9.12 21:38

Ospen je myslím penicilin a docela slabé ATB ale gyndař mi dal zyrtek a bylo to za chvilku fuč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
27.9.12 22:10

@ygreen můžu zyrtek? protože atb jsem už dnes nebrala, zlepšení zatím žádný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí