Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dee, ja pribrala do 30 tt 7 kilo a od 30tt do porodu ani deko… malej mel 3850 g
Takze se tim opravdu netrap
Ber to z te lepsi stranky- z porodnice jsem sla jeste pod svou vahou
Mimino sice roste, ale třeba to, o co vyroste, tak ty zhubneš
Je to takový malý parazitek.
Já jsem přestala v druhém přibírat ve 32.tt a už jsem nenabrala nic až do porodu v termínu
Já nabrala celkem rychle 10 kg, všichni říkali jak budu obrtlustá a ono ne, za poslední 2 měsíce jsem nabrala už jen 2 kg.. Malá měla 3,5 kg, takže neboj… Já taky všude četla, že ke konci se přibírá nejvíc..
Ahoj, tak já jsem dnes 34+0 a za celé těhu jsem přibrala 2kg, z toho prcek měl před 14ti dny 1874g (odhad). Dr se mě sice ptala jestli jím, nezvracím, ale pak říkala že si bere prcek to co potřebuje a když váha nejde nahoru tak mám být ráda, tak to neřeším ![]()
Ahoj,bud uplne v klidu…holky maji pravdu,ja jsem ted 36 tt..nabrala jsem celkove 7kg a uz take asi mesic nepribiram,ten clovicek v nas je zkratka kouzelnik
..kdyz v sobe nemas ziviny,tak si je telo vice uklada,aby byly pro mimi a ty tloustnes.
,ale ty je v sobe mas a mimi si to bero z toho.. ![]()
já jsem od 31 tt nic nepřibrala a to jsem hubená, narostlo mi bříško a hotovo
takže asi jsem dvě kila zhubla a ty dvě kg nabralo miminko, tudíž se to vyrovnalo. Měla jsem celkem 12 kg navíc a původně 55 kg. Malá měla 3050g ![]()
já za celý těhu nabrala jen 2,01 kg
a to ty poslední kila ažposlední týdny, do té doby váha na gram stejná, v poradně i kontrolovali váhu jestli není pokažená ![]()
@Dee19 píše:
Ahojje normální, že jsem za poslední měsíc ( od 26.tt do 30.tt) nepřibrala nic ?
Ja mela ve 29tt nahore 4,4kg a ve 31tt 4,6kg..a pritom mala za ty 2 tydny byla o 500g tezsi
..takze se neboj..mimco roste i kdyz ty pribirat nemusis ![]()
Ahoj, chci se zeptat jak jste zvládli porod, když jste některé byly jako oteklá niť?
Moje původní váha 50kg.. během období zvracení jsem ještě zhubla ale teď jsem zpátky na původní váze. Doma si už ze mě dělají srandu že jsem jak Bella ze Stmívání. Miminko přibírá krásně, a tak mám sobecký strach o sebe, abych z porodnice nešla jak anorektička.
Děkuji za odpovedi. Hezký den ![]()
Myslím si,že budeš ten typ,co bude pořád na stejné váze i po porodu
že třeba trošku zhubnes,ale zase to vyrovnas
buď rada za tohle, lepší než pribrat 30kg
![]()
@Libuška Jandíková Já měla u prvního porodu to samé, zhubla jsem zvracenim o cca 5 kg na 56 kg a pak při porodu jsem měla 64 kg a dobré, jen jsem ztratila hodně krve a měla jsem strašnou zimnici…celé kojení jsem byla na váze cca 58 kg a jedla jsem fakt hodně, nyní čekám druhé, při nevolnostech jsem zhubla 8 kg na 54 kg a ted v 20 tt mám tak 58 kg…takže taky žádná sláva, ale prostě to tak je, břicho jsem měla a mám taky malé, vidět to pořádně šlo až před porodem, ale zas lepší než přibrat hodně, a mimčo pry bude opět menší, větší bych asi neporodila ![]()
Já jsem zatím neporodila. Ale nevolnostma jsem shodila 7kg. Teď mám 9kg nahoře. Takže 2kg nad svoji původní váhu. A naštěstí mě to vůbec netrápí. Od té doby co je mi fajn. Jim jak protržená. Protože prostě můžu.
mamka při prvním těhotenství přibrala až poslední 2mesice a to 20kg. Jen pár z toho nechala v porodnici. A trvalo ji, Než se dostala na původní váhu. Při druhém 6kg a z porodnice sla s menší váhou než před těhotenstvím. Ke 160cm měla 48kg. Dal už nic nezhubla, spíše nabrala.
Jinak nad svoji původní váhu jsem nabrala až teď. Ty 2kg mi vyskocili před 14dni. A jsem 33tt ![]()
Ahoj
je normální, že jsem za poslední měsíc ( od 26.tt do 30.tt) nepřibrala nic ?je fakt, že předtím jsem přibírala dost. Řekla bych až moc
Jen je mi divné, že mimi by teď mělo růst, ne ? Tak by váha měla jít nahoru. Nebo se pletu ?