Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
s přítelem se snažíme o miminko. V poslední době je mi pořád špatně, mám divné chutě, změny nálad, pořád chodím čůrat, mám citlivé a nalité prsa, při sexu mě bolí podbřišek a sem tam mě jen tak píchne v bříšku. Nejdivnější ale je, že mi hrozně rychle roste bříško =D Myslíte, že je možnost, že se nám to povedlo? Test zatím vychází pořád něgativní. MS mám dostat tento pátek. [* *]
Test jsem si dělala v neděli a byl negativní… ale při tasemnici se spíš hubne ne?
@Kejtý401 píše:
Dobrý den,
s přítelem se snažíme o miminko. V poslední době je mi pořád špatně, mám divné chutě, změny nálad, pořád chodím čůrat, mám citlivé a nalité prsa, při sexu mě bolí podbřišek a sem tam mě jen tak píchne v bříšku. Nejdivnější ale je, že mi hrozně rychle roste bříško =D Myslíte, že je možnost, že se nám to povedlo? Test zatím vychází pořád něgativní. MS mám dostat tento pátek. [* *]
To mi přijde, Kejtinko superstar jako nesmysl. Já v 17tt ještě břicho skoro nemám. ![]()
Počkej, to na těch fotkách je jako tvoje břicho? Ve 4 tt? To je břicho odpovídající tak 5. měsíci
Neměla jsi dostat menzes v pátek ale před 5 měsíci?
Ne vážně, je to zvláštní. Zkus ještě opakovat test za nějaký den, ale to břicho se mi nezdá ![]()
@Kejtý401 píše:
Test jsem si dělala v neděli a byl negativní… ale při tasemnici se spíš hubne ne?
já nevím
no a ms ti mešká jak dlouho?
@eviku-miluna píše:
@dani24687 jééé, máme skoro stejný metřík
Úplně, ne? ![]()
@eviku-miluna píše:
@dani24687 jééé, máme skoro stejný metřík
já jsem 26+5, nevím, proč to tu mám o den posunutý
otěhotněla jsem 28.2.
![]()
To mě přijde jako blbostí teda trochu..spíš bych to tak neřešila:-S
@Kejtý401 píše:
Dobrý den,
Testuj až v pátek nejdřív a v pondělí běž na gyndu, vezmou Ti krev a zjistí to, pak pujdes na utz, tam zjistí zda jsi v tom, zda je embryo v děloze a zda je živé, během příštích 3 týdnů.