Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, potřebuju radu nebo jen zkušenost. 31.7 jsme dostama MS 15.8 jsem začala špinit, první den jen na kalhotkách další den už i na papíře. 17. jsme měli s mužem sex a po sexu byla i kapka krve, ale minimálně a jen jednou poté zase špinění. Dnes špiním už 4den.
Mám syna 10měsíců, antiko a jinou ochranu nepoužíváme. Chtěli bychom druhého sviště
. Nejdřív jsem mysle že je to ovulace, ta ale netrvá tak dlouho ![]()
@Ivčis ahoj já takto špinila když se miminko uhnizdovalo také to trvalo 4 nebo 5 dní
@věrasek80 Popravdě jsem tohle chtěla číst
. Jenže to nemusí být ono, že by se prcek zahnizdoval už tak brzy po ovulaci
?
Záleží na tom, kdy ovulace přesně byla. Já jsem měla tohle špinění a krvácení při ovulaci, pak kolem ovulace při sexu, protože čípek byl hodně překrvený. Pokud by se jednalo o zahnízďování nebude to tolik krve.
Ahojky, zrovna jsem to v sobtou řešila taky.Dnes jsem 6+6 a v sobotu jsem zašpinila, taky po sexu, spíš takovýhnědý výtok. Doktor mi dnes řekl, že tam asi nějaká cévka zakrvácela a že dokud to není jasně rudákrev, mělo by být všechno v pořádku. Tak držím palečky ![]()
@Ivčis může být já ovulaci měla 15.6. a špinění od 16.6. do 19 nebo 20.6
@Deniska2000 Kdy byla přesně ovulace nevím ale já nekrvácím, jak píše @petrusepetrus mám takový hnědý výtok, kapka krve byla jen po sexu na papíře ani ne na vložce. Uvidímě udělám za 14 dní test a budu vědět na čem sem. Nevím ale jestli to třeba nemůže být cysta nebo něco špatně ![]()
@věrasek80 To by bylo super kdybych to měla jako ty
. U prvního jsem ale nic takového neměla, každé těhotenství je jiné ![]()
@Ivčis podle mě najdeš dvě čárky budu držet palečky a potom písni co a jak
Ja to mela tak, ze nekolik cyklů jsem v obdobi ovulace špinila vzdycky tak tyden, prislo mi to divne, protoze ovulacni spineni trva pry jen max. 2 dny…navic se mi dost prodluzovaly cykly tak jsem si rekla, ze je cas, abych se objednala na gyndu a nejak mi to upravili…ale ten posledni cyklus jsem špinila né týden jako obvykle ale 2 týdny, to už jsem si rekla, ze to opravdu není normalní a objednala se k lekari…no nakonec to dopadlo tak ze jsem nyni ve 12tydnu
, co jsem tim chtela naznacit je to, ze pokud takhle neobyvkle spinis uz par dni, je mozne ze jsi tehotna ![]()
@věrasek80 ještě přesně nevím, podle MS to nemuzeme pocitat, kvuli nepravidelnosti, takze dle UTZ a to se dozvím pořádne za 10 dní, jdu na screening, tak pocitam s tím, že mi konecne vsechno reknou, protoze do ted zadne podrobnosti nevím
a kdy ho máš ty?
@věrasek80 Určitě se ozvu, test zkusím tak za 14 dní to už by něco mohlo být vidět že?
@šuji Téda takovej krásnej konec toho trápení. Už tě to určitě tolik netrápí že? Přeju ať se má miminko čile k světu ![]()
@Ivčis nene, jsem ted moc stastna, o mimi jsme se snazili, ale prave tim jak jsem mela porouchane cykly tak jsme se obavali, ze to nepujde jenom tak, a ono najednou šup a bylo to i bez lekaře
, děkuju moc ![]()