Těhotenské bříško ve 4.tt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8020
19.8.14 22:07

@evill přesně taky to tak mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
19.8.14 22:07
@birma píše:
@Kejtý401 víš, proč nevěřím? mrkni na fotky- 17tt a 22tt, 4. dítko a před těhu 70kg/160cm (takže žádná hubeňourka) a teď Tvoje jednotlivé foto, prosím…

Tak ale ono strasne zalezi z jakeho vychazis zakladu. V mem brise jde videt i kdyz spolknu tresen… Zakladatelky bricho mi pripada uplne normalne nafoukle pred ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
19.8.14 22:08

@Kejtý401 fotku smaž nenechávej ji tady. Jinak takhle s celou postavou mi to břicho přijde tlustý, ne těhotný. Ale ke gynekologovi si určitě dojdi. Jsi mladá tak nic nepodceňuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
19.8.14 22:09

Ženský styďte se! Ja tohle nechapu… naléhání a nervovani zakladatelky. Jsem zvědavá kolik lidi se zakladatelce omluví za obvineni a rypani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.8.14 22:09

@Kejtý401 já mám břicho, když právě nejsem těhotná teda, taky pořád jiný. Jednou se najím víc, jednou míň, jednou cvičím, pak ne, jednou jsem nafouklá před ms nebo z jiných neznámých důvodů :think: :nevim: tak si zajdi k nějakýmu dr., jestli je rozdíl (v ten samý čas denně) tak markantní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
19.8.14 22:10
@Kejtý401 píše:
@dani24687 no jo…ale když já už neměla nervy a šla jsem to vyfotit no…jdu radši spát…místo rad, jen nervy… jsem zklamaná

Nebud. To je tady zdejsim zvykem. Z takovych dotazu ti zdejsi hrdinky udelaji vzdy komedii, treba si najdes nejakou uzavrenou skupinku, diskuterky,,pobihajici venku,, jsou jineho razeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
19.8.14 22:10

@SlépkaD souhlasím, podle fota celé postavy jde o „špek“… vypadá jinak než na předešlých fotkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.8.14 22:11
@SlépkaD píše:
@Kejtý401 fotku smaž nenechávej ji tady.

rozhodně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.8.14 22:12

Já právě beru kyselinu listovou…a snažili jsme se každý den, pak přišli nevolnosti, chutě někdy mi jídlo přijde spíš jako bez chuti, pak se nafoukávalo bříško, teď se začly nalévat prsa a dneska mě bolí i bradavky… tk uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.8.14 22:21

@Kejtý401 Nestresuj se a nic si z toho nedělej, tady se rýpalky najdou vždycky ;) S tím musíš počítat. Jak jsem psala. Já měla veliký břicho hned po uhnízdění. Pamatuju si, že jsme byli s manželem v divadle a já měla pocit, že mi snad uletí knoflík na halence. Ani jsem ji nemohla zapnout. A to jsem ještě ani nevěděla, jestli těhotná jsem, jen jsme se snažili. Vlastně to veliké břicho byl jeden z prvních příznaků těhu. A nebo je to ta blížící se MS. Ale pokud to nemíváš běžně, tak to spíš to první :) A nebo pracuje psychika a tvoje tělo si hraje na těhotné. To jsem taky párkrát před otěhotněním zažila. Ale velké břicho k tomu nepatřilo. Určitě napiš, jak jsi dopadla, dost mě to zajímá. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
19.8.14 22:23

@Kejtý401 Myslím, že těhotná být můžeš nevím teda kdy má byt ms a jaké máš pms, ale nejde o těhotenské břicho, ale o nafouknutí.
At ti to dopadne tak jak si přeješ.

Ale jak píšu taky bývám takhle nafouklá.
Vždy se tady najdou rýpalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
19.8.14 22:25
@Pajanka píše:
@Kejtý401 Nestresuj se a nic si z toho nedělej, tady se rýpalky najdou vždycky ;) S tím musíš počítat. Jak jsem psala. Já měla veliký břicho hned po uhnízdění. Pamatuju si, že jsme byli s manželem v divadle a já měla pocit, že mi snad uletí knoflík na halence. Ani jsem ji nemohla zapnout. A to jsem ještě ani nevěděla, jestli těhotná jsem, jen jsme se snažili. Vlastně to veliké břicho byl jeden z prvních příznaků těhu. A nebo je to ta blížící se MS. Ale pokud to nemíváš běžně, tak to spíš to první :) A nebo pracuje psychika a tvoje tělo si hraje na těhotné. To jsem taky párkrát před otěhotněním zažila. Ale velké břicho k tomu nepatřilo. Určitě napiš, jak jsi dopadla, dost mě to zajímá. Držím palce :kytka:

promin, ale to mě přijde jako blbost aby to uhnízdění bylo větší břicho.
Víš proč se břicho zvětšuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.8.14 22:25

@birma Moje těhotenství taky na začátku vypadalo jako špek. Jasně že nebude mít těhotenský břicho v 4tt, to je blbost a myslím si, že to zakladatelka ví. Ale někdo na začátku těhotenství opravdu velké břicho má a může to být první příznak těhu. A samozřejmě to není vlivem toho, že by tam měla veliký miminko, ale prostě může být nafouklá vlivem změny hormonů atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.8.14 22:26

@luciekal chceš tím snad říct, že lžu? Já to tak měla. A někdo sem dal odkaz na jinou diskuzi, kde se těhotné na začátku bavily o tom, že mají veliká břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
19.8.14 22:26

@Kejtý401 promiň, ale co jsi čekala? Tady nikdo nemá věteckou kouli a nedokáže Ti říct, jestli jsi těhotná nebo ne. Pokud jsi měla nechráněný sex, tak jsi otěhotnět mohla. Nebo těhotná nejsi a můžeš se nafukovat před MS :nevim: Ty sama musíš vědět, jestli to tak máš každý cyklus nebo jestli to „není normální“ (já třeba před každou MS vypadám minimálně na 4 měsíc) a i tak to nemusí nic znamenat. To že Máňa měla takové břicho hned po oplodňovacím sexu a Božka až v 7 měsíci přece není důležité. Nebo jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí