Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je docela možné, že si to těhotenství ještě rozmyslí a bude chtít jít na potrat. - To jenom abys počítal i s touhle možností, vzhledem k tomu co jsi tu napsal (věkový rozdíl, odstěhovala se…). Jinak samozřejmě hormony jsou svině a v těhotenství rozhoděj téměř každou.
@Aidara na potrat jít nemůže ze zdravotních důvodu jinak by už nemohla mít nikdy miminko takže tahle možnost tu není a říká ze věkový rozdíl ji nevadí a uvědomuje si co děla ale prý neví co s tím
Příspěvek upraven 15.02.21 v 20:46
Těhotenství je možné ukončit do 12. týdne, promiň přehlédla jsem, že je ve 13. týdnu. Tak třeba jen potřebuje trochu odstup. Dej tomu čas.
@Aidara čas tomu dávám ale tohle se děje od chvíli kdy zjistila ze je těhotná
Má zkušenost z toho období je, že toho mýho chlapa jsem taky moc nemusela. Emoce na pochodu, řvala jsem i u písniček z rádia… S postupujícím těhotenstvím se to měnilo. A co říká na tvou přítomnost u screeningu a třeba i na vyšetřeních, teda pokud o ní stojí. Moc jsem byla ráda za to, že jsem tam nebyla sama.
@Aidara řekla mi ze mě na vyšetření nechce ze je to zbytečný.. ale občas má radost ale většinou ne
Ať hlavně ví, že s tebou může kdykoliv počítat. Pokud jsi jí nijak neublížil, byli jste spolu šťastní a víš, že k sobě něco cítíte, tak jsou to nejspíš opravdu hormony. Netlač na ní a nech jí, ať ti sama řekne co vlastně chce a jak si představuje vaší společnou budoucnost. Je taky možnost, že s tebou nepočítá?
@Anonym9870 Kolikrát to budeš zakladat? Jo můžou to byt hormony a nebo ho fakt nechtěla a musí to zpracovat. Předpokládám že kdyz dite nechtěla, ze jste se chránili.
Vypadá to spíš, že to dítě nechce a přijde mi i podezřelé, že tě nechce u vyšetřeních. Viděl jsi od ní někdy nějaké dokumentace? Fotku z ultrazvuku např? Je i možný, že přemýšlí nad interupcí, každopádně šanci už prošvihla…
Já bych bych tedy na tvém místě jednala hned a hlavně v klidu. Dej ji najevo, že to spolu zvládnete a pospoříš ji ve všem. To potřebuje slyšet každá ženská.
@Aidara já právě vůbec nic spatnyho neudělal a ona to ví ze je to jen její chyba
@LadyDelRey fotku z ultrazvuku mám a papíry a všechno jsem viděl snažím se ji co nejvíc pomáhat a dávat ji najevo ze ji mám fakt rád a ze jsem tu pro ni
Tak jediná ráda, kterou ti můžu dát je : NETLAČ! Udělej maximum pro to, ať ví, že jsi tu pro ní a že jí miluješ a dej si odstup. Běž si zaběhat, přečti dobrou knihu, vymaluj, nebo ukliď celý byt. Řekla bych, že jsi hodně zamilovaný, až tak, že si necháš ubližovat. Ten odstup potřebuješ taky.
Nevím, jestli zrovna tohle se dá považovat za těhotenské stavy a nebo je to jen její výmluva.. ![]()
A navíc pokud se nastěhovala, byla nadšená a dítě jste plánovali, tak tohle prostě jen tak nějaká těhotenské nálada nebude a máte mezi sebou očividně problém, kterej by ti ona měla sdělit, mezi sebou si to vyříkat, když to nevíš..
@Aidara právě ze na ni vůbec netlačím s snažím se ji to všechno dávat najevo.. a ano mate pravdu jsem moc zamilovaný tak ze si opravdu nechám ubližovat psychicky jsem úplně na největším dne
Dobrý večer už nevím co dal tak zkusím o radu požádat tady.. je mi 20 let našel jsem si přítelkyni které je 31 let. Na začátku vztahu bylo všechno krásně a skvěle tak jak to má být zeptal jsem se přítelkyně jestli se ke mě nechce nastěhovat jelikož mám vlastní byt ano souhlasila a byt se ji strašně líbil a všechno bylo pořád skvěle. Po 5 měsících vztahu jsme zjistili ze je těhotná (teď je ve 13 týdnu)což pro nás oba bylo překvapeni a od té doby je vše úplně jinak přítelkyně se mnou nemluví, nesnáší je arogantní, bezcitna, zlaproste mě vůbec nemůže vidět. Rika ze miminko nechce i když ho chtěla (vyprávěla mi o tom) a ze se na nej netěší proste úplně obrátila všechno co bylo a teď se dokonce odstěhovala ze chce být teď nějaký čas sama a říká ze za to asi můžou hormony a to ze je zavřena v bytě tak bych chtěl slyšet vás názor protože já už jsem úplně na dne předem děkuji