Těhotenské potíže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1074
22.7.18 22:42

Tehotenske potize

Ahoj maminky, takova vseobecna otazka, ale jak vam je? Rekneme okolo 25tt? Ja zacinam 25tt a mam krecove zily (teda zatim zilu), bolesti v trislech, ze se z postele hrabu jak chrobak, bolesti v podbrisku jak se rozpina deloha, zada me pobolivaji jak se zvetsuje brisko, hodnekrat za den se musim natahnout… Dnes se mi pridaly bolesti zaludku a trochu krece v horni casti pupku, po jide je mi jak kdybych snedla kameni :roll: to posledni co jeste chybelo :lol: na to v kolikatym jsem tydnu uz si prijdu docela mizerne, jak to mate vy? P. s. nestezuju si, jen se potrebuju vykecat, ziju na miste, kde o nastavajici matku clovek nezakopne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19198
22.7.18 22:49

Ty čekáš první dítě, vid? … Já měla při prvním podobný „potíže“ , ted při druhým (jsem 23tt) už ne. Není na ně čas :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
22.7.18 23:00

Do cca 28tt me jen obcas zabolelo bricho dole a byla jsem ufunena. Ale pak prisly ty „pravy“ obtize. Tvrdnuti bricha asi milionkrat za den, nemocnice,posledni 2mes.me pichalo a bolelo asi uplne vsude a stacilo i neco delat hodinu a byla jsem hotova. :mrgreen: No a na zacatku tehotenstvi jsem mela takovy typicky obtize jako nafoukly bricho,obcasny bolesti a vsechno mi smrdelo :D joo,tehotenstvi,pry nejkrasnejsi obdobi v zivote zeny..to mozna v jinym vesmiru. Ja si oddychla, kdyz bylo mimco venku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.7.18 23:02

@Kikuška90 ano cekam a navic naprosto mimo civilizaci a co si neprectu na netu tak to nemam :lol: ne ja fakt nebrblam, jen me vsechno tak vicemene desi a zaroven zajima jak je jinym maminkam a jak to prozivaji ;) … bydlime na ostrove, uprostred more a neni to tu tak, ze kdyz vam neco je, muzete na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
22.7.18 23:04

@ocean.mama Tak to máš potíže docela „brzo“ :( No nic jiného ti na to napsat nemůžu-bude hůř :lol: Ja jsem 37.tt a uz nechodím ale valim se,co všechno me bolí a obtěžuje…je zbytečné vypisovat… Musíš se soustředit na to,ze za pár týdnů tohle všechno skončí a budeš mít v náručí miminko,pak na všechnu bolest zapomenes ;) Je to tak dobře zařízené,protože jinak by každá ženská měla jen jedno dítě :jazyk: Odpočívej,a tes se na prcicka. Přeju hodně sil do zdárného konce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.7.18 23:05

@kamcaKr Ja se tesila na ten “zavan energie” ve druhem trimestru a … a asi uz se nedockam :) jo muj nejvetsi kamos je google, kdyz neco tak hledam a brouzdam co je jeste normalni a co ne :lol: Jak mas stary mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
22.7.18 23:08

@ocean.mama ja jsem teprve 21tt a take me boli kde co, nekdo ma proste tehu ze o nem ani nevi a nekdo si ho uziva, hlavne at jsou mimca v poradku, ja uz se tesim na termin porodu :cert: . A cekam druhe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.7.18 23:10

@Katus44 taky nejsem zadna dvacitka tak treba mi to dava zabrat :lol: :lol: je fakt ze nekdo to proziva hur, nekdo lip… ja blbe snasim kdyz je mi ted zle po jidle, jidlo trd bylo moje jediny poteseni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
22.7.18 23:14

@ocean.mama skoro 10 mesicu :) no taky jsem zadny extra zavan energie necitila. Ale zpetne byl fakt 2.trimestr nejlepsi :D sice jsem vsude chodila pomalu,ale aspon jsem nekam jeste mohla..pak nekdy ve 37tt jsem usla 50metru a mela jsem dost :mrgreen: a jizda autem,to byl pro me horor. Porodila jsem ve 38tt,kdy mi praskla voda,to je teprve zavan energie pak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
22.7.18 23:16

@ocean.mama to jidlo..mi pripomnelo,ze jsem taky musela jist po troskach. Kdyz jsem se najedla moc,tak mi bud bricho vic tvrdlo nebo me palila zaha. Desny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.7.18 23:19

26. týden, nemám vůbec žádné potíže, jen mě sem tam pálí žáha, když dlouho sedím v práci. Miluji být těhotná, u dcery mi taky bylo dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.7.18 23:57

@kamcaKr ja se loudam uz ted, co budu delat potom :lol: :think: takze jak blazen jezdim na kole, u toho me neboli nic, nastesti bricho neni tolik videt, tak nebudim pohorseni :mrgreen: jako vsechno snesu, ale ted ze me je sedmihlava san jak nemuzu vyluxovat z lednice co bych chtela :P
@Fjodorka ty jo tak to se nekdo ma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 00:30

Kde žiješ? Já v prvním těhotenství úplně bez problémů a teď jsem na začátku druhého a myslím si,že umřu už teď :( dneska jsem 3× zvracela,jsem šíleně unavená,ale šíleně a bolí mě záda a žlučník :,(

• Citovat
  • Upravit
53518
23.7.18 01:19

Nechci tě naštvat, ale az skoro do 40. týdne mě nic nebolelo. Jen se mi houpal žaludek. Díky cukrovkářské dietě jsem jedla celkem pravidelně a žáha nevím, co je. Jen jsem nemohla k posledku ležet na zádech. Ale to je snad tím, že mimino tlačí na tepny a motá se hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
23.7.18 05:26

@ocean.mama Mne je to, co tobe + nevolnosti se me drzi od zacatku. Nechapu, proc me tak boli trisla, kdyz jsem prd pribrala. Pro mne jsou tehotenstvi nejhorsi obdobi, zvazovali jsme kvuli tomu dlouho treti dite a ted se zarikavam, ze uz nikdy.

Strasne mi chybi sport, bud se svijim tri dny v posteli s kyblikem nebo prospim cely den, kdyz je mi konecne dobre, tak nekam vyrazim a dalsi den boli vse. Kolo mi muj zamkl, ze me nekdo srazi.

Koukam, ze jsem si taky potrebovala pofnukat, kdyz je mi fajn, jsem se svoji rodinou a kamosky moc nestiham. Kolik zije lidi na tom tvem ostrove nebo to byl eufemismus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí