39tt Ricinový koktejl

Anonymní
21.7.18 20:25

39tt Ricinovy koktejl

Hezky vecer maminky :) pila jste nektera ricinovy koktejl driv nez v terminu? Fungovalo to? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
21.7.18 20:27

Nefungovalo to ani po termínu. A na tu chuť nadosmrti nezapomenu :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
21.7.18 20:27

mě to nefungovalo, ale zkoušela jsem po termínu…proč před termínem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.18 20:31

@KKatka23 chteji mi porod vyvolat a chtela jsem to zkusit vyvolat sama. Pilo to i dost maminek u me v okoli avsak po terminu ..sex ani jine rady nezabiraji. Jen jsem nekde cetla, ze by se mel az v terminu nebo pri prenaseni :) jen nevim proc, tak se ptam :)

• Citovat
  • Upravit
3451
21.7.18 20:32
@Anonymní píše:
Hezky vecer maminky :) pila jste nektera ricinovy koktejl driv nez v terminu? Fungovalo to? :)

Pila jsem ho po terminu a zafungoval,za 2hod jsme byli v porodnici ze rodime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.7.18 20:34

Proč ti chtějí porod vyvolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.18 20:40
@Anonymní píše:
Hezky vecer maminky :) pila jste nektera ricinovy koktejl driv nez v terminu? Fungovalo to? :)

Ano, pila jsem po termínu. Také mi hrozilo vyvolávání. Do 2,5 hodin mi začali kontrakce. ;)

• Citovat
  • Upravit
TRG
5432
21.7.18 20:40

Taky jsem to zkoušela. Chuť mi nevadila, ale asi to nepomohlo. Ale já poprosila i o hamiltona (sami mi hodně ani nenabídli :D), zkoušela jsem leccos, i když ne nějak „zuřivě“ :mrgreen:. A rodila jsem den a půl před vyvoláváním prostě asi sama od sebe. Nevím, kdy jsem měla ten koktejl (zkusila jsem 2 když byl cca týden po termínu v rozmezí několika dnů, ale Hamilton byl v jeden den dopoledne a porod další den večer. Jak po tom koktejlu, tak po tom hmatu by se to mělo rozjet dřív, jestli si správně pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5432
21.7.18 20:45

Ale jinak se obávám, že jestli tělo není připravené, nebo se prostě tam dole něco nechystá, tak koktejl nezabere. Ale většina lidí po něm měla s*áčku (já minimálně) a i to je před porodem k něčemu.
Off topic: Kamarádka nechtěla klistýr. Sestřička ji vůbec nenutila, jen řekla, že je zas výhoda, že jestli bude šitá, nebude pak muset pár dnů nejspíš na velkou a to jí leccos usnadní… tenhle argument to vyhrál. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
21.7.18 20:49
@Anonymní píše:
@KKatka23 chteji mi porod vyvolat a chtela jsem to zkusit vyvolat sama. Pilo to i dost maminek u me v okoli avsak po terminu ..sex ani jine rady nezabiraji. Jen jsem nekde cetla, ze by se mel az v terminu nebo pri prenaseni :) jen nevim proc, tak se ptam :)

no není jako že před termínem je to zakázaný, je to kvůli tomu, že pravděpodobně si tu sra*ku budeš cpát do těla zbytečně. Všechny vyvolávací metody fungujou na principu tom, že tělo je k porodu už samo připraveno, tohle má prostě rozpumpovat střeva a tím to spustí porod - stejně tak pomáhá v porodce ten klystýr no. A většinou je tělo připraveno až kolem toho termínu, proto to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
21.7.18 20:51

@TRG já nechápu, co všichni proti tomu klystýru maj…já mám už od sedmého měsíce takovou zácpu, že se na něj aji těšim jako :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5432
21.7.18 20:55

@KKatka23 Taky nechápu. Já ho teda nestihla, :lol: ale snad budu mít po novém roce druhou příležitost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
21.7.18 21:23

Mě vyvolávali porod 2×. Jednou v 37 tt a podruhé v 39 tt, zkoušela jsem snad vše, ale nikdy nic…jen ten koktejl ne, z toho mám tak nějak respekt :think: takže ani teď ho zkoušet nebudu, ale říkala jsem si že zkusim kdyžtak doma klystýr a pak tu maminka jedna psala o nějaké bylince, co pila, že otvírá děložní hrdlo a porodila taky před termínem, jen už nevím, tak tu si musím dohledat :lol: ( nebyl to malinik ani l. seminko ) jinak já zkoušela sex, vana, vino, skořice, malinik, zázvor, tùru, nicnedělaní, masáž bradavek( to mi vzdy roozjelo kontrakce ale nic z toho nebylo) :lol: :lol: ..ale nikdy mimčo dobrovolne nevylezlo! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
21.7.18 21:37

@KKatka23 taky jsem se na něj těšila, ale měla jsem kontrakce jak kráva a tak jsem myslela, že na tom záchodě chcípnu :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5432
21.7.18 21:55

Holky, kvůli čemu vyvolávání tak brzy? Jen tak že zvědavosti. Takové ty domácí recepty by v 37 TT asi fakt nepomohly, ale taky bych zkoušela a zkoušela, @miluver . Mně teda kontrakce/poslíčky nevyvolalo NIC. Už jsem se v podstatě smířila s vyvoláváním. Naštěstí mělo miminko rozum. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí