Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem vcera u doktorky na kontrole na gyn. A zjistilo se ze jsem tehu uz 6tt a pritom laborka mi dala vysledek
Já když chodila na krev a měla jsem hodnotu 2, bylo mi řečeno, že se to vyhodnocuje jako negativní. ![]()
@zanetka333 A podle čeho dr. určila stáří těhotenství? Viděla už plod se srdeční akci? Pokud ano, tak buď v klidu, těhotná jsi. V laboratoři mohli vzorky zaměnit. Mě je třeba tuhle ztratili, chodím pravidelně ne kontrolu protilátek a tuhle mi volali, že mi moji krev ztratili.
@karkarka na krvi jsem byla 17.7.2018 zminila jsem se pani doktorce a ta mi rekla ze jsem byla pre pet tydnu .kdyz se divala do kalendare a pocitalato a take nechapala tu 1hcg . ![]()
@Adelka951 ano vydela plod asrdecni akcie tak to se mi nezminila jen rekla ze tehotenstvi probiha ja, ma a na kontrolu jdu v 8tt po jeji dovce pry kdybych zacla krvacet tak hned do nenocnice protoze v dubnu jsem potratila skrz praci delam totiz v amazonu takze honicka jinak mi napsala sama od sebe neschopenku takze doma budu a pry bych se mela setrit alespon do toho 12tt
@zanetka333 píše:
@karkarka na krvi jsem byla 17.7.2018 zminila jsem se pani doktorce a ta mi rekla ze jsem byla pre pet tydnu .kdyz se divala do kalendare a pocitalato a take nechapala tu 1hcg .
Na odber jsem sla hned po nocni smene …
Kdyz jsem se zminila o tom segre take ze jsem sla na hcg po nocni tak mne hned postekala a rekla ze kdyz jdu na odber tak alespon ve volnym dnu odpocata . ![]()
@zanetka333 To je nějaká blbost, odběr je prostě odběr a je jedno jestli ve volnu nebo po noční, hladina hcg je furt stejná.
A není možné že máš negativní krev a jsi těhotná, buď jedno nebo druhé je chyba. Buď chyba v laborce nebo chyba na ultrazvuku. To pozná doktorka až tam znovu půjdeš.
@zanetka333 píše:
NaNa odber jsem sla hned po nocni smene …
Kdyz jsem se zminila o tom segre take ze jsem sla na hcg po nocni tak mne hned postekala a rekla ze kdyz jdu na odber tak alespon ve volnym dnu odpocata .
segra mele blbosti co jako odpočinek změní na tom jestli si nebo nejsi těhotná?
kdy jsi měla naposled ms?
@ka2ka mestruaci jsem mela naposledy ktera mi zacla 9.6 a koncila 13.63018
![]()
Nejspis zamnenily vzorky krve v laboratori.neni mozne abys mela 17.7 hcg 1 a 22.7. plod se srdecni akci.bych nechtela byt v kuzi te druhe,ktere potvrdily z krve tvoje tehotenstvi.
@karkarka to mas pravdu nikdo by nechtrl byt vte osobe v kuzi , ze se dozvi ze neni tehotna a na papire ma jiny vysledek
![]()