39 tt bříško a pohyby

Anonymní
20.7.18 23:57

39 tt brisko a pohyby

Zdravim :*

holky je normalni ze posledni cca 4 dny jak kdyby utlumuli pohyby? Miminko citim jen teda o hodne mene nez predtim… a jeste teda od vcerejska mam mekke brisko tak jak jsem nemela celych 9 mesicu snad :lol: nemuze to byt znamka bliziciho porodu? :? U doktora jsem byla v utery a mimco ok ale jak maleho najednou citim mene jsem nervozni…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Plesss
21.7.18 00:08

Čím víc se blížíš k porodu, Tím min cítíš miminko, protože v tom bříšku už máš fakt málo místa. A s tím někým bříškem nevím :nevim: ,já šla když jsem ho měla tvrdý

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.18 00:15
@Plesss píše: Čím víc se blížíš k porodu, Tím min cítíš miminko, protože v tom bříšku už máš fakt málo místa. A s tím někým bříškem nevím :nevim: ,já šla když jsem ho měla tvrdý

Jojo je mi to jasne, ze ma mene mista jen ze jeste na zacatku tydne byl aktivista jako vzdy a ted jak kdyby vazne utlumilo :? Ze by pohybu bylo tak moc mene z niceho nic za den ? :roll:

• Citovat
  • Upravit
15995
21.7.18 00:17

Okamzite na kontrolu! Muze to byt ok, ale vyrazne omezeni pohybu je nutne nechat zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
21.7.18 00:20
@Anonymní píše:
Jojo je mi to jasne, ze ma mene mista jen ze jeste na zacatku tydne byl aktivista jako vzdy a ted jak kdyby vazne utlumilo :? Ze by pohybu bylo tak moc mene z niceho nic za den ? :roll:

Mimino tě třeba ani jednou denně nekopne? Nebo aspoň ob den?
Občas se stává, že tři dny je klid, a pak to zase začne. Ale pokud se ti to nezdá, a cítíš se třeba nervózně tak by si měla zajít k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.18 00:24

Citim pohyby to ano.. uz jednou jsem jela do nemocnici a to proto ze zacal kopat vyrazne vic .. vse bylo v poradku :think: ale maleho citim to jsem v klidu jen ne v takove sile jako predtim .. napadlo me ze se jeste nejak pretocil ale to je asi blbost v tomhle tydnu ne ?

• Citovat
  • Upravit
Plesss
21.7.18 00:27

Pokud se furt cítíš, tak by si se bát nemusela si myslím, ale na 100%ti to říct nemůžu, nejsem doktor.
Já nevím, možný je všechno, ale i kdyby se ti nějak mimčo přetocilo, tak si myslím že by si ty pohyby cítila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.18 00:34
@Plesss píše:
Pokud se furt cítíš, tak by si se bát nemusela si myslím, ale na 100%ti to říct nemůžu, nejsem doktor.
Já nevím, možný je všechno, ale i kdyby se ti nějak mimčo přetocilo, tak si myslím že by si ty pohyby cítila.

Jasne ja pisu ze je citim jen jakoby v mensi sile .. :) ale dekuji zitra asi pro jistotu skocim do nemocnice … dnes uz se tam nedostanu

• Citovat
  • Upravit
Plesss
21.7.18 00:35

To je mi jasný, nevím co jiného bych poradila, jen spíš takovou tu podporu, a jediné co tak si hlídat odcházení hlenovy zátky. A pak dej vědět co a jak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.18 00:38
@Plesss píše:
To je mi jasný, nevím co jiného bych poradila, jen spíš takovou tu podporu, a jediné co tak si hlídat odcházení hlenovy zátky. A pak dej vědět co a jak.

No zatka zatim nic jen poslicci ale nic extra … a to me strasili jak pujde driv ze je to obrik :roll:

• Citovat
  • Upravit
Plesss
21.7.18 00:40

Hele uvidíš, třeba půjde… Nebo spíš určitě půjde. hlavně pak dej vědět

• Citovat
  • Upravit
336
21.7.18 00:43

Čauky, já osobně měla pohyby pořád stejný. Až teda jednou, asi týden před porodem jsem je necítila vůbec, nešla vzbudit, a břicho jako beton. To jsem měla nahnáno, a přiznám se, že takhle rychle jsem snad nikde nebyla. Jsem dost hysterka, takže bych ani tohle nepodceňovala. Ale záleží jak to citis ty. Každá změna může a nemusí něco znamenat. ;) držím ale pěst a zdravé mimino :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.7.18 05:02
@Anonymní píše:
Citim pohyby to ano.. uz jednou jsem jela do nemocnici a to proto ze zacal kopat vyrazne vic .. vse bylo v poradku :think: ale maleho citim to jsem v klidu jen ne v takove sile jako predtim .. napadlo me ze se jeste nejak pretocil ale to je asi blbost v tomhle tydnu ne ?

Mohlo se sesunout uz dole, a s nejvetsi pravdepodobnosti je vse ok, ale taky to muze byt signal, ze placente dochazi sily…radeji bych jela na kontrolu osobne. Lepsi zbytecne, nez zanedbat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
21.7.18 07:15

Mala byla taky nejaka hodne klidna,vlastne uz od ctvrtka a v nedeli ve tri rano prisly slabe kontrakce :) kolikrat jsem rikala,ze pojedu do porodnice ji nechat zkontrolovat,ale pak se vzdycky poradne zakroutila,tak jsem se uklidnila :)

• Citovat
  • Upravit
4256
21.7.18 07:47

U dcery den před porodem jsem měla v břiše vlny jak na moři :lol: a všechno v pořádku… Minulý týden se malej v 37tt otočil na jeden den hlavou nahoru a druhý den byl zase zpet :nevim: a to měl hlavu už sestouplou a natlacenou v pánvi…kaskader :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí