Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čím víc se blížíš k porodu, Tím min cítíš miminko, protože v tom bříšku už máš fakt málo místa. A s tím někým bříškem nevím
,já šla když jsem ho měla tvrdý
@Plesss píše: Čím víc se blížíš k porodu, Tím min cítíš miminko, protože v tom bříšku už máš fakt málo místa. A s tím někým bříškem nevím,já šla když jsem ho měla tvrdý
Jojo je mi to jasne, ze ma mene mista jen ze jeste na zacatku tydne byl aktivista jako vzdy a ted jak kdyby vazne utlumilo
Ze by pohybu bylo tak moc mene z niceho nic za den ? ![]()
Okamzite na kontrolu! Muze to byt ok, ale vyrazne omezeni pohybu je nutne nechat zkontrolovat.
@Anonymní píše:
Jojo je mi to jasne, ze ma mene mista jen ze jeste na zacatku tydne byl aktivista jako vzdy a ted jak kdyby vazne utlumiloZe by pohybu bylo tak moc mene z niceho nic za den ?
Mimino tě třeba ani jednou denně nekopne? Nebo aspoň ob den?
Občas se stává, že tři dny je klid, a pak to zase začne. Ale pokud se ti to nezdá, a cítíš se třeba nervózně tak by si měla zajít k doktorovi.
Citim pohyby to ano.. uz jednou jsem jela do nemocnici a to proto ze zacal kopat vyrazne vic .. vse bylo v poradku
ale maleho citim to jsem v klidu jen ne v takove sile jako predtim .. napadlo me ze se jeste nejak pretocil ale to je asi blbost v tomhle tydnu ne ?
Pokud se furt cítíš, tak by si se bát nemusela si myslím, ale na 100%ti to říct nemůžu, nejsem doktor.
Já nevím, možný je všechno, ale i kdyby se ti nějak mimčo přetocilo, tak si myslím že by si ty pohyby cítila.
@Plesss píše:
Pokud se furt cítíš, tak by si se bát nemusela si myslím, ale na 100%ti to říct nemůžu, nejsem doktor.
Já nevím, možný je všechno, ale i kdyby se ti nějak mimčo přetocilo, tak si myslím že by si ty pohyby cítila.
Jasne ja pisu ze je citim jen jakoby v mensi sile ..
ale dekuji zitra asi pro jistotu skocim do nemocnice … dnes uz se tam nedostanu
To je mi jasný, nevím co jiného bych poradila, jen spíš takovou tu podporu, a jediné co tak si hlídat odcházení hlenovy zátky. A pak dej vědět co a jak.
@Plesss píše:
To je mi jasný, nevím co jiného bych poradila, jen spíš takovou tu podporu, a jediné co tak si hlídat odcházení hlenovy zátky. A pak dej vědět co a jak.
No zatka zatim nic jen poslicci ale nic extra … a to me strasili jak pujde driv ze je to obrik ![]()
Hele uvidíš, třeba půjde… Nebo spíš určitě půjde. hlavně pak dej vědět
Čauky, já osobně měla pohyby pořád stejný. Až teda jednou, asi týden před porodem jsem je necítila vůbec, nešla vzbudit, a břicho jako beton. To jsem měla nahnáno, a přiznám se, že takhle rychle jsem snad nikde nebyla. Jsem dost hysterka, takže bych ani tohle nepodceňovala. Ale záleží jak to citis ty. Každá změna může a nemusí něco znamenat.
držím ale pěst a zdravé mimino ![]()
@Anonymní píše:
Citim pohyby to ano.. uz jednou jsem jela do nemocnici a to proto ze zacal kopat vyrazne vic .. vse bylo v poradkuale maleho citim to jsem v klidu jen ne v takove sile jako predtim .. napadlo me ze se jeste nejak pretocil ale to je asi blbost v tomhle tydnu ne ?
Mohlo se sesunout uz dole, a s nejvetsi pravdepodobnosti je vse ok, ale taky to muze byt signal, ze placente dochazi sily…radeji bych jela na kontrolu osobne. Lepsi zbytecne, nez zanedbat ![]()
Mala byla taky nejaka hodne klidna,vlastne uz od ctvrtka a v nedeli ve tri rano prisly slabe kontrakce
kolikrat jsem rikala,ze pojedu do porodnice ji nechat zkontrolovat,ale pak se vzdycky poradne zakroutila,tak jsem se uklidnila ![]()
U dcery den před porodem jsem měla v břiše vlny jak na moři
a všechno v pořádku… Minulý týden se malej v 37tt otočil na jeden den hlavou nahoru a druhý den byl zase zpet
a to měl hlavu už sestouplou a natlacenou v pánvi…kaskader ![]()
Zdravim
holky je normalni ze posledni cca 4 dny jak kdyby utlumuli pohyby? Miminko citim jen teda o hodne mene nez predtim… a jeste teda od vcerejska mam mekke brisko tak jak jsem nemela celych 9 mesicu snad
nemuze to byt znamka bliziciho porodu?
U doktora jsem byla v utery a mimco ok ale jak maleho najednou citim mene jsem nervozni…