Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
Já mám kamarádku, které vyšel opakovaně falešně pozitivní TT, když ještě kojila. Lékař jí řekl, že při kojení jsou TT nespolehlivé.
Ahoj holky,
mám již 14 dní po termínu MS. Druhý den po vynechání jsem si dělala test, byl negativní. Tak jsem to zkusila po týdnu a objevil se velmi slabý druhý proužek. Šla jsem k doktorovi. Vyšetřil mě a říkal, že se mu to zatím nezdá, zkusil mi TT, kterému prý věří (60,–) a nejdřív to vypadalo, ze je negativní, ale pak se tam slabounce druhá čárka objevila. Prý mi nic zatím nezaručí a mám přijít na UZV za 14 dní. Uběhl týden a já zkusila další test a výsledek je pořád stejný - slabounký druhý proužek. UZV je za týden. Myslíte, že jsem těhotná? Moc se bojím mimoděložního těhotenství. Marko
Ahojky Marko! Nejsem teda žádný odborník, ale myslím si, že jsi těhotná, ale otěhotněla jsi mimo plodné dny někdy těsně před MS. Proto ty slabé prožky na testech. Zatím bys měla mít nízkou hladinu HCG. Dost mě ale překvapilo, že tě tvůj doktor neposlal na krev, když si sám nebyl jistý. Každopádně ti držim pěstičky, aby to dobře dopadlo
a aby ten týden čekání na UTZ byl co nejkratší. Zatím se měj a ozvi se, jak to dopadlo. Lucka 8.tt ![]()
CHTELI BYCHOM S PARTNEREM MIMINKO,PRESTALA JSEM BRAT PRASKY A NEJDRIV JSME CHTELI POCKAT,ALE PAK JSME DO TOHO SLI.NECHRANENY STYK JSEM MELA 8 DNI PRED PLANOVANOU MS,ALE NEVIM,JAK SE TELO ZACHOVA,KDYZ JSEM UZ NEBRALA HORMONY.MOHLA BYCH BYT TEHOTNA?ZACINA MI BYT PO JIDLE SPATNE,ALE NEVIM,JESTLI TO NENI JEN SUGESCE…
DIKY!!
Ahoj Andulko, těhotná být můžeš a nemusíš. Už jsi po termínu menses a menses nepřišla, nebo teprve na menses čekáš?
Mě špatně nebylo, ani mé kámošce, která je těhotná stejně dlouho jak já. A holky, co jim bylo špatně většinou psaly, že jim bylo špatně víc, když měly hlad. Takže těžko říct.
Pokud se nedostaví menses v dobu, kdy ji normálně míváš, tak počkej pár dní a udělej si těhotenský test, který koupíš v lékárně.
Držím pěsti, ať ti to vyjde!
Nikdy jsem do testů moc neinvestovala a vždycky mi i ty levné řekly pravdu ![]()
Taky jsem si dnes udělala test Clearblue a je pozitivní - tak jsem na to zvědavá. V jakym termínu se má jít poprvé ke gynekologovi?
Díky
Marcela
Příspěvek upraven 24.09.11 v 04:46
Já si dělala test 3 krát během 2 měsíců a všechny negativní, nakonec sem koupila ten digitální(na zkoušku) a byl pozitivní. U doktora sem se dozvěděla, že jsem už v 10tt
. Během těch 2měs. sem 2krát dost pila a reakce doktora byla, to se stává…
škoda, že mi to někdo neřekl dřív. ![]()
Je možné, že jsem si dělala těhotenský digi test pár dnů před očekávanou menstruací - byl pozitivní a nebyla bych těhotná?
Dobry den…chtela jsem se optat kdy nejdrive si mohu udelat tehotensky test??Kdyz posledni menstruace byla 07.11.2011 a predpokladana ovulace podle bolesti v podbrisku od 18.11…posledni sex 21.11..dnes jsem si delala tehu test a negativni..je jeste nejaka moznost,ze jsem tehotna??Dekuji..Petra
Ahoj delala jsem si tri tehotenske testy a vsechny mi vysly negativni ale obcas jsem mela boleni v briše,antikoncepsi beru pravidelne a menstruaci mam take pravidelnou..tak jestli mam testum verit..meli by byt spolehlive na 100procent..dekuji
monisicek píše:
Ahoj delala jsem si tri tehotenske testy a vsechny mi vysly negativni ale obcas jsem mela boleni v briše,antikoncepsi beru pravidelne a menstruaci mam take pravidelnou..tak jestli mam testum verit..meli by byt spolehlive na 100procent..dekuji
Na 100 procent nefunguje nic,natoz tt
a mas zpozdeni ms ?
Ahoj delala jsem si tri testy dvakrat kdyz jsem prasky dobrala a ukazalo se mi na obou testech jen jedna čarka ze je negativni a ze tehotna nejsem ale obcas me pobolivalo bricho pres menstuaci,ale menstuaci mam pravidelnou a zadne bolesti nemam..tak muzu verit testum ze vysli negativne správne delala jsem si trikrat mamatest a trikrat vysel s jednou čarkou jako negativ..dekuji
Holky, dnes je to 6.den co jsem nedostala MS, ráno jsem si dělala TT Clear Blue a výsledek byl negativní. Pak jsem si ještě zmeřila BT a měla jsem 37,1. Takže ještě počkám.Myšák