Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@michaellevik Jsem ráda musela bych jinak na interupci
Takhle vím že je to jenom zánět.Sice jsem to ještě nedostala a vypadá to že ani to nedostanu což je pro mě divné,ale aspon že to tak dopadlo.A děkuji ![]()
Ahoj holky chtela jsem se zeptat mela jsem na teh. testu vyraznou 2 carku a pote mi zjistili ze mam slepak ma to s tim nejakou souvislost dekuji ![]()
Už 14 dní mám opožděnou menstruaci testu jsem udělala ai 10 a je negativ u prvni dcery byl hned po prvním dnu opoždění pozitiv. chci jen vědět zda mate nekdo zkušenost s opožděním tak velkým zda to může být bez komplikaci nebo to něco znamená a je nutno jít na gyndu díky ženy
Holky čárka na testu mi nesílí
první pozitivní test jsem měla před 5dny a od té doby je čárka pořád slabá
skoro stejná-nevýhoda je že mám 3typy testů ale i tak mi prostě přijde stejně slabá ![]()
AHOJ, MŮŽETE MI NĚKDO PORADIT???DĚLÁM 2X TÝDNĚ TĚH. TESTY A VŽDY NEGATIVNÍ. MENTRSÚACI NORMÁLNĚ MÁM ALE TAKY MI JE ČASTO ZLE, POBOLÍVÁNÍ V PODBŘÍŠKU, V ZÁDECH, HLAVY. ČASTÁ UNAVA A BÍLÍ VÝTOK. JE MOŽNOST ŽE JSEM TĚHOTNÁ I PŘES MENSTRUACI A PŘES NEGATIVNÍ TĚHU TEST?
Ahoj holky chtěla bych vědet co jsi o tom myslíte, Až asi týden mi nevi vůbec dobre Bolí mě prsa jsem unavená myslela jsem si že na mě leze nejaka chřipka včera jsem měla dostat menzes tak jsem to nevydržela a dnes jsem si během dne udělala test a mám silné dvě carky
Tak jsem tomu moc neverila a udělala ještě jeden opět pozitivni o miminko se pokoušíme. Je tomu asi 3 mesice co jsem si také dělala digitální test a vyšlo mi že jsem 1-2 týdny těhotná tak jsem se objednala na k doktorovi a mezi tím jsem to dostala
a doktor mi rekl že těhotná nejsem tak ted jsem na vazkach… Jestli tomu mám věřit nebo ne? Díky
@Martínka 11 píše:
Ahoj holky chtěla bych vědet co jsi o tom myslíte, Až asi týden mi nevi vůbec dobre Bolí mě prsa jsem unavená myslela jsem si že na mě leze nejaka chřipka včera jsem měla dostat menzes tak jsem to nevydržela a dnes jsem si během dne udělala test a mám silné dvě carkyTak jsem tomu moc neverila a udělala ještě jeden opět pozitivni o miminko se pokoušíme. Je tomu asi 3 mesice co jsem si také dělala digitální test a vyšlo mi že jsem 1-2 týdny těhotná tak jsem se objednala na k doktorovi a mezi tím jsem to dostala
a doktor mi rekl že těhotná nejsem tak ted jsem na vazkach… Jestli tomu mám věřit nebo ne? Díky
ja bych tomu verila.
minule jsi tehotna nejspis byla, ale blbe se to bud uhnizdilo, nebo to bylo spatne a odeslo to s MS…to uz se mi stalo 2×.
@Valli píše:
ja bych tomu verila.
minule jsi tehotna nejspis byla, ale blbe se to bud uhnizdilo, nebo to bylo spatne a odeslo to s MS…to uz se mi stalo 2×.
Tak to jo ted si mě trochu uklidnila dekuji
tak snad uz to vyšlo jsou silné // ![]()
Ahoj holky naposledy jsem o dostala 2.listopadu a od te doby jsem si delala 3 testy na jednom byla jedna silna carka a druha slabsi. Dalsi dva testy jsem si delala o tyden pozdeji a tam byli čárky dvě…Je mi zle od žaludku a k některým jídlum se nemůžu ani přiblížit..Příští týden jsem objednaná na gyndu..Jen sem chtěla vědět jestli si to jen něják nenamlouvám, četla jsem že pozitivní test mužou být i cysty…
@Anonymní** píše:
Ahoj holky naposledy jsem o dostala 2.listopadu a od te doby jsem si delala 3 testy na jednom byla jedna silna carka a druha slabsi. Dalsi dva testy jsem si delala o tyden pozdeji a tam byli čárky dvě…Je mi zle od žaludku a k některým jídlum se nemůžu ani přiblížit..Příští týden jsem objednaná na gyndu..Jen sem chtěla vědět jestli si to jen něják nenamlouvám, četla jsem že pozitivní test mužou být i cysty…
ahoj, mě to vyšlo úplně přesně, jak Tobě, nejdříve jedna silná a jedna slabounká, tak jsem myslela, že nic, dělala jsem za týden znovu a dvě čárky, teď si užívám 16tt, takže myslím, že jsi těhu, ale samozřejmě nejsem doktor…
držím palečky, ať to dopadne dobře ![]()
Ahoj holky dnes jsem šla do laborky nechat si udělat testy na tehu ted jsem volala a mám to potvrzené jsem tehulka hcg mám 1900 nevíte podle hcg jak muzu být dlouho těhotná?? ![]()
Tak nevim, já jsem ms měla mít už 7.1. a stále nic, test negativní, ale v předchozích dvou těho. mi pokaždé vyšel pozitivní až 13 a 14 den zpoždění, a to ještě velmi slabě. Tak asi ještě počkám, ale lehce mě bolelo břicho, a spíš si myslím, že to dostanu, ale nechápu, proč tak dlouho.Jen mám pořád lehký průjem, hlavně večer, už jsem i nasadila dietu-pokud je to z jídla a nic, přetrvává to.Tak mě to štve, buď ať už to dostanu, nebo mám jistotu, tenhle stav nestav mi vadí. A na závěr-určitě pokud něco-to není plánované, chlap se dušuje, že si pozor dával vždy, nic totiž neberu.
Tak nevim, já jsem ms měla mít už 7.1. a stále nic, test negativní, ale v předchozích dvou těho. mi pokaždé vyšel pozitivní až 13 a 14 den zpoždění, a to ještě velmi slabě. Tak asi ještě počkám, ale lehce mě bolelo břicho, a spíš si myslím, že to dostanu, ale nechápu, proč tak dlouho.Jen mám pořád lehký průjem, hlavně večer, už jsem i nasadila dietu-pokud je to z jídla a nic, přetrvává to.Tak mě to štve, buď ať už to dostanu, nebo mám jistotu, tenhle stav nestav mi vadí. A na závěr-určitě pokud něco-to není plánované, chlap se dušuje, že si pozor dával vždy, nic totiž neberu.