Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky před dvěma dny sem si udělala test a vyšlo mi to takto jedna ryska úplně vidět a druhá je vidět trošku a až daleko od druhé mám si udělat další třeba za týden?? Příští sobotu mi má začít menstruace snažíme se s přítelem už rok takhle mi to vyšlo poprvé. 😊
@Kiki578 píše: Více
Zkus další klidně i zítra ráno, nebo o víkendu. Tady vidím ducha, ale jelikož je to Mamatest a poslední dobou tady čtu, jak to hází i falešně pozitivní, tak určitě zkus další testy. ![]()
Tam žádná druhá čárka není
A pokud by ti měla MS přijít až za 9 dní, bylo by teď vajíčko sotva uhnízděné a HCG ještě hrozně nizoučké. Testuj až když MS nepřijde.
@- sedmikráska Tak raději zkusím jiný test v lékárně sem řekla nějaký spolehlivý a dali mi tento.😊
@unuděná píše: Více
Já četla, že teď v sobotu.
Souhlasím s tímto. ![]()
Tam žádná druhá čárka není, to je jen stín od toho, jak se tam test zvedá. Druhá čárka se objevuje cca půl centimetru od té první. A pokud máš dostat MS příští sobotu (za týden?) tak tam ani žádná čárka být nemůže, to je ještě moc brzo.
Spolehlivé jsou všechny když se dělají kdy mají, tj. po vynechání menstruace. Testovat tak brzo je totálni nesmysl.
Zdravím,
Včera odpoledne jsem si dělala TT. Byly tam dvě čárky. Letěla jsem do obchodu pro další dva testy a ty byly negativní. Dneska ráno jsem si dělala dva testy jeden negativní a u jednoho dvě slabé čárky. Co myslíte? Spíše těhotná nebudu, ale chtěla jsem se zeptat i Vás. Ta druhá fotka jde blbě vidět. Jen po rozkliknutí a přiblížení. Ale snad to nic nebude.
Holky je tam duch nebo mám vidiny? Je to strašné slabý, ale jistá si nejsem.. zpoždění ms 12 dní.. jinak to mám pravidelné jako hodinky.. největší zpoždění byl jeden den..
@Serafiel Vidím dušíka, ale na 12denní zpoždění teda hodně slabého ![]()
Na fotce je to vidět míň než na testu no.. ale i tak je to zvláštní.. nevím jestli je to možný. Na zpoždění nejsem zvyklá. Navíc se mi zbláznil močový měchýř, kafe nemůžu ani cítit, šla bych klidně spát i odpoledne a prsa mám úplně napnutý.. těžko říct jestli to může být brzy? ![]()
@Serafiel píše: Více
No musela bys mít hodně posunutou ovulaci - asi netušíš, kdy byla?
No těžko říct, MŠ měla být 9., 13. Jsem zkoušela těhu test i ovu pro jistotu, těhu negativní, ovu pozitivní. Ale my pořád nic. Ovu je pozitivní.. ale trošku v tom tápu popravdě..