Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám na vás dotaz. V sobotu 18.5.2013 jsme s přítelem sexovali, protože se snažíme o miminko, hlídala jsem i ovu. Jenže jsem měla nějaký podivný testy, kt. mi ukazovali snad pořád, že je ovulace. No což, zkusili jsme to jen tu sobotu, protože pak příteli nebylo dobře. Myslím si, že ta ovulace jako taková, mohla dojít v úterý. Mívám cyklus po cca 40-42 dnech. MS jsem měla poslední 1.5., takže další by měla dojít někdy kolem 10.6. Teď v pondělí jsem lehce zašpinila. Tak jsem si říkala, že asi přijde MS dřív, protože jsem momentálně ve stresu, jsem v průběhu státnic. Jo a po skončení ovu, tak cca 4 den, jsem měla hoodně citlivý bradavky. Ale bych se vrátila k dotazu… takže toto pondělí kapička krve. Tak jsem čekala, že to v úterý dojde a nic. Všimla jsem si, že mám čelo jak puberťačka
Začalo mě napadat, jestli nejsem nááhodou těhu. Ve středu, což tedy bylo cca 12 den od sexu, nevím, kolikátý přesně od ovu, jsem si dělala během dne mamatest, který se namáčí 10 s a 10 s se čeká. Měla jsem tam ducha! Zároveň jsem dělala i ovu test, protože jsem si z prvu myslela, že to může být další ovu ze stresu. Tam se mi udělala taky světlá druhá čárka. Začínala jsem mít radost
Jenže mě bolel pořád podbříšek
Z jednoho vaječníku do druhýho. taky to mohlo být ze stresu, že to snad vyšlo
Večer jsem nemohl spát. těšila jsem se na ráno, jak udělám test. Jenže jsem si přidělala bolesti břicha, jak jsem byla nervozni. Ve 4 ráno jsem šla na záchod a bohužel neudělala test. Tak jsem ho dělala z ranní moči v 7. Opět stejně slabounká čárka
Vyzkoušela jsem před chvíli jiný mamatest, kt. se ponoří na 15 sekund a tam bílo!!!
Je mi z toho úzko a smutno. Snažíme se od loňského roku
Už jsem se těšila. Holky, mohlo to být komplet špatný balení, kt. ukazuje duchy, nebo jsem to ztratila nebo mám ještě šanci???
Vím, že je to jak román, ale jsem zoufalá. Děkuji za názory. ![]()
Příspěvek upraven 30.05.13 v 10:30
Tady to vaření z vody je děsný… nezbyde ti, než počkat, jestli to dostaneš nebo ne… vím, že se snažíte dlouhoa, ale tady to brzké testování je na nic.
Ale jen malá poznámka - testy mají různé citlivosti a jestli si měla na těch citlivějších duchy a na méně citlivém ne, tak naděje je.
Mamatest který se namáčí 10min a 10min se čeká musí být nějaká horká novinka na trhu…
Jinak některé testy hážou duchy (třeba unimark). Zmizení druhé čárky a následná zpožděná ms jsou holt riziko časného testování, stáváse celkem často, že to embryo zkusí, něco se nepovede a odplaví se s ms.
„mamatest, který se namáčí 10 min a 10 min se čeká“
tý jo, co to je?
@avm3 Ahojky, děkuju, citlivost testu jsem měla stejnou. Nejhorší je, že si do MS pěkně počkám. Když ji mám až kolem toho 10.6. ![]()
@korcilka co to bylo za mamatest? nový desítky proužkový, jsou ve skutečnosti 25 ![]()
@korcilka Prostě musíš počkat, i kdyby jsi těhotná byla a ukazovalo to duchy, tak může zárodek odejít s menstruací… takže bys pak byla ještě víc zklamaná.
@iiiv píše:
@korcilka co to bylo za mamatest? nový desítky proužkový, jsou ve skutečnosti 25
Ty nové mamatesty jsou na hovno, totálně. Nevím, co to s nimi udělali, ale pořádně je zmrvili.
Přikládám foto, mamatesty jsou ty 2 neviditelné.
![]()
@avm3 Já vím
Jen jsem si už začala dělat naděje… a to je hrozný…
@babulka01 jj!! přesně tenhle mi dnes u druhýho pokusu ukázal bílo!!!
@babulka01 píše:
Ty nové mamatesty jsou na hovno, totálně. Nevím, co to s nimi udělali, ale pořádně je zmrvili.![]()
Přikládám foto, mamatesty jsou ty 2 neviditelné.
![]()
Mám naději, juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ![]()
@korcilka píše:
@babulka01 jj!! přesně tenhle mi dnes u druhýho pokusu ukázal bílo!!!
Já ty ostatní používala Women secret baby, myslela jsem si, že jsou to šmejdy, ale příjemně mě překvapily.
Samozřejmě i těma //.
Já si myslím, že pokud to tam je, tak se ukážou // tak za 2 - 3 dny.
Nebo si zajdi na krev, abys měla jistotu. ![]()