Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já teda za 3 měsíce mimi ještě neplánuji, ale držím moc palce ať to klapne hned po těch 3 měsících. Mě se takhle podařilo otěhotnět loni po revizi - revize byla 5/9 a v prosinci jsem hned otěhotněla a teď mám doma už skoro 9 měsíčního šikulu
Takže přeji ať to dopadne stejně i u tebe.
Ahojky, taky jsem čerstvě po revizi
čekám na září a pak se na to vrhnem. Snad nám to vyjde co nejdřív. ![]()
@lmohy píše:
Ahojky, taky jsem čerstvě po revizičekám na září a pak se na to vrhnem. Snad nám to vyjde co nejdřív.
Jako by jsi mi mluvila z duše!!!
Taky chceme srpen/záři se začít snažit o druhé. Za dva měsíce budeme mít dostavený baráček tak až se přestěhujeme jdeme na to!
Máme doma už jednu princeznu 9měsíců a chceme k ní sourozence ![]()
Já byla na revizi taky včera. Snad už tu hrůzu znovu nezažiji. Byla jsem teprve v 6tt, prvně jsem špinila a pak začla šíleně krvácet. Doma už máme 19m holčičku, díky ni je to tak trochu lehčí. Když jsme se snažili o první tak nám to trvalo rok a tři měsíce. Ted se nám zadařilo hned tak jsme měli radost, bohužel nám dlouho nevydržela.
@Kleofasek Jaké vitamíny konkrétně bereš? Já zobala chytré miminko. Teď uvažuji jestli je mám brát pořad nebo je na čas vysadit. ![]()
Já mám 3 týdny po revizi… do dalšího IVF jdeme pravděpodobně v srpnu…
@sylviasek píše:
Já mám 3 týdny po revizi… do dalšího IVF jdeme pravděpodobně v srpnu…
Budu držet palce ![]()
@sylviasek Děkuji taktéž. Nosifol slyším prvně už to hledám na netu ![]()
@Chaarlynecka jé, taky máte takového drobka? Ta naše má 4,5 měsíce
právě jí lezou zuby, takže si užíváme.
@lmohy beru kys. listovou a vit. C a jednou za 3 týdny vit. A a E. Dopuručil mi to kdysi dr. na genetice, prý to dělá divy ![]()
Jedla jsem to tak i před IVF a mám malou
Tak kdo ví, třeba to funguje ![]()
Jojo, nase uz ma sice dva venku ale asi lezou dalsi
podle toho jak je posledni dva dny vztekla:-)
Jinak vsem moc drzim palce!!! V srpnu/zari tu chci videt jeden pozitivni tehu test za druhym!
![]()
@lmohy píše:
@sylviasek Děkuji taktéž. Nosifol slyším prvně už to hledám na netu
no má prý snad pomáhat funkci vaječníků… kamarádka se snažila 6 let a měla několik IVF i IUI za sebou a povedlo se jim teď, přirozeně s podporou clostilbegytu…
@Chaarlynecka píše:
@KleofasekJojo, nase uz ma sice dva venku ale asi lezou dalsi
Jinak vsem moc drzim palce!!! V srpnu/zari tu chci videt jeden pozitivni tehu test za druhym!podle toho jak je posledni dva dny vztekla:-)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kéž by to tak bylo ![]()
Ahoj holky, chce se někdo přidat na pokec s čekáním na snažení?
Jsem čerstvě po revizi a začnem pracovat na miminku tak za 3 měsíce.
Je tady taky někdo, kdo čeká na srpen nebo začátek září, říjen???