3 měsíce pauza, pak jdem na to!

Twitter
28.5.13 16:33

3 měsíce pauza, pak jdem na to!

Ahoj holky, chce se někdo přidat na pokec s čekáním na snažení?
Jsem čerstvě po revizi a začnem pracovat na miminku tak za 3 měsíce.
Je tady taky někdo, kdo čeká na srpen nebo začátek září, říjen??? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
88
28.5.13 17:05

Já teda za 3 měsíce mimi ještě neplánuji, ale držím moc palce ať to klapne hned po těch 3 měsících. Mě se takhle podařilo otěhotnět loni po revizi - revize byla 5/9 a v prosinci jsem hned otěhotněla a teď mám doma už skoro 9 měsíčního šikulu :) :srdce: Takže přeji ať to dopadne stejně i u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.5.13 17:26

Ahojky, taky jsem čerstvě po revizi :( čekám na září a pak se na to vrhnem. Snad nám to vyjde co nejdřív. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.5.13 17:34
@lmohy píše:
Ahojky, taky jsem čerstvě po revizi :( čekám na září a pak se na to vrhnem. Snad nám to vyjde co nejdřív. :hug:
:mavam: no, já jsem měla revizi včera. ZT. Byla jsem přesně 12tt. Taky mě to hodně mrzelo. A máš už děti nebo se snažíte o první? Podle fotky typuju, že máš holčičku. Já taky :)
Začnem taky v září, ať si tělo odpočine a zregenuje. Beru i vitamíny a piju kontrihelový čaj, ať mu trošku pomůžu :)
@Monca G moc děkuju :hug:
  • Citovat
  • Upravit
1744
28.5.13 17:35

@lmohy

Jako by jsi mi mluvila z duše!!! :) Taky chceme srpen/záři se začít snažit o druhé. Za dva měsíce budeme mít dostavený baráček tak až se přestěhujeme jdeme na to! :palec: Máme doma už jednu princeznu 9měsíců a chceme k ní sourozence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.5.13 17:50

Já byla na revizi taky včera. Snad už tu hrůzu znovu nezažiji. Byla jsem teprve v 6tt, prvně jsem špinila a pak začla šíleně krvácet. Doma už máme 19m holčičku, díky ni je to tak trochu lehčí. Když jsme se snažili o první tak nám to trvalo rok a tři měsíce. Ted se nám zadařilo hned tak jsme měli radost, bohužel nám dlouho nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.5.13 18:03

@Kleofasek Jaké vitamíny konkrétně bereš? Já zobala chytré miminko. Teď uvažuji jestli je mám brát pořad nebo je na čas vysadit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
28.5.13 18:40

Já mám 3 týdny po revizi… do dalšího IVF jdeme pravděpodobně v srpnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.5.13 19:06
@sylviasek píše:
Já mám 3 týdny po revizi… do dalšího IVF jdeme pravděpodobně v srpnu…

Budu držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
28.5.13 19:08
@lmohy píše:
Budu držet palce :hug:

děkuji.. já tobě taky…

jinak já se teď „cpu“ nosifolem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.5.13 19:10

@sylviasek Děkuji taktéž. Nosifol slyším prvně už to hledám na netu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.5.13 19:35

@Chaarlynecka jé, taky máte takového drobka? Ta naše má 4,5 měsíce :) právě jí lezou zuby, takže si užíváme.
@lmohy beru kys. listovou a vit. C a jednou za 3 týdny vit. A a E. Dopuručil mi to kdysi dr. na genetice, prý to dělá divy :mrgreen:
Jedla jsem to tak i před IVF a mám malou :) Tak kdo ví, třeba to funguje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1744
28.5.13 19:58

@Kleofasek

Jojo, nase uz ma sice dva venku ale asi lezou dalsi :-) podle toho jak je posledni dva dny vztekla:-)

Jinak vsem moc drzim palce!!! V srpnu/zari tu chci videt jeden pozitivni tehu test za druhym! :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
28.5.13 20:18
@lmohy píše:
@sylviasek Děkuji taktéž. Nosifol slyším prvně už to hledám na netu :mrgreen:

no má prý snad pomáhat funkci vaječníků… kamarádka se snažila 6 let a měla několik IVF i IUI za sebou a povedlo se jim teď, přirozeně s podporou clostilbegytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
28.5.13 20:25
@Chaarlynecka píše:
@Kleofasek

Jojo, nase uz ma sice dva venku ale asi lezou dalsi :-) podle toho jak je posledni dva dny vztekla:-)

Jinak vsem moc drzim palce!!! V srpnu/zari tu chci videt jeden pozitivni tehu test za druhym! :-) :-) :-) :-) :-) :-)

kéž by to tak bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital