3 měsíce pauza, pak jdem na to!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivettka129
31.5.13 18:22

@sylviasek Změnila jsem gynekologa můj zanedbal 2 a 1/2 roku pece a díky tomu se to stalo. Ted se musím vyléčit, léčba je asi jeste na 4-5 měsíců a pak se uvidí. Ale psychicky jsem na tom hodne špatně a o prvni jsem přišla v 8tt o druhe v 11tt a o třetí v 17tt :,( beru momentálně antidepresiva, všude vidím deti a je to hrozny!

• Citovat
  • Upravit
Ivettka129
31.5.13 18:24

@lmohy snažíme se stále o prvni… :( kez uz bychom doma nejaky poklad měli!

• Citovat
  • Upravit
Ivettka129
31.5.13 18:26

@prdelka184 " My uz přišli o 3ti a věř psychicky jsem na tom hodne špatně a o prvni jsem přišla v 8tt o druhe v 11tt a o třetí v 17tt :,( beru momentálně antidepresiva, všude vidím deti a je to hrozny!

• Citovat
  • Upravit
7967
31.5.13 18:40
@Ivettka129 píše:
@sylviasek Změnila jsem gynekologa můj zanedbal 2 a 1/2 roku pece a díky tomu se to stalo. Ted se musím vyléčit, léčba je asi jeste na 4-5 měsíců a pak se uvidí. Ale psychicky jsem na tom hodne špatně a o prvni jsem přišla v 8tt o druhe v 11tt a o třetí v 17tt :,( beru momentálně antidepresiva, všude vidím deti a je to hrozny!

Ježíš, to je strašný.. no tak to se ani nedivím, že jsi na antidepresivách :-( Já jsem potratila poprvý a dvojčátka, bylo to na konci 6tt :-( :-( tak další už dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
31.5.13 18:49

@Ivettka129 : To je mi moc líto. Já su teď hotová, že přijdu o jedno, nedokážu si představit, projít si tím víckrát. Momentálně sbírám veškeré síly na ten pondělek, abych to nějak přežila. :,( My se snoubencem doufáme, že napodruhé nám to vyjde, přece jen, když 7 týdnů nevíte, že jste těhotná, tak ta péče je trochu zanedbaná. Teď, jak se trochu zbrchám po tom pondělku, tak začnu brát kys. listovou a nějaké vitamíny o tom se pak ještě poradím s doktorem.

Jinak všem, kteří jsou momentálně v takovéto situaci přeji hodně moc sil a taky aby to na podzim vyšlo až se začneme všichni snažit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivettka129
31.5.13 18:53

@sylviasek u me byly dvojčatka to posledni, ale na to uz ani raději nenarazim. 17tt dvojčata… :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
7967
31.5.13 18:58
@Ivettka129 píše:
@sylviasek u me byly dvojčatka to posledni, ale na to uz ani raději nenarazim. 17tt dvojčata… :,( :,(

to je opravdu hrozný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
31.5.13 19:48

@Ivettka129 bylas někde na genetice? kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
31.5.13 19:53
@kk94 píše:
@Ivettka129 : To je mi moc líto. Já su teď hotová, že přijdu o jedno, nedokážu si představit, projít si tím víckrát. Momentálně sbírám veškeré síly na ten pondělek, abych to nějak přežila. :,( My se snoubencem doufáme, že napodruhé nám to vyjde, přece jen, když 7 týdnů nevíte, že jste těhotná, tak ta péče je trochu zanedbaná. Teď, jak se trochu zbrchám po tom pondělku, tak začnu brát kys. listovou a nějaké vitamíny o tom se pak ještě poradím s doktorem.Jinak všem, kteří jsou momentálně v takovéto situaci přeji hodně moc sil a taky aby to na podzim vyšlo až se začneme všichni snažit :)

@kk94 a to mělo být vaše první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivettka129
31.5.13 20:06

@prdelka184 ano byla, vse je v pořádku… Je mi 19ct a manželovi 35 let.

• Citovat
  • Upravit
695
31.5.13 20:08

@sylviasek : jj první, tak mě je teprve 19, takže to bylo neplánované, ale těšili jsem se :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
31.5.13 20:37
@prdelka184 píše:
@Kleofasek no mě dostala dr na gyndě, když hledala srdíčko a pak teda řekla, že není. A pak ten monitor na mě otočila abych se podívala. No to byl teda pocit. Nevěděla jsem, jestli jí mám poděkovat nebo jí nafackovat.
Dneska mi teda kolem poledne bouchly nervy. Furt psychicky v pohodě a najednou jsem řvala jako želva. :(. možná kdyby člověk měl doma už jedno štěstíčko, tak by to nebylo tak smutný. Nakonec jsem zjistila, že oba hormony na tu štítnou žlázu mám dost pokleslý. Tak asi za to můžu vážně přičíst vinu endokrinoložce. chjo. :(

mě taky ukázala to mimčo, i mě pouštěla srdíčko a průtoky, které samo nebyly. To mi nevadilo, chápu, že mě chtěla ujistit, že si nevymýšlí.
Ale co mě zarazilo, že ke zprávě dala i fotku. A to miminko tam vypadalo tak hezky, prostě jak normálně. A já vůl jsem si ji samozřejmě ještě naskenovala do PC :zed: Ale te´d mi to už tak neva.
Dneska mám dost z té naší malé. Rostou jí zuby, takže necítím záda, jak ji furt nosím.
@kk94 vždycky je to hrůza, ještě kór, když je pořád živé a ty víš, co s estane :,( Tohle ti vážně nezávidím :(
měli ti to udělat dnes, když to už zjistili včera.
Já jsem byla na revizi ve 12tt přesně, takže taky už celkem pozdějc. Ale to mimčo bylo stejně už tak 2 týdny mrtvé :|
@Ivettka129 ahoj, klidně se přidej. Vidím, že těmi potarty měsíc květen nešetřil :roll:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
31.5.13 20:43

@Ivettka129 tý jo, ty jsi mlaďounká a už vdaná! To se jen tak nevidí, holky dneska se svatbou moc nespěchají :) Neboj, určitě se ti malé podaří brzy, máš mnohem větší šance, než starší ženy, to je jasné.
A kontrolovali to trombofilní mutace? Srážlivost krve? Kamarádka má problém, že otěhotní, ale pak samovolně potratí. Protože má hustější krev a u embrya dochází k tzv. mikroinfarktu. Ucpe se vlastně přísun krve k embryu. Je na to jednoduché řešení. Bereš nízkou dávku anopyrinu a pak při těhu pícháš fraxiparin.
Další věc je, že můžeš mít pozitivní buněčnou imunitu. To jseem měla já. Tělo přehnaně reaguje na cizí látky v těle, takže i na embryo a zlikviduje ho.
Tohle se léčí v Praze nebo Plzni nasazením prednisonu a chráněným sexem cca 3 měsíce.
Pak můžeš mít určitě i něco jiného anebo vůbec nic. Může to být prostě jen náhoda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
695
31.5.13 20:46

@Kleofasek : joo je to strašné to čekání na tu hrůzu :,( nevím, proč mě to nemohli vzít hned, abych neměla tolik času na přemýšlení. A k tomu květnu, já měla minulou sobotu 19. narozeniny a zítra jsem je měla slavit, ale můj drahý všechny obvolal a zrušil to, teď opravdu na slavení nemám ani pomyšlení :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivettka129
31.5.13 21:17

@Kleofasek my o dvojčata přišli v únoru v 17tt již potřetí… :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat