Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kleofasek : tak tos měla fajn, podle mě byl nástup dneska úplně zbytečný zvlášť když jsem tu sama, tak nemám, co dělat a musím myslet jen na to, co bude zítra ![]()
@kk94 no já jsem kousek od Plzně. Tak hledám tady. Našla jsem na netu jednoho doktora u nás v Plzni ve fakultní nemocnici a jsou na něj samý pozitivní recenze. Vůbec nic negativního. Tak ho asi zkusím. Snad mi pomůže. ![]()
@kk94 no já nastupovala ve čtvrtek před 7 hodinou ranní, ve 14 hodin mi to dělali a ve 20 hodin mě pouštěli. Ale přišlo mi taky že celý den na něco furt čekám. Dopoledne mi dělali různý předoperační vyšetření jako ekg, interní a krev. No a pak se šlo na to. Ale zase @Kleofasek říkala, že u nich předoperační vyšetření nedělají. Tak uvidíš jak to bude u vás. Ale bude vše v pořádku, neboj. ![]()
Jo a holky dnesa jsem si udělala radost. Ukecala jsem manžela, abysme jeli do Prahy na výstavu minerálů(jsem blázen do kamenů
) a koupila jsem si tam několik exponátů. Aspoň nějaká radost. Jo a na zítra jsem se objednala ke kadeřnii ať se mnou něco udělá.
. Člověk se musí trochu rozptýlit holky. Jinak je to naprd.
@prdelka184 píše:Jinak holky budete dodržovat ty 3 měsíce? Četla jsem tu diskuse, že zkusili hned po první ms od revize a že mají zdravýho prcka. Ale já si radši počkám ten čtvrt rok.
My určitě chceme počkat. Je léto tak si ho užijem zajdem na zahradku na pivečko a v září nám to snad vyjde.
@kk94 Mě taky původně říkali že mě pustí až na druhý den ale nakonec byl zákrok ráno v 9 a ve čtyři odpoledne jsem už seděla v autě a jela domů, tak třeba tě tam taky držet nebudou. Budu držet palce.
@Kleofasek Je pravda že na sále mi moc teplo nebylo ale nevěděla jsem jestli se klepu zimou nebo je to nervozita. ![]()
Teda holky, vy jste ukecaný. Jak vás mám stíhat dočítat!!! ![]()
@kk94 Tobě držím moc palce! Zvládneš to a bude líp!
A za 3 mesíce se budeme všechny snažit o sto šest ![]()
Holky, tak jsem byla za kámoškou v nemocnici, dala mě celé to velké balení aktiferinu zadara
Tož dostala aspoň velikou čokoškku ![]()
Splkli jsme tam přes hoďku. Dělá na LDN, já bych teda nemohla ![]()
Se snažením opravdu dodržím celé 3 měsíce. Už i proto, že jsem otěhotněla hned po porodu a tělo potřebuje chvilku oddych. Navíc já malé mimčo teďka mám, takže u nás to tolik nespěchá. Ale za ty 3 měsíce jdem na to ![]()
Taky sliznice by se měla obnovit.
@prdelka184 @kk94 u nás na toto předoperační nedělají, jen změří tlak a do kapačky dají antibiotika. Toť vše ![]()
A hlavně dajé před zákrokem prášek na uklidnění, což je super ![]()
@lmohy já sem zas přemýšlela, jak mi navlékli kalhotky a nacpali mi do nich i 3 vložky
Já su totiž nelehká váha ![]()
Holky, valím, tož zitra ![]()
@Kleofasek Tobě navlékly i kalhotky? Mě tam dali jen vložku a toď vše. ![]()
@lmohy píše:
@sylviasek Kdepak tě máme? Jakpak se daří tobě?
ahoj, jsem tady, ale mám nějakou depku a tak Vás jen dočítám.. ![]()
@sylviasek To je mi líto, ale neboj zase bude dobře chce to jen čas. ![]()