3 měsíce pauza, pak jdem na to!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
3.6.13 09:02

@sylviasek Kdepak tě máme? Jakpak se daří tobě? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
3.6.13 09:14
@lmohy píše:
@sylviasek Kdepak tě máme? Jakpak se daří tobě? :hug:

:mavam: ahoj, jsem tady, ale mám nějakou depku a tak Vás jen dočítám.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
3.6.13 10:04

@sylviasek To je mi líto, ale neboj zase bude dobře chce to jen čas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.6.13 10:35
@lmohy píše:
@Kleofasek Tobě navlékly i kalhotky? Mě tam dali jen vložku a toď vše. :mrgreen:
:mavam: tož jak sem se vzbudila, pltě byly na svém místě :lol:
Takže mi je museli navléct :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Twitter
3.6.13 10:37

@sylviasek neměj depku :hug: Já vím, teďka ještě ten věčný déšť a hrozba záplav, to na náladě nepřidá :roll:
U nás už taky prší. Včera bylo takové horko, 24°C a teď škaredě.
Ale aspoň sem se od porodu poprvé pořádně vyspala :mrgreen:
Spala sem 10 hodin :dance: Sice sem se musela 2× vzbudit na krmení, ale i tak super :palec: Navařené mám ze včera, takže už jen odpoledne ožehlit a šmitec :pankac:

• Citovat
  • Upravit
peka83
3.6.13 10:42

@Kleofasek ahoj na revizi jsem byla 22,5 takže taky tak :-) Snad nám to brzo uteče a budeme se moct radovat s dvou čárek na těhu testu a dobře prosperujícím těhotenství a pak se hezky začlenit i do diskuzí těhulek. Těším s euž na to a snad to rychle uteče.

• Citovat
  • Upravit
6703
3.6.13 10:46

@Kleofasek me tam taky vrazily jen 2 vlozky. Jinak nic. :-). Hlavne kdyz jsem se ptala, jak jsem se ocitla v posteli, tak prej jsem si prelezla. Ale vubec to nevim. :-) strasny stavy nic si nepamatovat. :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
3.6.13 10:53

@sylviasek je hrozné počasí depkojidní se ti nedivím, ale to přejde :-)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
3.6.13 10:54

@prdelka184 že bych si ty kalhotky navlékla sama :mrgreen:
S tím přelézáním jsem to už slyšela v CARu, když jsem se těch štíhlých, mladých sestřiček ptala, jak mě dostali ve spánku z jedné postele na druhou :mrgreen:

A neboj 3 měsíce jsou nic, to uteče fakt rychlo :palec:
tělo se potřebuje dát dokupy.

• Citovat
  • Upravit
6703
3.6.13 10:59

@Kleofasek ty jo vidis, mozna sis kalhotky nasadila sama. Ty jo, abych tam jeste treba nahodou netancila lambadu na stole. :lol:. Stydim se, co jsem tam vyvadela a nevim o tom. :-). A hlavne kdyz jsem slysela jak se snazili bavit s pani predemnou po zakroku, tak se mnou to musela bejt uzasna sranda. Pocitam, ze jsem jim ani za mak nerozumnela a nechtela vyhovet. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.6.13 11:22

@prdelka184 já si jednou pamatuju na klinice, jak jsem jim po narkoze vykládala něco o tom, že jim za tou budovou rostou hřiby :lol: že jako kdybch byla jima, tak si je dávno posbírám :lol:
Pak jsem vytvrdla a jak jsem se vzbudila, tak jsem si na to vzpomněla a strašně jsem se styděla :oops: :lol: A sestřička si neodpustila vtípek, že teď už su fit a možu si ty hřiby jít teda posbírat :lol:
Tak to bylo jednou. Jo a ještě jednou jsem vykládala něco o hospodě :oops: :oops: :oops: ale to už nevím co :mrgreen: Všechno to bylo po těch lehkých narkózách v CAR :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
3.6.13 12:03

@kk94 ahoj, tak jak to vypadá? Už je to za tebou? :hug:

• Citovat
  • Upravit
6703
3.6.13 12:25

@Kleofasek jee, to je dobry. :-). Tak jeste ze mi nevypraveli co jsem tam rikala ja. :-). Snad nic. :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
3.6.13 12:30
@Kleofasek píše:
@kk94 ahoj, tak jak to vypadá? Už je to za tebou? :hug:

já myslím, že už to snad za sebou má a teď už jen dospává narkozu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
3.6.13 12:40

Já taky nevím @prdelka184 co jsem říkala a taky jsem o tom slyšela že to tak bývá. Ale bylo mi hloupé se ptát. Snad nic neslušneho měla jsem dost šikovného doktora:-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex