3 měsíce pauza, pak jdem na to!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
30.5.13 17:46

Dívala jsem se znovu na ten čaj a kojení. Na krabičce teda psané o tom není nic ale na netu jsem našla mimo jené i to že podporuje tvorbu mateřského mléka. Myslím že nevadí jaký je to dodavatel, složení by mělo být stejné ne? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
30.5.13 17:48

@sylviasek Mě říkali že se má ms dostavit po 4 týdnech od zákroku tak uvidíme. Snad nebudu krvácet v kuse. :lol: Na kontrolu jdu až 10 což je ještě za dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
30.5.13 17:53
@lmohy píše:
@sylviasek Mě říkali že se má ms dostavit po 4 týdnech od zákroku tak uvidíme. Snad nebudu krvácet v kuse. :lol: Na kontrolu jdu až 10 což je ještě za dlouho…

no mě neřekli, kdy dorazí.. pokud po čtyřech týdnech a pokud, tak už bych se jí do úterý měla dočkat :-) protože v úterý to budou 4 týdny..:-( jinak jsem četla, že to je 4-6 týdnů, ale někomu po revizi dorazila i za 3 měsíce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
30.5.13 18:14

@sylviasek Asi to bude individuální, každopádně pak dej vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
30.5.13 18:19
@lmohy píše:
@sylviasek Asi to bude individuální, každopádně pak dej vědět :mrgreen:

to víš že dám :-) bohužel jsem nikdy netrpěla pms příznaky, takže budu čekat a čekat a čekat… ale trochu jí pomáhám červeným vínkem a horkou koupelí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: snad to zabere :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
30.5.13 18:19

Jdu ke zvířatům :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
30.5.13 18:24

@sylviasek Vínko pomáhá to je fakt a když k tomu dáváš tu koupel tak to by bylo aby nedošla :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
30.5.13 18:31
@lmohy píše:
@sylviasek Vínko pomáhá to je fakt a když k tomu dáváš tu koupel tak to by bylo aby nedošla :lol:.

no doufám, že dorazí co nejdřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.5.13 20:04

@lmohy já ho piju, mám s ním dobré zkušennosti. Kupuju si ten porcovaný a docela mi chutná. Ten velký sáček vyluhuju v 0,5l vařící vody. Myslím, že je to tak i návodu.
Až ti ale nastartuje cyklus, tak s epije jen do ovulace.
Já teda nekrvácím, jen minimálně špiním, asi mě zas poctivě vybrali :mrgreen:
@BealyAM moc tě vítám, jen škoda, že v takovém tématu.
Holky, dočtu pak rostou nám zuby

• Citovat
  • Upravit
1155
30.5.13 20:21

@Kleofasek Snad mě taky poctivě vybrali :think:. Dneska jsem si poprvé uvařila ten čaj a taky mě chutná. Bylinky mi nikdy nevadili :D.
Přeji ať zoubky brzo poleví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.5.13 20:41

Holky, napíšu vám historku, co mi teď psala kamarádka, je to tady zdr. sestřička v nemocncici. Tak její kámoška byla minulý týden na revizi. Udělali jí výškrab a dneska šla na kontrolu po 10 dnech. Měla tam miminko v 6+2tt aj se srdíčkem 8o takže měla vlastně dvojčata. To jedno zamlklo a to duhé prstě přehlédli :cert: Jako to druhé mělo neuvěřitelné štěstí. Jen nevím jak to bude se sliznicí, když jí jí kus vzali :think: No toto je už vrchol. Právě zjišťuju, jestli to udělali tady v nemocnici nebo v Uh. Hradišti.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
30.5.13 20:42
@lmohy píše:
@sylviasek Vínko pomáhá to je fakt a když k tomu dáváš tu koupel tak to by bylo aby nedošla :lol:.

mě koupel ještě nedoporučoval kvůli velkému krvácení. Ale stejně ze mě neukáplo ani Ň :think:
Jinak malá uspaná, dali sme nurofen.

• Citovat
  • Upravit
1155
30.5.13 20:55
@Kleofasek píše:
Holky, napíšu vám historku, co mi teď psala kamarádka, je to tady zdr. sestřička v nemocncici. Tak její kámoška byla minulý týden na revizi. Udělali jí výškrab a dneska šla na kontrolu po 10 dnech. Měla tam miminko v 6+2tt aj se srdíčkem 8o takže měla vlastně dvojčata. To jedno zamlklo a to duhé prstě přehlédli :cert: Jako to druhé mělo neuvěřitelné štěstí. Jen nevím jak to bude se sliznicí, když jí jí kus vzali :think: No toto je už vrchol. Právě zjišťuju, jestli to udělali tady v nemocnici nebo v Uh. Hradišti.

8o To jako fakt? To jsi mě uplně dostala! To snad není ani možné ne? Jak toto mohl někdo přehlídnout? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
30.5.13 22:24

@Kleofasek u nás jsou zuby denni problém uz jich máme sedm. Jdu si dočíst diskuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
31.5.13 08:40

Ahoj holky :mavam: Neodmlčela jsem se, jen jsem měla náročný 3 dny s mojí holčičkou :) asi zoubky…ale už je zase zlatá..a taky pořád někde lítáme po dětských koutkách :hug: chci aby byla co nejvíc mezi dětmi a hrála si.

@lmohy píše:
8o To jako fakt? To jsi mě uplně dostala! To snad není ani možné ne? Jak toto mohl někdo přehlídnout? :roll:

Tohle teda nechápu :! :! To je strašný!!! Jak se tohle může stát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital