Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kleofasek píše:
Jinak jsem si všimla, že holky se odmlečely.
Napadlo mě, jestli jim nevadí, že píšeme o dětech.holky @sylviasek @Chaarlynecka jak se máte?
docela to jde.. já jsme dneska pekla rohlíky, ale protože prší, tak se toho moc dělat nedá… a to jsem chtěla dneska umýt okna ![]()
@Kleofasek píše:
@Chaarlynecka má holčičku, tak jí snad ne. Spíš @sylviasek
Já to na jednu stranu chápu, musí to bolet ještě víc.
Ale jako fakt nevím, třeba nemají holky jen čas.
Tak to tady budem odpočítávat spolu my dvě
holky, v pohodě.. mám kolem sebe spoustu miminek, takže to musím dávat, tak se kvůli mě nemusíte omezovat a klidně piště o svých holčičkách ![]()
@sylviasek Pekla rohlíky? To jsi dobrá ![]()
Okna počkají, měla by jsi odpočívat…
@lmohy píše:
Chtěla bych být o nějaký měsíc starší už. Ale léto uteče jako voda…
Dneska jsem si koupila ten kontryhelový čaj. Jak ho holky pijete? Normálně každý den jeden šálek? Ještě jsem ho nikdy neměla a co jsem četla na netu tak jsem z toho jelen…
jojo, jeden šálek denně a buď do půllitrovýho hrnka nebo do čtvrtlitrovýho
ale pozor, kontryhel někomu prodlužuje cyklus ![]()
@sylviasek Děkuji. Zkusím a uvidím co to udělá. Já po te revizi pořád krvácím tak tajně doufám že mi ten čaj pomůže a trochu to poleví.
@Kleofasek píše:
Ahoj holky, chce se někdo přidat na pokec s čekáním na snažení?
Jsem čerstvě po revizi a začnem pracovat na miminku tak za 3 měsíce.
Je tady taky někdo, kdo čeká na srpen nebo začátek září, říjen???
rada se přidám. Ja rodila loni v srpnu akutním císařem a tak musím rok s otěhotněním počkat, ale v srpnu bychom se chtěli začít snažit o druhé. Jdu dočíst diskuzi.
@lmohy píše:
Chtěla bych být o nějaký měsíc starší už. Ale léto uteče jako voda…
Dneska jsem si koupila ten kontryhelový čaj. Jak ho holky pijete? Normálně každý den jeden šálek? Ještě jsem ho nikdy neměla a co jsem četla na netu tak jsem z toho jelen…
muže se ten čaj při kojení? Jeste kojim.
@lmohy píše:
@sylviasek Pekla rohlíky? To jsi dobrá
Okna počkají, měla by jsi odpočívat…
jojo a povedly se.. už nejsou
no to asi ano, ale když při tom nic nedělání je to všechno takový horší ![]()
@BealyAM píše:
tak to nevím :-/ zkusím pohledat ![]()
@lmohy píše:
@sylviasek Děkuji. Zkusím a uvidím co to udělá. Já po te revizi pořád krvácím tak tajně doufám že mi ten čaj pomůže a trochu to poleví.
fakt? já krvácela jen chvilku (revizi jsem měla v 6 večer a za pár hodin jsem měla po krvácení) a teď čekám, až mi dorazí MS..
@BealyAM píše:
@BealyAM
Kontraindikace
V těhotenství a při kojení je nutná konzultace s lékařem.
tak se raději poraď ![]()
@sylviasek píše:
fakt? já krvácela jen chvilku (revizi jsem měla v 6 večer a za pár hodin jsem měla po krvácení) a teď čekám, až mi dorazí MS..
Já už jsem na nervy. Sice mi říkali že se může ještě trochu krvácet ale že to bude pokračovat jsem nečekala… ![]()
@BealyAM Já taky kojím a co jsem si o tom přečetla tak to nevadí. Tak doufám že jsem četla dobře! ![]()
@lmohy píše:
Já už jsem na nervy. Sice mi říkali že se může ještě trochu krvácet ale že to bude pokračovat jsem nečekala…
no mě to říkali taky, ale nic se nedělo… v pondělí jsem byla na kontrole u gynekologa a prý se mi chystá MS, tak jsem zvědavá, kdy dorazí..
@lmohy píše:
@BealyAM Já taky kojím a co jsem si o tom přečetla tak to nevadí. Tak doufám že jsem četla dobře!
no ono každej dodavatel bude psát podle mě něco jinýho ![]()