Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě vždycky vycházel stejně z ranní i odpolední moči. Držím palce!
Tak rychle hcg nevyprchá, i kdybys potrácela. Co to je slabě pozitivní?
@terinka4444 Ahojky, druhá čárka byla vidět, ale poměrně slabá. Přesto se nejednalo o ´´ducha´´, tedy vidět je. Odpoledne nic…
..Krvácení momentálně ustalo. Jsem zmatená..
. Mohlo se jednat o nějaké zbytkové hcg a do odpoledne jeho hodnota klesla?? Já nevím… ![]()
To ne, pokud jako byla vidět a nebyl to duch, do odpoledne by nekleslo HCG na nulu a na čistý test. To je divný, no budeš muset vydržet do rána a ráno testnout znovu.
A nebo odpoledne byla moč řidší a tudíž obsahovala méně hcg, který pak nestačil na pozitivní test. Zkus opět test ráno a nebo ještě lépe za pár dní, pokud se MS nerozjede.
@terinka4444 Ahojky, máš dvě hezké děti
pěkná profilová fotka. Mně jenom napadlo, jestli nemá vliv to, že ráno je moč koncentrovanější a odpoledne ne..ale kdo ví…Zítra budu testovat znova…to jsem zvědavá, jak to dopadne..a nervozní ![]()
Mně se to taky stalo, že ráno slabá, ale viditelná čárka, odpoledne nic. Ale nekrvácela jsem (až asi o týden později a na 3 týdny jsem neustále bez příčiny špinila). Dítěti jsou čtyři roky. ![]()
Držím pěsti. ![]()
@Flyingfrog Děkuji moc za povzbuzení
, já si miminko přeji už hoooodně dlouho
a nešlo to…Tak se budu snažit věřit…
@Anonymní píše:
@terinka4444 Ahojky, máš dvě hezké dětipěkná profilová fotka. Mně jenom napadlo, jestli nemá vliv to, že ráno je moč koncentrovanější a odpoledne ne..ale kdo ví…Zítra budu testovat znova…to jsem zvědavá, jak to dopadne..a nervozní
děkuju
taky může být, to bude noc, co?
znám moc dobře. Držím palce, ať to dopadne dobře. nezbývá než vydržet do zítra.
Určitě může mít vliv to, že ranní moč je koncentrovanější.
Já jednou ráno měla už pěknou silnou druhou čárku - odpoledne slabá a po limitu.
Jak pisou holky, rano byva moc koncentrovanejsi, lepsi na testovani…
Drzim palce ![]()
Já měla večer vždy silnější čárku než ráno, přitom by to mělo být naopak.
Ahoj, ráno jsem si zkoušela v den vynechané menstruace těhotenský test. Byl slabě pozitivní. Bohužel jsem odpoledne začala trochu krvácet…Zkouším odpoledne znova těhotenský test - a je negativní…Jaké máte zkušenosti s testováním odpoledne - ne tedy z ranní moči? Děkuji.