Těhotenský test cleanblue

93
25.10.22 14:48

Těhotenský test cleanblue

Dobrý den prosím máte některá zkušenost těhotenskym testem cleablue digitální včera ráno sem si dělala test ukázalo se mi 3+ a dnes odpoledne sem si udělala další a ukázalo mi to 2-3 + bojím se jesli se nevytraci hodnoty hcgg už sem jedno zamkle těhotenství měla děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
25.10.22 14:58

Odpoledne máš zředěnou moč, tak to ukáže jiný výsledek než ráno, jestli musíš testovat víckrát, tak musíš stejným testem ve stejnou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.10.22 15:13

Ale mělo by přeci HCG růst než klesat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
25.10.22 15:27

Ne, test to fakt nepozná. Prostě jsi někde na přelomu toho 3.týdne, není to exaktní věda. Nepanikař a nedělej si další testy, prostě jsi těhotná.
Víc se dozvíš časem na kontrolách. Na testech toho už víc fakt nevykoukáš. Ještě když jeden děláš ráno a další odpoledne 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
25.10.22 15:27
@natyj píše:
Ale mělo by přeci HCG růst než klesat

Má narůstat ob den na dvojnásobek, tys nevydržela ani ty dva dny, v tom začátku jde o malá čísla, stačí se víc napít a ty testy můžou vyjít úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
25.10.22 16:41

@natyj podle testů bych se vůbec nařídila. Jestli chceš sledovat růst HCG tak choď na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36028
25.10.22 17:18

Testuje se z ranní moči. Je to na tom testu i napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.10.22 19:40

U mě to rostlo, ale testovala jsem vždy striktně po týdnu a ve stejnou dobu, a to od 1-2, přes 2-3 až k 3 plus. Kdybych měla poprvé 3 plus, už bych se dál netestovala. Rozhodně bych se ale nesnažila vyvozovat přesnou hladinu hcg/její vývoj z jiných testů než krevních, zvlášť po půl dni… to je nesmysl. Takže ne, nevypovídá to nic, jen to, že jste těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.12.22 14:15

Co myslíte

Ahojky co myslíte muže to být nebo ne ms mi má přít příští týden tohle je dělaný dnes o týden dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí