Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den prosím máte některá zkušenost těhotenskym testem cleablue digitální včera ráno sem si dělala test ukázalo se mi 3+ a dnes odpoledne sem si udělala další a ukázalo mi to 2-3 + bojím se jesli se nevytraci hodnoty hcgg už sem jedno zamkle těhotenství měla děkuju
Odpoledne máš zředěnou moč, tak to ukáže jiný výsledek než ráno, jestli musíš testovat víckrát, tak musíš stejným testem ve stejnou dobu.
Ne, test to fakt nepozná. Prostě jsi někde na přelomu toho 3.týdne, není to exaktní věda. Nepanikař a nedělej si další testy, prostě jsi těhotná.
Víc se dozvíš časem na kontrolách. Na testech toho už víc fakt nevykoukáš. Ještě když jeden děláš ráno a další odpoledne 🤷♀️
@natyj píše:
Ale mělo by přeci HCG růst než klesat
Má narůstat ob den na dvojnásobek, tys nevydržela ani ty dva dny, v tom začátku jde o malá čísla, stačí se víc napít a ty testy můžou vyjít úplně jinak.
@natyj podle testů bych se vůbec nařídila. Jestli chceš sledovat růst HCG tak choď na krev.
U mě to rostlo, ale testovala jsem vždy striktně po týdnu a ve stejnou dobu, a to od 1-2, přes 2-3 až k 3 plus. Kdybych měla poprvé 3 plus, už bych se dál netestovala. Rozhodně bych se ale nesnažila vyvozovat přesnou hladinu hcg/její vývoj z jiných testů než krevních, zvlášť po půl dni… to je nesmysl. Takže ne, nevypovídá to nic, jen to, že jste těhotná.
Ahojky co myslíte muže to být nebo ne ms mi má přít příští týden tohle je dělaný dnes o týden dřív