Těhotenský test clearblue digital

12.6.25 06:34

Těhotenský test clearblue digital

Ahoj holky. Jdu se dotazem. Snažíme se o miminko ale mám hodně nepravidelný cyklus. Dělala jsem si těhu test clearblue digital s počtem týdnů z ranní moči jelikož menstruace stale nedorazila a já jsem hrozně unavená a vadí mě i některé vůně. Test ukazal křížek ale nezobrazí se počet týdnů. Stalo se to některé z vás? Děkuji za případnou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1045
12.6.25 06:48

@Terisek325965 Ja bych zkusila novej test… jako + je dobry, ale ja bych uz byla v lekarne pro dalsi test pro jistotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.25 08:01

@lísteček Dělala jsem si i papírkovy mamatest a tam byl viditelný dušík. U předchozích těhu to byla vždy jasná dálnice ale u předchozích těhu jsem měla vždy pravidelný cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
12.6.25 09:00
@Terisek325965 píše: Více

muze byt jeste brzy, ale ja si myslim, ze to je na dobre ceste :kytka: moc drzim palce, digitalni by jen tak neukazal + :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.25 09:21

A byl to opravdu krizek nebo minus a melo to naznacene carky do krize. Pokud ta druha varianta, tak je to negativni, protoze to naznaceni se tam ukazuje vzdy. Jestli to byl opravdu plny krizek, tak vadny test, udelej novy

• Citovat
  • Upravit
12.6.25 09:27

Nene, žádný náznak ale opravdu tučně znázorněný křížek. Mam cykly 28-36. Dnes jsem 35. Tak třeba bylo na test brzy. Zkusím za pár dní znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí