Těhotenský test v 6.týdnu těhotenství

Anonymní
30.9.15 19:24

Těhotenský test v 6.tt.

Ahojky, prosím vás o radu, v neděli jsem si dělala těhotenský test od Dr. Maxe, viz. foto (test nahoře) dneska jsem se zkusila testnout testem od GS Mamatest (na fotce dole) upřímně jsem čekala, že už budou pěkné dálnice a zaskočilo mě, že je ta čárka pořád slabá…neměla by sílit? Nebo to může být tím, že jsem se testovala teprve po třech dnech a nebo tím, že je prostě každý test jiný? Měla jste to některá také tak? Dnes jsem začátek 6. týdne. Děkuji za vaše názory a omlouvám se za anonym :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59413
30.9.15 19:27

6tt :think: :think: jako od poslední MS to by bylo strašně slabé. Jinak nemůžeš srovnávat 2 různé testy, musíš testovat jen jednim, rozestup 2 dnů ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 19:29

@Markéta80 no první den poslední MS jsem měla 25.8.

• Citovat
  • Upravit
6638
30.9.15 19:29

V šestém už by dvě čárky měly byt hodně silné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 19:32

@suricata no a co si o těch testech mám tedy myslet?

• Citovat
  • Upravit
2325
30.9.15 19:33

Myslím že jsi 5+1tt jestli to počítám správně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21769
30.9.15 19:35

Pokud dobře počítám, tak máš zpoždeění cca týden, že? testy jsou sice slabé (já v tomto týdnu již měla jasnou dálnici), ale je možné, že u tebe ovulace probíhá později a prostě jsi neotěhotněla v polovině cyklu, ale až na konci. Asi bych ještě počkala do konce týdne a otestovala stejným testem jako nyní. a uvidíš, jak to bude vypadat. Myslím, že to bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
30.9.15 19:36
@Anonymní píše:

No zasla bych na gyndu, oovulace mohla byt později, ale nízké hcg naznačuje mimodelozni, tak by se to nelo co nejdříve vyloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 19:36

@Zupa jj přesně tak, 5+1, takže začínám 6. týden

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
30.9.15 19:39
@Anonymní píše:

Nic. Jestli chceš srovnávat, tak jedině stejný testy. Takže si jeden vyber a ten si za dva nebo tři dny udělej znovu. Jinak gynda a odběry :nevim:

• Citovat
  • Upravit
59413
30.9.15 19:42
@Anonymní píše:
@Markéta80 no první den poslední MS jsem měla 25.8.

já 5 den po zpoždění měla už hodně výraznou čárku ale mohla být ovulace déle, zkus za dva dny další test a uvidíš, měla by čárka sílit, pokud sílit nebude což jsme taky zažila tak je to špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
30.9.15 19:47

Každopádně držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
30.9.15 19:47

Používej jeden a ten samý typ testu, jinak nezjistíš, jestli čárka sílí a tím v podstatě, jestli je těhotenství prosperující. Takhle se budeš jen zbytečně nervovat. Já použila také po dvou testování (obden) jiný typ testu (protože ten předchozí jsem prostě nesehnala) a čárka byla daleko slabší než u předchozího typu testu před dvěmi dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 19:53

@hamika a vše bylo ok?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.15 19:53

Moc vám všem děkuju, jsem docela vyplašená, ale mám tu ještě jeden ten od GS, tak ho za pár dní zkusím znovu a uvidíme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex