Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@hamika a vše bylo ok?
ano, vše bylo OK, jsem v 16. týdnu. Dál (ještě asi 3×) už jsem potom testovala tím „novým“ typem testu (obden) a čárky stále sílily. Byla jsem tak více v klidu, že je těhotenství pravděpodobně v pořádku a nehnala se k dr. zbytečně brzy, než vůbec může něco vidět.
@Anonymní píše:
Moc vám všem děkuju, jsem docela vyplašená, ale mám tu ještě jeden ten od GS, tak ho za pár dní zkusím znovu a uvidíme
být Tebou bych neplašila, každý výrobce má test „nakalibrován“ na jinou sílu, takže kombinovat je mezi sebou opravdu není vypovídající. Zkus ten GS pozítří a budeš mít jasněji. Držím palce!
@Anonymní píše:
@hamika dobře, zkusím, moc děkuju
nemáš zač. Hodně štěstí ![]()
Takhleto vypadalo i u me..carka nesilila..u prvni holcicky to byly dalnice jako hrom..u druhe porad nic moc..ale stejne to nic neznamenalo..tehotna jsem byla..:)akorat bylo miminko mladai nez jsem si spocitala a vsechno dobre dopadlo…takze podle me na tom budes stejne! drzim palce!!!
Ahoj, moc ti držím palce!!! Já měla poslední ms také 25.8. a takhle vypadají mé testy - viz příloha. Nemám taktéž čárku stále silnou jak tu testovací, ale věřím, že je to v pořádku a že sílí…v podstatě bych dnes měla být také 5+1 tt.
@moky jé tak to máme úplně stejné
krásně ti to sílí..no já doufám, že u mě je to takové jelikož mám každý jiný test…zkusím za pár dní znovu ten GS co dneska…a ještě přemýšlím nad Clear Blue…u druhého těhu jsem ho měla a máš to prostě jednoznačný…no a jak tu holky píšou, že už by na začátku 6. tt. měly být silné, tak ty je taky nijak hodně silné nemáš, ale každým dnem ti určitě sílí, tak si myslím, že já to budu mít také tak ![]()
Nemám, ale já se schválně dneska dívala na syna i dceru, jak jsem ty testy měla a v jaké síle a u holky hned třetí den dálnice a u klukapřesně jako teď - dokonce jsem spočítala, že u malého mi dálnice přišli až 8 den testování - a že testuju každý den…takže teď mám ještě v podstatě tři dny čas
a vidím na ní, že sílí, tak jsem spíše v klidu, než neklidu a věříííííím!!!
@moky jéé tak my to máme dokonce stejný i v tom, že máme kluka a holčičku ![]()
@Anonymní píše:
@moky jéé tak my to máme dokonce stejný i v tom, že máme kluka a holčičku
No tak to se nedivím, že je a bude člověk ještě chvilku v nervu, dokud to doktor nepotvrdí…ale já si pár testíků ještě udělám a dokud to bude sílit, tak budu mít radost ![]()
@moky no to já si určitě pár testů taky ještě udělám a budu doufat, že čárka bude sílit…a taky si asi zkusím koupit ten clear blue a uvidíme
Tak mi dej pak třebas do zprávičky vědět, jak jsi na tom dál!!!