Těhotenský test v 6.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5320
30.9.15 19:56
@Anonymní píše:
@hamika a vše bylo ok?

ano, vše bylo OK, jsem v 16. týdnu. Dál (ještě asi 3×) už jsem potom testovala tím „novým“ typem testu (obden) a čárky stále sílily. Byla jsem tak více v klidu, že je těhotenství pravděpodobně v pořádku a nehnala se k dr. zbytečně brzy, než vůbec může něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
30.9.15 19:58
@Anonymní píše:
Moc vám všem děkuju, jsem docela vyplašená, ale mám tu ještě jeden ten od GS, tak ho za pár dní zkusím znovu a uvidíme

být Tebou bych neplašila, každý výrobce má test „nakalibrován“ na jinou sílu, takže kombinovat je mezi sebou opravdu není vypovídající. Zkus ten GS pozítří a budeš mít jasněji. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 20:04

@hamika dobře, zkusím, moc děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
5320
30.9.15 20:07
@Anonymní píše:
@hamika dobře, zkusím, moc děkuju :)

nemáš zač. Hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
30.9.15 20:40

Takhleto vypadalo i u me..carka nesilila..u prvni holcicky to byly dalnice jako hrom..u druhe porad nic moc..ale stejne to nic neznamenalo..tehotna jsem byla..:)akorat bylo miminko mladai nez jsem si spocitala a vsechno dobre dopadlo…takze podle me na tom budes stejne! drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
30.9.15 21:11

Ahoj, moc ti držím palce!!! Já měla poslední ms také 25.8. a takhle vypadají mé testy - viz příloha. Nemám taktéž čárku stále silnou jak tu testovací, ale věřím, že je to v pořádku a že sílí…v podstatě bych dnes měla být také 5+1 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 21:14

@moky jé tak to máme úplně stejné :) krásně ti to sílí..no já doufám, že u mě je to takové jelikož mám každý jiný test…zkusím za pár dní znovu ten GS co dneska…a ještě přemýšlím nad Clear Blue…u druhého těhu jsem ho měla a máš to prostě jednoznačný…no a jak tu holky píšou, že už by na začátku 6. tt. měly být silné, tak ty je taky nijak hodně silné nemáš, ale každým dnem ti určitě sílí, tak si myslím, že já to budu mít také tak :)

• Citovat
  • Upravit
10715
30.9.15 21:17

Nemám, ale já se schválně dneska dívala na syna i dceru, jak jsem ty testy měla a v jaké síle a u holky hned třetí den dálnice a u klukapřesně jako teď - dokonce jsem spočítala, že u malého mi dálnice přišli až 8 den testování - a že testuju každý den…takže teď mám ještě v podstatě tři dny čas :P :mrgreen: a vidím na ní, že sílí, tak jsem spíše v klidu, než neklidu a věříííííím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 21:18

@moky jéé tak my to máme dokonce stejný i v tom, že máme kluka a holčičku :lol:

• Citovat
  • Upravit
10715
30.9.15 21:20
@Anonymní píše:
@moky jéé tak my to máme dokonce stejný i v tom, že máme kluka a holčičku :lol:
:pankac: :pankac: :pankac: :lol: a kdy máš ko? Já si volala dr a mám přijít 12.10., co ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 21:25

@moky já jsem objednaná na první ko až na 19.10 :roll:

• Citovat
  • Upravit
10715
30.9.15 21:29

No tak to se nedivím, že je a bude člověk ještě chvilku v nervu, dokud to doktor nepotvrdí…ale já si pár testíků ještě udělám a dokud to bude sílit, tak budu mít radost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 21:31

@moky no to já si určitě pár testů taky ještě udělám a budu doufat, že čárka bude sílit…a taky si asi zkusím koupit ten clear blue a uvidíme

• Citovat
  • Upravit
10715
30.9.15 21:35

Tak mi dej pak třebas do zprávičky vědět, jak jsi na tom dál!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 21:42

@moky dobře, písnu :) děkuju moc a držím palečky ať je vše ok :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex