Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ludmilaadamkova úplně jistá si nejsem, možná byla o pár dní dřív. Nijak extra to nesleduji, neměřím, nezapisuji, ale dle kalendáře a i takových těch ,,pocitů” bych řekla že tak nějak byla.
Tak pozitivní je určitě, jen se říká že se nemá testovat dřív než se zpozdí MS, protože plod stále může odejít a pak je člověk jen zklamaný
držím ale palečky aby bylo vše v pohodě a pokračovalo jak má ![]()
@karolinka90 já vím no, bylo to jen tak, trochu asi i zvědavost, ale nepočítalo jsem s tím, že by vyšel tak jsem byla trochu překvapená. Děkuji
a budu dál čekat a uvidíme ![]()
No mi se to zdá celkem brzy na to abys na testu měla dvě čárky ( a ještě píšeš že to není duch ) já měla Ducha v den očekávané menstruace a při prvním tehu dokonce duch až 4 dny po očekávané ms
jedině by ovulace byla dřív .. jinak bys musela mít extra citlivé testy…za dva dny po sexu bys asi tehu příznaky nepociťovala ![]()
@Kačena28 já to chápu, tenhle měsíc se budeme snažit a na 100% nevydržím s testem do menstruace
![]()
@Megane 123 myslím si že každá jsme v tomhle jiná… moje mamka věděla že mě čeká tři dny po sexu
začaly jí nevolnosti a bylo to..
@karolinka90 píše:
@Megane 123 myslím si že každá jsme v tomhle jiná… moje mamka věděla že mě čeká tři dny po sexuzačaly jí nevolnosti a bylo to..
Ale test ti to tak brzo neukáže, ať už máš jakejkoli šestej smysl. Trvá minimálně 10 dní než se oplodni a zahnizdi vajíčko a začne se vylučovat hcg do krve a moči. Takže podle tohoto testu, kdy už máš čárku docela silnou, jsi otěhotněla tipuji kolem 5.srpna ![]()
@Lainaire8 píše:
Ale test ti to tak brzo neukáže, ať už máš jakejkoli šestej smysl. Trvá minimálně 10 dní než se oplodni a zahnizdi vajíčko a začne se vylučovat hcg do krve a moči. Takže podle tohoto testu, kdy už máš čárku docela silnou, jsi otěhotněla tipuji kolem 5.srpna
Plně souhlasím, je to blbost…buď otěhotněla daleko dřív a nebo je falesne pozitivní
@Megane 123 ale jsou tam
jak říkám tou ovulací si nejsem 100% jistá mohla být o něco dříve ![]()
@Lainaire8 no je pravda, že předtím byl sex 4.8. tak jsem možná špatně odhadla ovulaci ![]()
@Kačena28 tak takovou čárku jsem měla až 15dpo, příznaky můžou být k blížící se menstruaci a nebo už k těhu, ale určitě ne k těhou pár dní starému…
objednej se k dr na ultrazvuk za pár týdnu a uvidíš jak staré ve výsledku to těhotenství je ![]()
Já měla silnou carku 8dpo. Takže předpokládám, že už 6-7DPO, by tam byl duch. Ovulaci vím, kdy jsem měla na 100% Takže dle mě je to možné, že jsi 11.8. otěhotněla a nebo jak píšou výše byla ovulace dříve.
@Kačena28 píše:
@Lainaire8 no je pravda, že předtím byl sex 4.8. tak jsem možná špatně odhadla ovulaci
Tak jedině že by to vyšlo toho 4. ![]()
Test je pozitivní řekla bych.. jsi si jistá datem ovulace?