Je to těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7776
17.8.18 20:05

Já měla silnou carku 8dpo. Takže předpokládám, že už 6-7DPO, by tam byl duch. Ovulaci vím, kdy jsem měla na 100% Takže dle mě je to možné, že jsi 11.8. otěhotněla a nebo jak píšou výše byla ovulace dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
17.8.18 20:07
@Kačena28 píše:
@Lainaire8 no je pravda, že předtím byl sex 4.8. tak jsem možná špatně odhadla ovulaci :nevim:

Tak jedině že by to vyšlo toho 4. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.18 20:43

Též se přidám se svou otázkou…omlouvám se za anonym, nechci aby se vědělo, že na to vůbec myslím, jsou to jen mé úvahy :) s partnerem se též snažíme o mimčo, ale nechavame tomu zatím volný průběh. V pátek v noci jsme se mazlili docela divoce, uvolněně se vším všudy…a já tak nějak v pondělí/úterý měla ovulaci. Myslíte, ze je aspoň malá sance, ze by se spermie mohly u mě schovat a počkat si do te ovulace? Trochu me začal trapit močák a mám pocit, že mě tam dole porad neco bolí, jakoby děložní čípek, ale to je vse spojené s tim propadenym mocakem.takže v době ovulace jsme nemohli mit sex kvůli toho mocaku… Ach jo, jsem uplne napnutá a zvědavá, říkám co kdyby to vyšlo…
Každopádně zakladatelce držím palce! :)

• Citovat
  • Upravit
3
21.8.18 17:49

Negativní testy

Ahoj holky, rovnou říkám, že tuhle diskuzi neberu místo vyšetření na gynekologii, jen mě zajímá, zda nemáte nějaká stejnou nebo podobnou zkušenost ;)

Mám 7 dní zpoždění s MS, těhotenské testy negativní, krev brána na HCG po 3 dnech zpoždění - také negativní. Neustále lítám čůrat, bolí mě ode dneška šíleně prsa a občas je mi nevolno (jen nevím jestli si to nevsugeruji) a dnes jsem asi 3 hodiny krvácela.

Na gynekologii jdu až 31.8.2018 :,(
Máte někdo podobnou zkušenost a bylo to těhotenství? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.18 21:50

Co si o tom myslíte ?

14DPO, 2 dny zpoždění MS ;)

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
22.8.18 13:08
@Anonymní píše: