Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den 2.1.2020 jsem měla menses 3dny s přítelem se snažíme o miminko více jak rok a pořád nic
Teď mám pocit kdybych mohla být cítím v bříšku takový tlak jak by tam něco bylo nebo trošku tíhu před 2mi dny mě pichalo v pupku a šlo to až k vajecnikum bylo to jen přes noc a od té doby chodím častěji čůrat a jak dýchám tak cítím tlak a ano někdy mě bolí pod bříškem a mám změny nálad rozhodí mě i blbost a začnu nadávat a vše dohromady objevil se mi i výtok takový bílý někdy to je hustě krémový a teď je to jak snopel ale bílý až do průhledná ale nezapacha více spím udělám něco a už jsem unavená ale test mi vyšel negativně nevím jestli mám počkat do další menstruace nebo navštívit lékaře děkuji předem za odpověď
![]()
Jak dlouhý máš cyklus a kdy ovulaci, víš? Podle mě je to hodně brzo na testování, však je teprve 14.1. U mě by v tvém případě právě probíhala ovulace
Raději počkej do vynechání ms. Dřív to nemá smysl, budeš na palici.
@Deniiiskay Spíš bych řekla, že zrovna prožíváš ovulaci (podle toho průhledného hlenu). Zkus si možná radši udělat ovulační test. Jinak pocity únavy, podrážděnosti atd. můžou být z nějaké virózy nebo nachlazení.
Test udelej az pokud nedorazi dalsi ms, drive je to absolutne zbytecne a bohuzel nejiste. Chapu stres, na dite sem si pockala podstatne dele. Ale nepozoruj se tak, nebo se zblaznis.
Hele já to teď mám skoro stejně jako ty a mám to od ovu mám PMS jako blázen… pořád chodím citát šíleně mě bolí prsa jsem unavená atd.. test jsme ani nedělala nemá to ani cenu.. ovu jsme měla kolem 6.1 cca pak začali PMS.. poslední ms 23.12..
Na test je opravdu hodně brzo na víc když si měla ms 2.1 to bych spíše typla že máš po ovu teprve
Dobrý den, nevím čemu už mám věřit 22.6. Jsem měla hcg 17,33 na ultrazvuku nic těhu tes taky nic, za týden jsem šla znovu na hcg a měla jsem před tím už dva testy pozitvní jeden ten lepší to mi ukázalo 1-2 a obyčejný test mi ukázal slabší čárku, tak jsem šla znovu po týdnu na hcg to už bylo 173 na druhým hcg jsem byla 29.6. 30.6. Jsem byla na gyndě a byla tam vidět malá černá tečka gynekolog mě objednal na další kontrolu 10.7. a bylo to o dost větší, ale řekl mi že to neroste tak jak má a sám on se mě zeptal zda je to větší a já říkám že ano a o dost tak mi řekl že jsem nejspíš otěhotnila v dobu kdy jsem měla dostat menstruaci což bylo 14.6. která už nebyla. Podle mých posledních měsíčku se vůbec nedá řídit, protože bych byla už 7+6 což nejsem, naposledy mi řekl že jsem 4+2 ale včera mi řekl, zase něco jiného takže mi odebral znovu krev tu budu vědět v Pondělí a v Úterý bych měla jít znovu na krev a v Pátek na kontrolu.
Dobrý den, nevím čemu už mám věřit 22.6. Jsem měla hcg 17,33 na ultrazvuku nic těhu tes taky nic, za týden jsem šla znovu na hcg a měla jsem před tím už dva testy pozitvní jeden ten lepší to mi ukázalo 1-2 a obyčejný test mi ukázal slabší čárku, tak jsem šla znovu po týdnu na hcg to už bylo 173 na druhým hcg jsem byla 29.6. 30.6. Jsem byla na gyndě a byla tam vidět malá černá tečka gynekolog mě objednal na další kontrolu 10.7. a bylo to o dost větší, ale řekl mi že to neroste tak jak má a sám on se mě zeptal zda je to větší a já říkám že ano a o dost tak mi řekl že jsem nejspíš otěhotnila v dobu kdy jsem měla dostat menstruaci což bylo 14.6. která už nebyla. Podle mých posledních měsíčku se vůbec nedá řídit, protože bych byla už 7+6 což nejsem, naposledy mi řekl že jsem 4+2 ale včera mi řekl, zase něco jiného takže mi odebral znovu krev tu budu vědět v Pondělí a v Úterý bych měla jít znovu na krev a v Pátek na kontrolu.