Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@hanikely39 píše:
@Psylocke aspoň někdo další normální, děkuji. Zatím jsem pro ostatní vyvrhel 😂 🙏 nebo bez vzdělání. Nejlepší na tom je, že mě nikdo nezná a nevíjakou pozici dělám, ale soudí mě. 🙄 😂
Když už tak NA JAKÉ POZICI dělám. Ale to je jedno s každým Tvým dalším příspěvkem vychází stále více najevo, jaká jsi neskutečně hloupá a arogantní štěkna. Ta extrémní neznalost pravopisu to už je jenom taková „třešnička na dortu“.
@hanikely39 píše:
@terien jdi už do pi….i s tím
Ale, pár stránek diskuze a už jsi odkopaná
Takové duševní bohatství je snad pro to nenarozené chuďátko škoda.
@hanikely39 píše:
@terien mě budeš poučovat 😂 🙏 jsi jenom zakomplexovaná chudinka. Kterou nikdo nechce 😂
@hanikely39 píše:
@Psylocke aspoň někdo další normální, děkuji. Zatím jsem pro ostatní vyvrhel 😂 🙏 nebo bez vzdělání. Nejlepší na tom je, že mě nikdo nezná a neví jakou pozici dělám, ale soudí mě. 🙄 😂
My si tu tvou „pozici“ umíme představit
určitě to není písemný styk s veřejností.
@hanikely39 píše:
@terien takhle to můžeš nazývat ty.
My normální tomu říkáme dar pokud se to povede. A neptám se na nikoho názor ženy. Jen jsem se zeptala zda je tu na tom někdo podobně. Jestli ne nemá smysl mi psát a rozmlouvat a divit se atd. Dekuji
Pry „my normalni“ - to si holka hodne fandis ![]()
Pockej, az budes s miminem zametat jazykem a ten tvuj te vymeni za mlade maso! ![]()
Jsem 40+. Snažíme se. U mě původně bránil otěhotnění asi myom. Ten je teď pryč.
Rada pro Tebe: pichlavé komentáře žen, kterých ses ani neptala, ignoruj. Nijak ale vůbec nijak nereaguj. Pouze čti a rozvíjej přínosné komentáře.
Držím Ti palce! ![]()
@hanikely39 píše:
@boball neposlouchejte takovou kravinu.
Tak jasně, že děti s poruchou pozornosti se rodí i osmnáctiletým matkám, to se zrovna moc nepovedlo ![]()
@hanikely39 určitě bych si nechala udělat hormonální profil, vyšetření štítné žlázy a spermiogram. Držím palce.
Já jen koukám, kolik z vás je tady ze sebe ochotných udělat takový vagíny jen proto, že ženská chce mít dítě po čtyřicítce. Proč vám to tak trhá žíly, že máte potřebu ji tak pozurážet? Nuda v sobotu, PMS nebo jste jen takový jalovice? Ani neodpovídejte, svůj názor už mám…. ![]()
@Janli píše:
Já jen koukám, kolik z vás je tady ze sebe ochotných udělat takový vagíny jen proto, že ženská chce mít dítě po čtyřicítce. Proč vám to tak trhá žíly, že máte potřebu ji tak pozurážet? Nuda v sobotu, PMS nebo jste jen takový jalovice? Ani neodpovídejte, svůj názor už mám….
Jako promiň, ale co čekala? Hlavně takovou soukromou věc má řešit úplně někde jinde a ne tady ![]()
@Anonymní píše:děkuji Ti moc, taky jsem si řekla, že už nebudu reagovat holky co se mnou chtějí diskutovat mi píšou do zpráv. A tyhle názory těch zakomplexovaných chudinek mě absolutně nezajímá
Jsem 40+. Snažíme se. U mě původně bránil otěhotnění asi myom. Ten je teď pryč.Rada pro Tebe: pichlavé komentáře žen, kterých ses ani neptala, ignoruj. Nijak ale vůbec nijak nereaguj. Pouze čti a rozvíjej přínosné komentáře.
Držím Ti palce!
@ibis ty blbko, tady se řeší ještě soukromější věci 🙄 🙄 🙄, ale už dost. Nebudu reagovat na ty nicky tady 😂
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat