Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, ak Ta to boli tak hrozne tak radsej chod za gyn- ano, moze Ti to sposobovat cysta, aj keby si otehotnela hned po ms, nema Ta co tak strasne boliet.
pokud to dostanu, tak se tam chystám......zas tak hrozně to nebolí, ale nepříjemně píchá. a když zakašlu, tak mně tam píchne.
No, na potvrzení těhotenství je zatím strááášně brzy. Bolest v podbřišku jsem u ovulace mívala také, ale bolest jen jednoho prsu … to netuším
Každá ale máme příznaky těhu jiné. Někoho prsa bolí, někoho ne. Počkej ještě týden a pak zkus těhu test.
Každopádně pokud je bolest silná, běž k dr.
no, to pichanie pri kaslani a podobne je urcite sposobene tou cystou, citila som to rovnako, ked som mala cystu. a cysta moze sposobovat tehotenske priznaky, cize aj bolest prs. a je jedno, ci oboch, alebo len jedneho.
okrem inheo Ti cysta moze sposobit meskanie ms.
mě dnes občas netradičně bolí bčicho i na druhé straně, ale ne té pravé je to intenzivnější.
Je možné, že se ta cysta „rozblázní“ při ovulaci a před mens.??
Díky za odpovědi ![]()
vrana, to neviem, mne cysta vzdy odisla s prvou ms.
zalezi na type, ci je folikularna, dermatoidna, lutealna…
picha Ta to preto, lebo ta cysta na nieco tlaci, cysta sama o sebe neboli vobec.
No,nevím proč by tě bolelo břicho,ale bolest u prsa která je horší po zakašlání by mohl být úplně obyčejný skříplý nerv.Klíďo někde na zádech.Měla jsem skříplý nerv mezi lopatkama a při kašli mě bolelo mezi prsama.V životě by mě nenapadlo že to může souviset.
V lednu jsem potratila…v únoru mi Dr. dělal ultr. a zjistil tu cystu…tak nevím, jestli by to mohlo být ono. a je divné, že každý měsíc mě bolí vpravo.
Dr. mi dal po potratu antiko na 3 měs.....říkal, že pak rychleji otěhotním, ale zatím nic ![]()
no, divne je, ze tu cystu stale mas, vacsinou sama praskne.
ak Ta to boli viac, moze to znamenat ze rastie.
kamoska taku mala, skoncilo to tak, ze jej zobrali vajecnik a druhy vajcovod ma upchaty ako ho ta cysta utlacila. cize jedine umele oplodnenie.
ale to uz su extremy. proste by som radsej sla za gyn, nez to riskovat ![]()
Soldi, to je v poho…mame doma uz 5-ti letýho rošťáka.
Ale to čekání je nekonečný ![]()
První těhu jsme se snažili 8 měs. a to jsem byla po laparo a pak to najednou šlo.
ahoj, agatka,
to, ze Ti prisla ms o dva dni skor, pravdepodobne znamena len tolko, si mala ovulaciu o dva dni skor- vtedy Ta mohlo pobolievat podbrusko a je normalne, ze pred ms sa naleju prsia.
tehotenske testy su spolahlive na 99%, ked niekto pise, ze mu neukazal, tak vacsinou len preto, ze dotycna nevedela, kedy ma ovulaciu ![]()
napr. taky mamatest Ti ukaze slabu pozitivitu kludne uz 9 dni po oplodneni.
takze, nemyslim si, ze si tehotna ![]()
ale urcite coskoro budes ![]()
mavas niekedy plodny hlienik? priesvitny a natahovaci? ak ano, vtedy sa treba snazit ![]()
teda, pravdaze sa mozem mylit a tehotna si, ale co mam bohate skusenosti s testami, tak je velmi nepravdepodobne, ze by si bola tehotna a test to neukazal.
zelam Ti.aby to coskoro vyslo. ![]()
Dobrý den,

chtěla bych prosím znát váš názor.....
Snažíme se o mimčo…PM jsem měla 5.9.
Jde o to, že mě hrozně bolí břicho dole vpravo a levé prso (na straně, skoro až do podpaží).
Jenže toto mám každý měsíc (ne tak bolestivé)…zřejmě, když mám ovulaci a před menstruací.
Dr. mi říkal, že mám cystu, může tu bolest způsobovat ona??
Ale nechápu, proč mě bolí jen jedno prso.
Menst. očekávám koncem tohoto týden, tak nevím proč mě to bolí teď???
Děkuji za odpovědi.