Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chtchtěla bych se zeptat jsem po ivf 26.10 mi davali dne vcera to bylo 16 den mam hcg z krve 99.8 tak jsem se chtěla zeptat jestli to je dobrý děkuji ČR
Dobrý večer, v lednu tohoto roku jsem otěhotněla, ale skončilo to v 10tt MA :/ potom dvě revize…teď už se opět snažíme cca 3 měsíce. Dnes mám termín MS, kterou dostávám po 28 dnech. Převčírem po sexu jsem měla růžový výtok a druhý den jsem celý den mírně špinila, tak jsem si říkala, že přichází MS, ale dneska ráno opět špinění a velké křeče v podbřišku a krev pouze na toaleťáku po čúrání. Jela jsem ihned na gyndu, tam mě vyšetřila, udělala UTZ a říkala, že se MS spustí, že je vše ok. Bolest a křeče podbřišku jsou pryč ale MS pořád nikde…ani na papíře po wc…prostě to vše zmizelo. Přosím o názor, jsem z toho nějaká špatná, nevím co se děje. Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, v lednu tohoto roku jsem otěhotněla, ale skončilo to v 10tt MA :/ potom dvě revize…teď už se opět snažíme cca 3 měsíce. Dnes mám termín MS, kterou dostávám po 28 dnech. Převčírem po sexu jsem měla růžový výtok a druhý den jsem celý den mírně špinila, tak jsem si říkala, že přichází MS, ale dneska ráno opět špinění a velké křeče v podbřišku a krev pouze na toaleťáku po čúrání. Jela jsem ihned na gyndu, tam mě vyšetřila, udělala UTZ a říkala, že se MS spustí, že je vše ok. Bolest a křeče podbřišku jsou pryč ale MS pořád nikde…ani na papíře po wc…prostě to vše zmizelo. Přosím o názor, jsem z toho nějaká špatná, nevím co se děje. Děkuji
Zrovna to tak taky mám a je to podle mě normální začátek MS. ![]()