Těhotenství???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
27.9.10 19:26

agatka, niet zac. :srdce:

poslala som Ti sukromnu spravu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.11.15 13:38

Dobrý den chtchtěla bych se zeptat jsem po ivf 26.10 mi davali dne vcera to bylo 16 den mam hcg z krve 99.8 tak jsem se chtěla zeptat jestli to je dobrý děkuji ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.16 21:17

Prosím o názor

Dobrý večer, v lednu tohoto roku jsem otěhotněla, ale skončilo to v 10tt MA :/ potom dvě revize…teď už se opět snažíme cca 3 měsíce. Dnes mám termín MS, kterou dostávám po 28 dnech. Převčírem po sexu jsem měla růžový výtok a druhý den jsem celý den mírně špinila, tak jsem si říkala, že přichází MS, ale dneska ráno opět špinění a velké křeče v podbřišku a krev pouze na toaleťáku po čúrání. Jela jsem ihned na gyndu, tam mě vyšetřila, udělala UTZ a říkala, že se MS spustí, že je vše ok. Bolest a křeče podbřišku jsou pryč ale MS pořád nikde…ani na papíře po wc…prostě to vše zmizelo. Přosím o názor, jsem z toho nějaká špatná, nevím co se děje. Děkuji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5283
4.8.16 21:19
@Anonymní píše:
Dobrý večer, v lednu tohoto roku jsem otěhotněla, ale skončilo to v 10tt MA :/ potom dvě revize…teď už se opět snažíme cca 3 měsíce. Dnes mám termín MS, kterou dostávám po 28 dnech. Převčírem po sexu jsem měla růžový výtok a druhý den jsem celý den mírně špinila, tak jsem si říkala, že přichází MS, ale dneska ráno opět špinění a velké křeče v podbřišku a krev pouze na toaleťáku po čúrání. Jela jsem ihned na gyndu, tam mě vyšetřila, udělala UTZ a říkala, že se MS spustí, že je vše ok. Bolest a křeče podbřišku jsou pryč ale MS pořád nikde…ani na papíře po wc…prostě to vše zmizelo. Přosím o názor, jsem z toho nějaká špatná, nevím co se děje. Děkuji :nevim:

Zrovna to tak taky mám a je to podle mě normální začátek MS. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
4.8.16 22:23

Počkej, ono se to chystá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...