Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,mam na vas takovou malinkou prosbu ja a muj pritel se už asi rok a pul snažime mit miminko,ale nejak to porad nejde… vysadila jsem i antikoncepci a furt nic. vsechny sily co jsem mela mam vycerpany. Byla by jsem mooc rada kdyby jste mi poradili. A je tu jeste neco. Muj pritel bral v minulosti prasky Neurol muže se stat že je kvuli temto praskum neplodny??? Bral je asi 3 roky… ale ted je už rok nebere. opravdu nevim co delat… nekdy i po vecerech brecim… protože nevim co už delat. Prosim poradte… dekuji Digi
vysadila jsem i antikoncepci a furt nic - to je dobrý začátek, s antikoncepcí se těhotní špatně ![]()
No tak predpoklad pro otehotnění je vysadit antikoncepci, vyznelo to, jako by jste se snazili s ni a pak terpve vysadila.
Pokud mas pochybnosti, zajdi k dr. Rok a pul je docela dlouha doba na to, aby dr zacala patrat, jestli neni nekde problem.
Drzím palečky
Ahoj.tet nevim jestli dobře chápu
,ale vysadila si tu antikoncepci již před rokem a pul?
Nebreč a zajdi si k dr.Řekne Vám další postup.Pokud se tak dlouho nedaří tak muže být opravdu někde i jen lehký problém.Moc držim palce
Veruš1 píše:
vysadila jsem i antikoncepci a furt nic - to je dobrý začátek, s antikoncepcí se těhotní špatně
Taky jsem si říkala ![]()
Každopádně jestli jsi 1,5 roku bez antikoncepce a nic, tak to asi chce řešit přes gynekologa. Prohlídne, poradí, případně pošle na testy… Ale víc o tom asi budou vědět ty co tím prošly. zatím si můžeš koupit třeba vitamíny ![]()
Já se omlouvám, ale já nemohla přes smích reagovat vážně, tak pardón ![]()
Jinak jak píšou holky, zajdi si k dr., udělá potřebná vyšetření a přítele pošle na spermogram. ![]()
Veruš1 píše:
Já se omlouvám, ale já nemohla přes smích reagovat vážně, tak pardónJinak jak píšou holky, zajdi si k dr., udělá potřebná vyšetření a přítele pošle na spermogram.
no ja taky, prvně jsem měla napsan prispevek trochu jinak, ale radeji jsem ho upravila…
Taky se přiznávám že jsem nejdřív měla ten příspěvek jinej
ale pak sem si říkala že to je jen špatně formulovaná věta
.doufám
Kamča.dalmatinka píše:
Taky se přiznávám že jsem nejdřív měla ten příspěvek jinejale pak sem si říkala že to je jen špatně formulovaná věta
.doufám
tak nějak,nechtěla jsem byt hned…nevim jak to popsat,ne hruba, ale netaktni
No, tak jsem byla netaktní, ale omluvila jsem se. Mě to fakt pobavilo.
Tak pardón ![]()
Nám to taky trvalo dlouho, ale je fakt že mi byly nabídnuty prášky na větší produkci vajíček a tak. Ale i bez nich se zadařilo. ![]()
Veruš1 píše:
No, tak jsem byla netaktní, ale omluvila jsem se. Mě to fakt pobavilo.Tak pardón
ale to nebylo mysleno na tebe ![]()
Kapsarecek píše:Veruš1 píše:ale to nebylo mysleno na tebe
No, tak jsem byla netaktní, ale omluvila jsem se. Mě to fakt pobavilo.Tak pardón