Ja a muj přitel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
25.9.10 19:22

ja a muj přitel

Dobry den,mam na vas takovou malinkou prosbu ja a muj pritel se už asi rok a pul snažime mit miminko,ale nejak to porad nejde… vysadila jsem i antikoncepci a furt nic. vsechny sily co jsem mela mam vycerpany. Byla by jsem mooc rada kdyby jste mi poradili. A je tu jeste neco. Muj pritel bral v minulosti prasky Neurol muže se stat že je kvuli temto praskum neplodny??? Bral je asi 3 roky… ale ted je už rok nebere. opravdu nevim co delat… nekdy i po vecerech brecim… protože nevim co už delat. Prosim poradte… dekuji Digi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
25.9.10 19:29

vysadila jsem i antikoncepci a furt nic - to je dobrý začátek, s antikoncepcí se těhotní špatně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
25.9.10 19:30

No tak predpoklad pro otehotnění je vysadit antikoncepci, vyznelo to, jako by jste se snazili s ni a pak terpve vysadila.

Pokud mas pochybnosti, zajdi k dr. Rok a pul je docela dlouha doba na to, aby dr zacala patrat, jestli neni nekde problem.
Drzím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.10 19:30

Ahoj.tet nevim jestli dobře chápu :lol: ,ale vysadila si tu antikoncepci již před rokem a pul?

Nebreč a zajdi si k dr.Řekne Vám další postup.Pokud se tak dlouho nedaří tak muže být opravdu někde i jen lehký problém.Moc držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
25.9.10 19:31
Veruš1 píše:
vysadila jsem i antikoncepci a furt nic - to je dobrý začátek, s antikoncepcí se těhotní špatně :-D

Taky jsem si říkala :lol:

Každopádně jestli jsi 1,5 roku bez antikoncepce a nic, tak to asi chce řešit přes gynekologa. Prohlídne, poradí, případně pošle na testy… Ale víc o tom asi budou vědět ty co tím prošly. zatím si můžeš koupit třeba vitamíny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
25.9.10 19:31

tak jsem rada, ze to divne nezni jen mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
25.9.10 19:34

Já se omlouvám, ale já nemohla přes smích reagovat vážně, tak pardón :oops:

Jinak jak píšou holky, zajdi si k dr., udělá potřebná vyšetření a přítele pošle na spermogram. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
25.9.10 19:34
Veruš1 píše:
Já se omlouvám, ale já nemohla přes smích reagovat vážně, tak pardón :oops:Jinak jak píšou holky, zajdi si k dr., udělá potřebná vyšetření a přítele pošle na spermogram. :wink:

no ja taky, prvně jsem měla napsan prispevek trochu jinak, ale radeji jsem ho upravila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.10 19:38

Taky se přiznávám že jsem nejdřív měla ten příspěvek jinej :oops: ale pak sem si říkala že to je jen špatně formulovaná věta :palec: .doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
25.9.10 19:44

To já doufám taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
25.9.10 19:46
Kamča.dalmatinka píše:
Taky se přiznávám že jsem nejdřív měla ten příspěvek jinej :oops: ale pak sem si říkala že to je jen špatně formulovaná věta :palec: .doufám

tak nějak,nechtěla jsem byt hned…nevim jak to popsat,ne hruba, ale netaktni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
25.9.10 19:47

No, tak jsem byla netaktní, ale omluvila jsem se. Mě to fakt pobavilo. :-D Tak pardón :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.9.10 19:50

Nám to taky trvalo dlouho, ale je fakt že mi byly nabídnuty prášky na větší produkci vajíček a tak. Ale i bez nich se zadařilo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
25.9.10 19:51
Veruš1 píše:
No, tak jsem byla netaktní, ale omluvila jsem se. Mě to fakt pobavilo. :-D Tak pardón :oops:

ale to nebylo mysleno na tebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
25.9.10 19:53
Kapsarecek píše:
Veruš1 píše:
No, tak jsem byla netaktní, ale omluvila jsem se. Mě to fakt pobavilo. :-D Tak pardón :oops:
ale to nebylo mysleno na tebe :-)
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí