Ovulace, agolutin, menstruace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2191
24.9.10 10:03

ovulace, agolutin, menstruace

prosim kdo muze at poradi :
uz rok a pul se snazime o miminko, v lednu 2010 nam bylo receno, ze ma manzel velmi spatny spg a ze je to stav vetsinou staly a nebo se meni, ale ne o moc, rozhodli jsme se teda pro IVF (brezen 2010, 2 embrya ISCI), ale neuspesne. v dubnu uz mel manzel spg blizky norme ( doktori se divili, ze takovy skok neni normalni), ted v cervenci mel manzel spg uz uplne v norme :nevim: :dance:
protoze jsem mela od IVF trochu rozhazeny cyklus ( vzdy ms po 30 dnech, ted treba i po 42). Sla jsem k doktorovi a ten mi predepsal na urovnani cyklu agolutin. mam si ho nechat pichnout 3 po sobe jdouci menstruace, vzdy 21 den cyklu.
dnes je to druha injekce agolutinu, ale jde o to, ze jsem si koupila ovulacni testy a vcera cili 20 DC nastala ovulace, s manzelem jsme se :srdce: pokusili, ale ted mi vrta hlavou, jestli kdyby nahodou to vyslo, tomu ta agolutinova injekce neublizila. co jsem se docetla, tak by nemela, ale to pokud vam tu menstruaci vyvolavaji az po dnech planovane menzestruace. takhle se teoreticky ani to vajicko nestaci zahnizdit a hned tam zacne pusobit ta vyvolavacka. teda to si prave myslim teoreticky.
najde se tu nekdo kdo o tom neco vi?
dekuji Romca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
24.9.10 10:10

ahoj, agolutin je progesteron. po ovulacii vznika zlte teliesko, ktore tiez produkuje progesteron.
takze ak by sa vajko oplodnilo, tak ten agolutin mu praveze pomoze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
24.9.10 10:15

Soldi dekuji za reakci.
ja totiz cetla ze vajicko se zavrtava cca 10 dni a ja tu ms bych mela dostat uz ( teda kdyby dosla tak jak ma) za 9 dni, vis ze se to vajicko nestihne zahnizdit. pak kdyz uz je zavrtany, tak vim ze uz s nim jen tak neco nehne :lol: , ale aby to stihlo :think:
budu verit, ze uz snad tentokrat budeme slavit :dance:
 dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.9.10 10:22

romi, vajko sa hniezdi niekolko dni, vacsinou to trva 5-9 den, nie je to proces, ktory prebehne za par minut.

ak si mala ovulaciu 20 dc, tak ms nepride urcite skor ako 32 dc, bez ohladu na agolutin.

agolutin ma ucinnost len vtedy, ak ovulaciu nemas.

progesteron sposobuje to, ze Ti rastie sliznica maternice, ktora, ak sa vajko neoplodni, sa potom odluci- to je vlastne menstruacia.

cize, ak si mala ovulaciu, mas vlastny progesteron, ktory sposobuje narast sliznice a bude ju drzat tych 12-16 dni. agolutin urobil v tomto pripade len to, ze ta sliznica narastie vacsia, ale nie, ze sa odluci skor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
24.9.10 10:34

Soldi, to se tak krasne cte :-) dekuji, to jsem presne potrebobala slyset :-) uz jsem uklidnena a budu jen cekat.
jeste jednou moc dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.9.10 10:46

rado sa stalo, a zelam skore tehulkovanie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
9.10.10 22:25

Soldi, jen jestli sem nekdy nakouknes :-D

VYSLO TO!!!! MAM JE TAM :dance: :dance: :dance: :dance: :lol: :lol: :dance: :dance: :palec: :palec:
dekuji moc za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
27.6.12 12:59

Ahojky. Ráda bych se na něco zeptala. Minulý týden v úterý jsem byla na injekci agolutinu. Jenže pak jsem zjistila z BT že ovulace byla v pondělí. Tudíž před injekcí. Mám nepravidelné cykyl a na UTZ mi bylo řečeno že jsem bez ovulky. No abych se dostala k tomu hlavnímu. Jsem 8dní po injekci a ms stále nikde. Na testík je ještě brzy, chci ho zkusit zírta. Tahá mě podbříšek už třetí den. Špinění nikde, ms také nikde. Zajímalo by mě jestli se to někomu stalo a kdo takto otěhotněl. Chtěla bych počkat do pondělí s gyndařem. Ráda bych si pak zašla na krev než by mi píchly další agolutin. Děkuji za tipy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 10:33

Ahoj holky, před 10 dnama jsem dostala agolutin na vyvolání protože mi zjistila paní doktorka cystu, dnes jsem si jen tak udělala ovu test a je tam slabý buch, myslíte ze ovu přijde??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex