Bolesti při sestupu oplodněného vajíčka do dělohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
872
25.9.10 12:57

Prosím Vás o radu

Ahojky holky..Mám na Vás dotázek.S přítelem máme doma dvouletou holčičku,bohužel naše snaženíčko o další mimi skončilo mimodložním těhu,takže laparoskopie a odstranění srůstů.Teď se snažíme znovu a zajímalo by mě,jestli je možné cítit nějaké bolesti když oplodněné vajíčko sestupuje do dělohy.Vím,že je to brzo :oops: (dva dny od styku),ale dnes mě od rána bolí břicho,taková řezavá,píchavá bolest v podbřišku :-( .Děkuju Vám za všechny odpovědi..Petra :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.9.10 13:07

Ahoj, mě minulý cyklus bolelo břicho taky pár dní po předpokládané ovu. Až mě chytaly křeče, že jsem si musela sednout a nic z toho nebylo, bohužel ani těhu.

• Citovat
  • Upravit
9306
25.9.10 13:08

Peťul nevim jestli to u mě bylo náhoda, nebo ne, ale při prvním jsem citila spodek, tak po tom 4dnu po oplodnění, a teď po druhé taky. Vždycky to bylo 4-5den. Vím přesně u obou těhu kdy to bylo takže za mě říkám že ano. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.9.10 14:31

ahoj!
tak já to cítila taky (teď přesně nevím, jak to bylo s těmi dny…) ale v podstatě jsem cítila, jak se to oplodněné vajíčko posunuje do dělohy - bolest se každý den přesouvala kousek níž. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
25.9.10 15:34
Peťulinkaaa píše:
Ahojky holky..Mám na Vás dotázek.S přítelem máme doma dvouletou holčičku,bohužel naše snaženíčko o další mimi skončilo mimodložním těhu,takže laparoskopie a odstranění srůstů.Teď se snažíme znovu a zajímalo by mě,jestli je možné cítit nějaké bolesti když oplodněné vajíčko sestupuje do dělohy.Vím,že je to brzo :oops: (dva dny od styku),ale dnes mě od rána bolí břicho,taková řezavá,píchavá bolest v podbřišku :-( .Děkuju Vám za všechny odpovědi..Petra :srdce:

Ahoj tak mě 3 den po oplodnění bolel podbřišek jak při MS a do toho jsem malinko zašpinila. A těhulka jsem byla. A zatím stále jsem. :palec: Tak třeba u tebe to tak je také. ALe stát seto prostě může. :palec: Přeji hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí